>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zawleczki, nakrętki, kapsle

mskaks 2,8K

mskaks

Użytkownik
80# Dreamhack Valencia CS:GO
Besiktas - CLG Red
Besiktas @1,59 GGbet 2-1
Stawka: 10j
Ew.wygrana: 5,9j

81# Dreamhack Valencia CS:GO
Besiktas - CLG Red
Besiktas -2,5 pierwsza mapa @1,97 Pinnacle 16-10
Ew.wygrana: 9,7j

82# Dreamhack Valencia CS:GO
Besiktas - CLG Red
over26,5 rund druga mapa @1,9 Pinnacle 5-16
Ew.wygrana: 9j

mskaks 2,8K

mskaks

Użytkownik
83# ESL One Cologne CS:GO
Vitality - Liquid
over4,5 maps @2,6 betway
Ew.wygrana: 16j

84# ESL One Cologne CS:GO
Vitality - Liquid
Rundy wygrane czasowo over0,5 pierwsza mapa @1,5 betway
Ew.wygrana: 5j

85# ESL One Cologne CS:GO
Vitality - Liquid
Rundy wygrane czasowo over0,5 druga mapa @1,5 betway

86# ESL One Cologne CS:GO
Vitality - Liquid
Rundy wygrane czasowo over0,5 trzecia mapa @1,5 betway

W trzech ostatnich zakładach chodzi o to, że drużyna grająca jako anty-terroryści przetrzymają mapę z żyjącym przynajmniej jednym terrorystą - czyli nie zostanie spełniona rola terrorysty na mapie - więc nie zostanie podłożona bomba ani rozbrojona. Często mamy takie rundy przy okazji zachowania broni przez terrorystów, nie wychylają się gdy są np 3v1 lub 4v2 etc by nie stracić broni, a są aktualnie z małymi szansami na wygranie danej rundy - decydują się na schowanie się i zaczęcie kolejnej rundy z dobrym karabinem lub AWP.

mskaks 2,8K

mskaks

Użytkownik
89# Piłka nożna - Gold Cup
Meksyk - USA
Meksyk zdobędzie puchar @1,75 Unibet 1-0
Ew.wygrana: 7,5j

#90 Pilka nożna - Ekwador
Emelec - Aucas
Emelec @1,73 marathonbet 2-1
Ew.wygrana: 7.3j

91# Copa America
Brazylia - Peru
Peru +1,5 @2,05 bet365
Ew.wygrana: 10,5j

92# Copa America
Brazylia - Peru
Advincula otrzyma kartkę @2,25 bet365
stawka: 5j
Ew.wygrana: 6,25j

Otrzymane punkty reputacji: +12
mskaks 2,8K

mskaks

Użytkownik
93# CS:GO Smack my Beach Cup
Nordavind - Vega
Vega wygra przynajmniej jedną mapę @1,6 betway
Ew.wygrana: 6j

94# Piłka nożna - towarzyskie
Shakhtar - Proleter Novi Sad
Shakhtar win +ov2,5 @1,85 betway 3-0
Ew.wygrana: 8,5j

95# Piłka nożna - towarzyskie
Shakhtar - Proleter Novi Sad
over3,5 @2,3 betway
Stawka:10j
Ew.wygrana: 13j

mskaks 2,8K

mskaks

Użytkownik
96# CS:GO LOOT.BET Smack my Beach Cup
Epsilon - forZe
over2,5 mapy @2,00 bet365
Ew.wygrana: 10j

97# CS:GO LOOT.BET Smack my Beach Cup
Epsilon - forZe
Epsilon +1,5 @1,57 bet365
Ew.wygrana: 5,7j

mskaks 2,8K

mskaks

Użytkownik
98# LOOT.BET Smack my Beach Cup
Epsilon - forZe
Epsilon wygra pierwszą mapę @2,1 betway 7-16
Ew.wygrana: 11j

99# LOOT.BET Smack my Beach Cup
Epsilon - forZe
Epsilon +2,5 pierwsza mapa @1,9 betway 7-16

100# CS:GO Smack my Beach Cup
Epsilon - forZe
Epsilon wygra mecz @2,7 betway
Ew.wygrana: 17j

almazer podobno chory (zawodnik forZe), więc próbujemy więcej na Epsilon. 

