>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami Zysk overowy

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
⚽38 (86). Polska, Ekstraklasa: Wisła Płock - Lechia Gdańsk 14.07.2017. godz. 18:00 - WYNIK 0:2 ⛔
Typ: over 2.5 / Kurs: 2.05 Buk: forBet / Stawka: 8j (200zł)
(CO ONI ROBILI W DRUGIEJ POŁOWIE TO KOSZMAR, TE TRZY SETKI ZMARNOWANE:dfdrgdf:, NIE WIEM CZY TO WINNA PIERWSZEGO MECZU ALE JEŚLI LECHIA MA ZAMIAR GRAĆ TAKĄ WOLNĄ PIŁKĘ I LICZYĆ NA INDYWIDUALNOŚCI TO NIC NIE UGRAJĄ W TYM SEZONIE, MOCNO ICH PRZYCISNĄĆ I DEFENSYWA NIE WIE CO ROBIĆ)

ANALIZA: forBet / Stawka: 8j (200zł)

ANALIZA:

W drugim dzisiejszym spotkaniu Pogoń Szczecin przed własną publicznością będzie podejmować Wisłę Kraków. W Szczecinie największym wzmocnieniem jest nowy trener Maciej Skorża to nie da się ukryć trener w naszej lidze z najwyższej półki i swoje piętno tutaj odciśnie. Kadrowo za wiele ruchów nie było odszedł Słowik ale przyszedł Załuska właśnie z Wisły który tutaj jakiejś tajniki trener Ramireza zna i pomoże w dzisiejszym starciu, odszedł też Matras a w jego miejsce sprowadzono Hołotę to chyba te dwa najważniejsze ruchy. Tak więc kadra znowu będzie bazować na kilku doświadczonych graczach i młodzieży. Przyznam że nie wiem czego się dokładnie po tej Pogoni spodziewać ale te słowa Skorży sugerują przynajmniej że będzie to odważnie grająca ekipa u siebie – „Chcemy grać agresywnie, chcemy grać pressingiem, chcemy kreować jak najwięcej sytuacji na połowie przeciwnika. Chcemy żeby kibice mieli satysfakcję z tego, co będą widzieli.” Wierzę tym słowo trener i faktycznie widzę dziś Pogoń mocną i wysoko naciskająca w pressingu co przy takie dyspozycji Wisły może dać bardzo wiele dobrego w ataku a wiedzą jak strzelać ekipie z Krakowa przed rokiem wygrali tutaj 6:0. Zresztą u siebie ten zespół zawsze był odważny w poprzednim roku przebił granicę 30 bramek w domu a udało się to tylko jeszcze dwom ekipą. Jeśli chodzi o gry towarzyskie to taktycznie granie wysokim pressingiem jeszcze dobrze nie funkcjonuje i te błędy w defensywie są szczególnie trener zmartwił ostatni mecz z Chojniczanką przegrany 2:4, w pozostałych spotkaniach z przedstawicielami Ekstraklasy odnieśli trzy zwycięstwa strzelając minimum bramkę i minimum jedną tracąc. Wisła bardzo aktywna w transferach, mocny zaciąg Hiszpanów. Nie będę tutaj wymieniła tych graczy ale każda formacja zyskała nowego gracza, kadrowo na pewno nie są słabi, ale to wszystko trzeba poukładać i tym widzę jak na razie duży problem. Zacznijmy od tego że mamy nowych gości którzy dopiero uczą się języka w tym nowy bramkarz i to osłabia defensywę tym bardziej ze trener Ramirez chyba będzie chciał grać trójką defensorów przynajmniej często ten wariant był stosowany w grach towarzyskich ale za dobrze właśnie to nie wyglądało ze względu na brak zgrania i rytmu. Ostatni test zagrany w takim ustawieniu i przegrana z Zagłębiem Sosnowiec 4:1 który właśnie naciskał mocno z przodu i ta defensywa się gubiła strasznie a tak dziś zagra Pogoń. Dla mnie też para Głowacki – Gonazalez szybkościowo dobrze nie wygląda. Zresztą końcówka sezonu w aspekcie gry destrukcyjnej Wisły wyglądało bardzo słabo. Druga linia straciła Mączyńskiego a to jest mega ważny gracz w drugiej linie, który wykonywał świetną robotę to się będzie odbijało na jakości w środku pola przynajmniej na początku tym bardziej ze dziś też zabraknie Loncha, tak wiec środek po raz pierwszy w takim zestawieniu zagra ze sobą. Brak Mąki to też ogromne osłabienie w grze defensywnej bo dla mnie ci co przyszli w jego miejsca mają więcej atutów w ofensywie. Co do ataku to tutaj może być dziś różnie bo jak wspomniałem kadrowo to ta formacja wygląda bardzo dobrze tylko czy to już teraz będzie funkcjonowało jako tako, jeśli tak to Wisła będzie potrafiła tworzyć sporo okazji.​

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
⚽40 (88). Chiny, Super Liga: Guangzhou - Shandong Luneng 15.07.2017. godz. 13:35 - WYNIK 2:1 ✅
Typ: over 2.5 / Kurs: 1.55 Buk: forBet / Stawka: 10j (250zł)

ANALIZA:forBet / Stawka: 8j (200zł)

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
⚽42 (90). Towarzyski, klubowy: Pilzno - Wolves 15.07.2017. godz. 17:00 - WYNIK 1:2 ✅
Typ: over 2.5 / Kurs: 1.60 Buk: forBet / Stawka: 8j (200zł)

⚽43 (91). Polska, Ekstraklasa: Cracovia - Piast Gliwice 15.07.2017. godz. 18:00 - WYNIK 1:1 ⛔ Typ: over 2.5 / Kurs: 1.90 Buk: forBet / Stawka: 8j (200zł)

