55 (55) Włochy, Puchar Włoch: AC MILAN - SPAL 15.01.2020. godz 18:00 ZWROT
Typ: over 3 azjan bramki / Kurs: 2.06 / Buk: LVBET / Stawka: 80j
Myślę, że warto jak popatrzyłem na ten skład. Defensywa ze starszym bratem Donnarumna na bramce i to jego pierwszy mecz, w defensywie nowy defensor Kjaer (pierwszy mecz), który ma za sobą kilka sesji treningowych, po bokach też zmiennicy. Druga linia całkowicie w innym zestawieniu a wiemy jak Milan wygląda w podstawowym zestawieniu gdzie jest masa niedokładności przy zgraniu tych piłkarzy, a tego dziś nie będzie, w środku czuje sporo miejsca. Atak fajny Piątek, Rebic i Castiellejo – czyli takie zróżnicowanie i na pewno najmocniejsze zestawienie. Ławka w ofensywie jest mocna. To tyle, jeśli chodzi o skład, wiadomo, jaka panuje atmosfera w klubie, wyników nie ma i mimo że skład rezerwowy to odpuszczania nie ma. Spal ma w głowie walkę w lidze i to się tylko liczy, w defensywie mocne zestawienie ale to zestawienie i tak daje przecież ostatnie miejsce w lidze. Podobne jak w Milanie druga linia całkowicie zmieniona i dlatego widzę w środku miejsce na akcję ofensywnie z obu stron. Atak dziś wychodzi doświadczony. Myślę że Spal tutaj przyjechał powalczyć, moim zdaniem na pewno nie będzie to obrona częstochowy, raczej widzę tutaj coś odważniejszego w ich poczynaniach i otwarty mecz.
56 (56) Włochy, Puchar Włoch: JUVENTUS - UDINESE 15.01.2020. godz 20:45
Typ: BTS - TAK / Kurs: 1.81 / Buk: FORTUNA / Stawka: 50j
57 (57) Anglia, FA Cup : MANCHESTER UNITED - WOLVES 15.01.2020. godz 20:45
Typ: over 2.5 bramki / Kurs: 1.81 / Buk: FORTUNA / Stawka: 80j