EDIT:

To już drugi dzień jak próbują rozegrać to spotkanie, na razie wrzucam zwrot bo będę walczył o zwrot. Wczoraj jak i dziś pojawiają się te same problemy, doczytałem że może chodzić o to, że któryś z graczy bawi się z plikami prawdopodobnie i przez to crashuje serwer.
one player is leaking the server ip -&gt; they get ddosed
/e probably one forze player
1xbet zwroty porobiło bez problemu, zobaczymy jak tutaj. 

EDIT2:

Udało mi się uzyskać zwroty, jednak tylko na spotkania meczowe, na pierwszą mapę już niestety rozliczone. Zawsze coś. Jak ktoś grał i nie dostał zwrotu za jakiś zakład na cały mecz - mogę pomóc.

mskaks 2,8K

mskaks

Użytkownik
Mecz stawiany wyżej przełożony na nieznany jeszcze termin, więc pewnie będą zwroty.

101# CS:GO Counter PIT League
PACT - Syman
PACT win @1,83 betway 2-0
Ew.wygrana: 8,3j

102# CS:GO Counter PIT League
PACT - Syman
PACT wygra 1 mapę @1,72 betway 16-10
Ew.wygrana: 7,2j

Otrzymane punkty reputacji: +12
mskaks 2,8K

mskaks

Użytkownik
Spotkanie Epsilon z forZe jutro o 15, więc zakłady dalej aktualne, choć niestety będą zaczynać od 1-8, czyli od momentu na którym skończyli. Z drugiej strony to train i jeśli uda im się zrobić 4/5 rund w terro to jest spora szansa na wyciągnięcie pierwszej mapy. 

Jutro zaczynamy eliminacje do ESL One w Nowym Jorku, które odbędzie się w dniach 26-29 września. Jest to turniej S-Tier, czyli największy rangą i prestiżem. Astralis, Liquid, ENCE i eUnited zostały do turnieju zaproszone i mają już pewny udział. Do tego grona dołączą jeszcze trzy zaproszone ekipy plus zwycięzca Europejskich kwalifikacji. 

Drabinka wygląda następująco: 

Na pierwszy rzut oka wydaje się, że najłatwiejszą drogę do finału ma G2 i ich na pewno w takim scenariuszu widzę. Jako że eliminacje są online, zastanawiam się gdzie możemy spodziewać się niespodzianki. Może niekoniecznie zwycięstwa ekip skazywanych na porażki (Bluejays, Tricked, Cr4zy i Sprout), ale chociaż zdobytej mapy przeciw dużo lepszym ekipom. 

Rok temu wygrało mousesports pokonując w finale Liquid. Dziwne, że nie dostali zaproszenia i muszą walczyć w kwalifikacjach, ale ostatnimi czasy trochę się zmieniło w składzie jak i w samej grze więc będą musieli sobie grę wywalczyć. W porównaniu do tamtego roostera, zamiast oskara, Snaxa i sunNy'ego mamy karrigana, woxica i frozena. W ekipie są od marca i widać momentami, że jeszcze nie do końca tam 'iskrzy', miejmy nadzieję że zobaczymy dawkę ich wspólnych starań w tych kwalifikacjach a potem na samym turnieju. 

