05 (155) Niemcy, 2. Bundesliga : BOCHUM - STUTTGART 17.02.2020. godz 20:30
Typ: over 3.5 bramki / Kurs: 2.15 / Buk: STS / Stawka: 40j
Na zakończenie 22 – ej kolejki niemieckiej 2. Bundesligi zmierzą się ekipy, które w tym sezonie mają zgoła odmienne cele do zrealizowania. Bochum znajduje się tuż nad kreską nikt z dolnych rejonów nie wygrał spotkania, dlatego przed ekipą dobra szansa na odskoczenie od strefy spadkowej na 5 punktów, dlatego spodziewam się odważnej piłki w ich wykonaniu, tym bardziej u siebie gdzie do tej pory naprawdę bardzo odważne spotkania i bardzo otwarte. Bilans bramkowy 24:22 i tylko Hamburg jest skuteczniejszym zespołem w domu!!, po stronie strata natomiast tylko Wehen wygląda gorzej – w sumie ten zespół ma fantastyczną średnią bramek u siebie 4.5 na mecz a ogólnie jest to najbardziej overowa ekipa ze średnią 3.5. Na wiosnę grali już z dwoma pretendentami do awansu przegrali z Bielefeld 2:0 oraz Hamburgiem 1:3 dziś kolejny z tych rywali byli odważni z tamtymi ekipami będą i teraz tym bardziej że w ekipie goście wypadły dwa bardzo ważne ogniwa w defensywie kapitan Kempf 15/2 oraz Badstuber 14/2. Stuttgart jest ekipą która musi zdobyć awans aktualnie na miejscu barażowym i 6 punktów straty do lidera i 3 oczka mniej do wicelidera i dziś koniecznie za cele mają tą stratę zniwelować, zespół ma jednak duże problemy z wygrywaniem na wyjazdach aktualnie sześć spotkań z rzędu bez wygranej i przynajmniej z jedną bramką straconą. Jedna główną siła ma być atak i skuteczność i oglądałem ostatni mecz z Aure wygrane pewnie 3:0 a mogło być wyżej bo naciskali nie bronili wyniku, ale z drugiej jednak strony rywal miał swoje w tym meczu i ze dwie bramki to minimum powinien strzelić, myślę że ten poziom gry, tempo, nastawienie faworyt utrzyma i będzie to otwarty żywy, mecz bo tylko komplet punktów interesuje obie ekipy.
06 (156) Włochy, Seria A: AC MILAN - TORINO 17.02.2020. godz 20:45
Typ: over 1 azjan bramki Torino / Kurs: 2.11 / Buk: LVBET / Stawka: 40j