>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zysk

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Mój najlepszy dokładnie trzy tygodniowy zysk:
Wpłaciłem: 150zł dobiłem do 1100zł, czyli mój zysk wyniósł = 733,(3)% (to jest mój rekord chyba :p ).
A wracając do tematu: taki który w ciągu miesiąca mnie zadowoli to 200%.

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Ja bym chciał to co mam potrić i by było ok, jak na razie stan konta na czysto ✅ około 90zł

M 0

mlodzian20

Użytkownik
200%?
to musisz niezle ryzykowac.
To jest tylko kwestia dobierania odpowiednich stawek i kursów, wcale nie trzeba ostro ryzykować. No i odrobina szczęścia też się przydaję ;-)
zgoda, tez jestem zwolennikiem gry w stylu duze stawki i 2-3 w miare bezpieczne typy, sa tylko 2 &quot;ale&quot;:
- niespodzianki sa zawsze i wszedzie
-przy grze duzymi stawkami mozna szybko skonczyc :p

vizjerei 1

vizjerei

Użytkownik
Żeby choć 1% był zysku. Najgorzej, jak po pięknych xx dniach, przychodzi xxx dni beznadziejnie beznadziejnych ...

big-suge 0

big-suge

Użytkownik
zgoda, tez jestem zwolennikiem gry w stylu duze stawki i 2-3 w miare bezpieczne typy, sa tylko 2 &quot;ale&quot;:
- niespodzianki sa zawsze i wszedzie
-przy grze duzymi stawkami mozna szybko skonczyc
Dlatego przeważnie staram się dobierać stawki odpowiednio do stanu konta. Najlepiej ok 20% swojego kapitału, no i kursy około 2.0. W razie niespodzianki można szybko odrobić straty.

darekaqq 83

darekaqq

Użytkownik
ja w tym tygodniu mam 4300% i uwazam to za dobry wynik ???? DD Zobaczymy jak dalej pojdzie, ze 100% tez bym sie cieszyl, chociaz przy malych stawkach, to prawie nic...

niedziela1989 0

niedziela1989

Użytkownik
ja w tym tygodniu mam 4300% i uwazam to za dobry wynik ???? DD Zobaczymy jak dalej pojdzie, ze 100% tez bym sie cieszyl, chociaz przy malych stawkach, to prawie nic...

4300% ?? kpisz.

ja uwazam ze dobry zysk to od 100--200 %
wtedy opłaca sie grac ????

W 2

wislak

Forum VIP
Ja nie gram nigdy swojej kasy, wszystko ciupie z konkursow i dla mnie kazdy zysk jest dobry ;) Biorąc pod uwage to ze nic nie ryzykuje.... ???? U mnie to jest tak: wygrywam kase na konkursie i albo w 1-2 dni jest po kasie (zadziej) albo robie satysfakcjonującą mnie kase, obrot i wyplata (czesciej). Np ostatnio wygralem 10 dolarow do Mayagamming, w 3 typach w ciągu 2 dni zrobilem 40 dolcow i czekam na wyplate, obrot jest to po co sie w takim buku meczyc :p a 100 zł sie zawsze przyda. Na Betfair wplacilem 20 euro z MB w poniedzialek (wczesniej na MB ta kasa trafila z BAH, a na BAH wygralem w konkursie, zeby nie bylo ze wplacalem swoje :p), a wyplacilem wczoraj 132 EUR, wiec ile to jest %... 660.... A to zaledwie w 5 dni. Niedawno w 18 dni zrobilem 136 EURo z dziesięciu wygranych na konkursie, wiec tez niezły %. Ja mysle ze kazdy jest zadowolony jak mu wchodza typy, a jak są własne to jest jeszcze satysfakcja.

G 0

gma

Użytkownik
Mnie również satysfakcjonuje +200% miesięcznie.

Aktualnie pobiłem swój rekord i zamieniłem 40 złotych na 278,60, więc procentowo +596,5%.
Gram na ilość parzystych w losowaniach Multi Lotka. Jak ktoś chciałby dorwać bezpłatny
programik Lotto Organizer do analiz, to zapraszam na moją stronę o Lotto.

Pozdrowienia i dalszych sukcesów!

rycerzx 0

rycerzx

Użytkownik
A mnie satysfakcjonowałby stały zysk 1-2%. 5% stałego zysku miesięcznie to już by było bardzo dużo. Wielu pewnie się dziwi, ale ja nie bujam głową w obłokach, tylko myślę racjonalnie. Podkreślam stały zysk.

G 0

gma

Użytkownik
A mnie satysfakcjonowałby stały zysk 1-2%. 5% stałego zysku miesięcznie to już by było bardzo dużo. Wielu pewnie się dziwi, ale ja nie bujam głową w obłokach, tylko myślę racjonalnie. Podkreślam stały zysk.
Dla długoterminowego oszczędzania taka stopa jest baaaardzo zadowalająca, ale na zakładach IMO gra się po to, ażeby się *szybko* dorobić. Z kolei zrobić dodatkowe 200% miesięcznie z 40 złotych to nie jest większy problem, ale zwiększenie o 200% kapitału rzędu powiedzmy 5000 PLN jest już o wiele trudniejsze.

Do góry Bottom