Jestem pewien awansu tej lepszej czwórki, choć zastanawia mnie mecz BIG i Vitality. Teoretycznie mają dużo słabszych rywali, ale Vitality jest dopiero co po przegranym ESL'u w Kolonii, a BIG na samym turnieju grał bardzo słabo, więc tam pewnie będę szukał niespodzianek. Chodzą też słuchy, że Vitality tego meczu jutro nie zagra ze względu na dziwne terminy organizatorów, a sam zespół jeszcze musi wrócić z Niemiec, więc możliwe będzie przesunięcie tego meczu, co daje nam odpowiedź, że na razie tego nie ruszamy. Ale ruszymy za to mecz BIG, czuję że stracą mapę. Jak szukać niespodzianki to oni rzucają się na pierwszy ogień.

103# ESL One New York European Close Qualifiers - CS:GO
Tricked - BIG
Tricked +1,5 @1,65 betway 2-0
Stawka: 10j.
Ew.wygrana: 6,5j

104# ESL One NY EU Close Qualifiers -  CS:GO
Tricked - BIG
Wynik: 1-2 @2,8 betway 2-0
Stawka: 5j

Spróbuję tak. BIG na ten moment nie jest jakieś potężne, choć nadal są tutaj zdecydowanym faworytem. Istotną kwestią będzie to, jak szybko xantares i ew. tabseN wejdą w mecz, bo to oni są od robienia różnicy - jeśli tak się nie stanie i pojawią się błędy czy inne czynniki powodujące, że gra się nie będzie zbytnio pewnie trzymać to Tricked jest w stanie mapę ugrać. W zwycięstwo nie wierzę, ale w walkę choć na jednej mapie owszem. Lżej dokładny wynik, wierząc w to co napisałem wcześniej, BIG może mieć problemy, ale powinno mecz dźwignąć.

Otrzymane punkty reputacji: +25
mskaks 2,8K

mskaks

Użytkownik
105# CS:GO ESL One NY EU Close Qualifiers 
G2 - Tricked
Tricked +1,5 @1,83 bet365 2-1

Próbujemy dalej na Tricked, pięknie odprawili BIG, tu tez są w stanie zdobyć mapę. G2 zagrało pierwszy mecz niby bezpiecznie ale mieli momenty z problemami, też spróbuję dokładny wynik, Tricked akurat G2 przejść nie powinno. Chyba, że cheatują :)

106# CS:GO ESL One NY EU Close Qualifierd
G2 - Tricked
G2 2-1 @3,25 bet365 2-1
Ew.wygrana: 22,5j

mskaks 2,8K

mskaks

Użytkownik
107# Puchar Chile - piłka nożna
Cobresal (vs Deportivo Vallenar) awans @1,65 marathonbet 3-0
Univ.Catolica (
vs. La Serena) awans @1,49 marathonbet 2-1
AKO: 2,46 

Ew.wygrana: 14,6j

108# Piłka nożna - Kwalifikacje do LM
Sarajevo - Celtic
over2 @1,69 marathonbet 1-3
Ew.wygrana: 6,9j

109# Piłka nożna - Kwalifikacje do LM
Suduva - Crvena Zvezda
over2 @1,61 marathonbet 0-0
Ew.wygrana: 6,1j

mskaks 2,8K

mskaks

Użytkownik
110# CS:GO ESL One NY EU Close qualifiers
G2 - cr4zy
over2,5 map @2,00 bet365 2-1

Na szybcika, bo zaraz zaczynają, finał o wejście na ESL'a. Równy mecz będzie.

mskaks 2,8K

mskaks

Użytkownik
Bardzo dużo typów, ale było co grać, muszę to jakoś rozgraniczyć jak pisałem wcześniej. Na pewno wleci zasada jeden typ na mecz, bo już dużo razy się na to naciąłem niepotrzebnie. Mimo wszystko z pomysłów jestem zadowolony, acz można to jeszcze dopracować z pewnością. Aż się zdziwiłem ile typów natrzaskane i od razu zwalniam tempo. 
Po 110 typach wygląda to tak:

Typy: 110
Wygrane: 57
Przegrane: 48
Zwroty: 5

Postawione jednostki: 1000j
Zysk: 503,6j
Strata: 455j
Bilans: 51,3j 

Yield: 5,13

Piłkę nożną coraz ciężej mi tykać, szczególnie teraz w przerwie sezonowej, więc będzie tego zdecydowanie mniej niż CS'a, z którego po podliczeniu wyszedłby chyba ładny zysk. Wkręcam się w temat, zobaczymy gdzie to mnie zaprowadzi. 

