hahahaha... zabiłeś mnie :jezora:+1500% kapitalu poczatkowego to u mnie minimum :-? zbieram na nissana terrano :spokodfhgfh:
To jest tylko kwestia dobierania odpowiednich stawek i kursów, wcale nie trzeba ostro ryzykować. No i odrobina szczęścia też się przydaję ;-)200%?
to musisz niezle ryzykowac.
hehe :mrgreen: kumpli tez ???? jak powiedzialem ze jeszcze 2000zika i kupuje nissana :]hahahaha... zabiłeś mnie :jezora:+1500% kapitalu poczatkowego to u mnie minimum :-? zbieram na nissana terrano :spokodfhgfh:
i to sie chwali! :spokodfhgfh:200 % wystarczy nie jestem pazerny
zgoda, tez jestem zwolennikiem gry w stylu duze stawki i 2-3 w miare bezpieczne typy, sa tylko 2 "ale":To jest tylko kwestia dobierania odpowiednich stawek i kursów, wcale nie trzeba ostro ryzykować. No i odrobina szczęścia też się przydaję ;-)200%?
to musisz niezle ryzykowac.
Dlatego przeważnie staram się dobierać stawki odpowiednio do stanu konta. Najlepiej ok 20% swojego kapitału, no i kursy około 2.0. W razie niespodzianki można szybko odrobić straty.zgoda, tez jestem zwolennikiem gry w stylu duze stawki i 2-3 w miare bezpieczne typy, sa tylko 2 "ale":
- niespodzianki sa zawsze i wszedzie
-przy grze duzymi stawkami mozna szybko skonczyc
ja w tym tygodniu mam 4300% i uwazam to za dobry wynik ???? DD Zobaczymy jak dalej pojdzie, ze 100% tez bym sie cieszyl, chociaz przy malych stawkach, to prawie nic...
Dla długoterminowego oszczędzania taka stopa jest baaaardzo zadowalająca, ale na zakładach IMO gra się po to, ażeby się *szybko* dorobić. Z kolei zrobić dodatkowe 200% miesięcznie z 40 złotych to nie jest większy problem, ale zwiększenie o 200% kapitału rzędu powiedzmy 5000 PLN jest już o wiele trudniejsze.A mnie satysfakcjonowałby stały zysk 1-2%. 5% stałego zysku miesięcznie to już by było bardzo dużo. Wielu pewnie się dziwi, ale ja nie bujam głową w obłokach, tylko myślę racjonalnie. Podkreślam stały zysk.