Na razie nic wartego większej uwagi nie widzę, więc nic na siłę. Za 4 dni BLAST w Los Angeles i Good Game League w Poznaniu. Bądźcie czujni.
Dziś lub na dniach przy okazji chwili wolnego postaram się wprowadzić lekko w turniej z LA. 

mskaks 2,8K

mskaks

Użytkownik
111# Kwalifikacje do LM
BATE - Piast
over9,5 rr @2,00 bet365 9 :( 

BATE jako że gra u siebie powinno grę prowadzić i nabijać rogi, też wielkiej strzelaniny nie widzę, więc rożne wydają się niezłą opcją. Piast z kontry też powinien coś od siebie dodać. To jedyne co mi przyszło do głowy na mecze tej rundy. 

mskaks 2,8K

mskaks

Użytkownik
112# CS:GO ESEA Advanced Season 31 Europe
Gambit Youngsters - PACT
ov2,5 mapy @1,83 bet365

113# PNA piłka nożna
Madagaskar - Tunezja
over4 żk @1,85 bet365
Ew.wygrana: 8,5j

mskaks 2,8K

mskaks

Użytkownik
114# ESEA Advanced Season 31 Europe
Lyngby Vikings - Tricked
Lyngby +1,5 @3,25 bet365 1-2
Ew.wygrana: 11,25j

115# ESEA Advanced Season 31 Europe
Lyngby Vikings - Tricked
Lyngby win @8,5 bet365 1-2 ostatnia mapa przegrana 14-16 przy prowadzeniu Lyngby, szkoda 
Ew.wygrana: 37,5j

Tricked 6 godzin temu grało mecz o finał Summer Smash i czekają na rywala. W Kwalifikacjach do ESL'a w Nowym Jorku przegrali ledwo z G2, zawodnicy już nastawiają się na turniej offline w Poznaniu, gdzie jeszcze przeżywają to spotkanie z G2 i chcą rewanżu, ale też tam nie będa jak widać chłopcami do bicia jak się wielu zastanawiało. Myślę, że tutaj siły i głowy skierowane są na ten turniej, a za godzinę grają w ESEA Advanced Season 31 gdzie sądzę że dadzą sobie na luz. Żadnego ciśnienia na te rozgrywki, zostaną na kolejny sezon to nic się nie stanie, poza tym myślę, że już są popakowani, o ile już nie w Poznaniu więc ten mecz i ewentualne dalsze rundy trochę przeszkadzają a nie zamierzają się żegnać z GGL 2019 po pierwszym dniu.
Lyngby Vikings to ekipa mało znana mojej osobie, ale wygrali nawet z BlueJays które ciut się G2 postawiło, ja tu czuję małą niespodziankę i spróbuję na nich zagrać. 
Na pewno kursy do tego zachęcają, a niewykluczone że Tricked nie zagra tego meczu na 100%.

mskaks 2,8K

mskaks

Użytkownik
116# ESEA MDL Season 31 Europe Finals - CS:GO
Vitality - Sprout
Vitality -1,5 @1,71 marathonbet 2-0
Ew.wygrana: 7,1j

Zespoły zagrały ze sobą na przestrzeni ostatnich miesięcy pięć map. 4 z nich to turnieje online, gdzie oba zespoły wygrały po razie. Grali też w turnieju w Belgii offline gdzie Vitality odprawiało się z nimi 3 razy, bezproblemowo. Dążę do tego, że obie ekipy są już w Dallas i będzie to spotkanie offline, gdzie obecnie drugi zespół na świecie w CS'a powinien się rozprawić ze Sprout. Jedyna wygrana Niemców to turniej online, a na scenie nie przypominali drużyny na tle Francuzów. Mieli też grać spotkanie o ESL'a w Nowym Jorku ale terminy nie pozwoliły Vitality na to więc się wycofali dając miejsce rywalom (którzy i tak się nie dostali). Mecz jest poprzedzeniem turnieju ESEA Season 31 Global Challenge który odbywa się również w Dallas. Stawką spotkania jest awans do ESL Pro League Season 10 czyli taką ligową Ekstraklasą esportową, gdzie Vitality po prostu ma obowiązek przejść. Gramy bo3 i myślę że na fali tego co Vitality grało na ESL'u w Kolonii są tutaj w stanie zrobić bezproblemowo 2-0. 
Gdyby oczywiście zaskoczyli mnie i was to będe czyhał na live, by po ew. przegranej mapie ładować na zywOo i spółkę, bo po prostu nie widzę innego scenariusza na to spotkanie. Wiem, że do tego spotkania podejdą poważnie, nie wiem jak z samym turniejem ESEA Global Challenge, ale zaraz po nim będzie IEM Chicago i tam też będą skierowane ich myśli. Wspomniany turniej będzie trzeba obserwować.

Otrzymane punkty reputacji: +25
mskaks 2,8K

mskaks

Użytkownik
117# ESEA MDL Season 31 North America Finals - CS:GO
FURIA - Singularity
Singularity +1,5 @1,5 bet365

118# --------.-----------
FURIA - Singularity
Singularity @2,5 bet365
Ew.wygrana: 7,5j

A brak słów, pierwsza mapa 11-9 po stronie CT poza tym VINI zdobywa w 27 rund  42(!) fragi, coś niemożliwego, akurat dziś. A druga mapa dopełnienie gry Singularity, wygrywali 11-4 i potem 14-7 żeby potem przegrać 8 rund bez żadnej walki. 

Szybka sprawa, zespołem lepszym jest ekipa FURII, ale po tej informacji:
Tomorrow we'll play the MDL finals vs @SNG_Esports and for personal reasons ableJ will be replaced by our coach guerri only on this tournament. We count on your support.
trzeba spróbować na Singularity choć już kursy pospadały a nie złapałem informacji w nocy. FURIA zagra w niepełnym składzie tj. ableJ zostanie zastąpiony na tym turnieju przez trenera - guerri. Nie wiem jak to wypali ale często to nie kończy się dobrze, trener nie jest w grze z zawodnikami tak jak byłby ableJ i każdy inny który z nimi gra. Myślę że zgubią tutaj mapę minimum. Singularity to ekipa sporo słabsza ale przy takim biegu zdarzeń warto ich rozważyć a na pewno ten dodatni handicap. 

mskaks 2,8K

mskaks

Użytkownik
Kolejna zmiana. MIBR ogłosił, że na BLAST w Los Angeles nie zagra coldzera, na jego miejsce wchodzi zews, czyli trener. 

Kursy już lecą na łeb na szyję. gdyby zmiana nie nastąpiła stawiałbym 60/40 na MIBR, w tej sytuacji trzeba grać na Renegades. bet365 już dał 1,44

BLAST Pro Series LA 2019
MIBR - Renegades
Renegades @1,8 betway
Ew.wygrana: 8j

Gramy jedną mapę i przy 15-15 nie ma dogrywki, zostaje remis więc DNB po 1,65 tez można brać.

Gram jeszcze mecz z Cloud9, zupełnie nowy rooster, mieli chwilę na przygotowania ale tutaj kursy też powinny się zmienić a w betway stoją.

MIBR - Cloud9
Cloud9 @2,75 betway
DNB @2,20 betway
Cloud9 +2,5 @1,85 betway

Dwa pierwsze po 5j, handi za 10j. 

mskaks 2,8K

mskaks

Użytkownik
Good Game League 2019 CS:GO
Virtus.pro - Epsilon
Virtus.pro @1,85 betway 20-21...