(SZYBKO SIĘ ROZPOCZĘŁO I SZYBKO SIĘ SKOŃCZYŁO, NO BYŁ TEN KARNY ALE KARNY TO NIE GOL, WNIOSEK JEST JEDNAK DLA MNIE TAKI CRACOVIA WYGLĄDA BARDZO SŁABO DLA MNIE )

ANALIZA:
Największa niewiadoma pierwszej kolejki Ekstraklasy to starcie Cracovii z Piastem Gliwice, ale jest kilka argumentów za tym by ugryźć dzisiaj bramki. Cracovia po fatalnym sezonie, przechodzi rewolucję bo zatrudnienie Probierza z tym się wiązało, na pewno to jest spora niespodzianka na ławce trenerskiej. Swoje porządki już w zespole zrobił i tak w klubie nie ma już graczy którzy w poprzednim sezonie stanowili trzon a więcej dwójki stoperów Hubert Wołąkiewicza oraz Polczaka, kolejny z defensorów który odszedł to Brzyski, tak więc już na starcie przebudowa defensywy, która będzie zdecydowanie młodsza i zarazem mniej doświadczona. No i w sparingach nie wyglądało to dobrze wygrali tylko jeden mecz z Chrobrym Głogów 2:1, ale rywal miał sporo okazji do zdobycia większej ilości bramek, w pozostałych spotkaniach jeszcze tylko jeden remis z Karwina 2:2 i trzy porażki. Nie przekonywali także w drugiej linii i ataku ale to były tylko sparingi być może i całkiem inny obraz gry zobaczymy dzisiaj. Ja jednak widzę ze tutaj będzie potrzeba kilku tygodni pracy by to wszystko funkcjonowało dobrze, myślę że te problemy w grze destrukcyjne dziś będziemy widzieć przy tylu zmianach taktycznych i personalnych. Na pewno będą chcieli dobrze wejść w sezon szczególnie zaczynając u siebie dlatego dziś widzę jedno rzecz którą już Probierz wprowadzi to wysoki, agresywny pressing i to będzie atut na tle takiego rywala bo Piast dla mnie nie lubi takiej gry, potrafią w głupi sposób stracić piłkę na swojej połowie co często kończy się stratą bramki a wówczas muszą odrabiać i gra destrukcyjna wygląda bardzo słabo bo powstaje mnóstwo luk. Jednak ten agresywny pressing może też odbić się na Cracovii negatywnie bo nie będzie to jeszcze wszystko zgranie i mogą pojawić się faule a tutaj przecież mamy po stronie rywala Vassiljev, druga sprawa jest też taka że Piast ma w swych szeregach graczy mocno technicznych którzy będą potrafili wyjść z tego pressingu nie raz i wtedy w ataku zrobią przewagę. Na ten moment jednak Piast też nie przekonuje w defensywie w sześciu sparingach tylko raz nie przegrali, tracą naprawdę w łatwy sposób bramki. Ofensywnie ten zespół jest mocny – Barišić, Vassiljev, Badia, Zivec to gracze potrafiący grać kombinacyjnie problem ataku tkwi w braku skuteczności bo seriami potrafią marnować sytuację za sytuacją. Mecz trochę niewiadoma ale patrząc na te sparingi które są jakimś mimo wszystko wyznacznikiem to problem obu ekip to defensywa i oby to było widać także dzisiaj a nudą to w tych starciach ostatnio nie wieje to 0:1 z ostatniego spotkania nie liczę bo to była ostatnia kolejka gdzie wszystko było wiadomo natomiast w poprzednich starciach mieliśmy w Krakowie min. 5:1, 1:2, 3:1, 1:5.

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
⚽44 (92). Polska, Ekstraklasa: Górnik Zabrze - Legia Warszawa 15.07.2017. godz. 20:30 - WYNIK 3:1 ✅
Typ: over 2.5 / Kurs: 1.80 Buk: forBet / Stawka: 10j (250zł)

ANALIZA:
Beniaminek kontra mistrz Polski tak zakończymy sobotnie zmagania w Ekstraklasie. W Zabrzu tylko rok opłakiwano spadek, to co w pewnym momencie sezonu na zapleczu Ekstraklasy wydawało się że nie da się zrealizować czyli awans, dzięki świetnej końcówce stało się realne i Górnik wrócił do elity. Nie ma też co ukrywać w tym awansie trochę rywale pomogli, ale to już nie istotne. Troszeczkę ciężko mi tego Górnika na ten moment określić na pewno jest to mocno odmłodzona ekipa patrząc na ostatni sezon w Ekstraklasie ma to swoje minusy i plusy. Minus to na pewno brak doświadczenia co odbije się na grze w defensywie bo nie da się ukryć przeskok między 1. Ligą a Ekstraklasą w ofensywie jest ogromny tym bardziej ze dziś przyjeżdża mistrz Polski, który może mieć jedną niespodziankę w składzie – Sadiku nowy napastnik mistrza Polski. Jest brany pod uwagę przez trenera a nie da się ukryć że to będzie wzmocnienie dla mnie ofensywny, nikt go jeszcze nie zna w Ekstraklasie a umiejętności ma duże, może odpalić jak Nikolic. Plusy jeśli chodzi o tą kadrę to ta młodzież nie będzie mieć kompleksów i w ataku mogą fajnie funkcjonować szczególnie u siebie gdzie na pewno będziemy mieli komplet. Jeśli chodzi o gry towarzyskie to trzy zwycięstwa i trzy porażki – to były mocno nierówne mecze raz dobrze w ataku, raz tragicznie w defensywie w ostatnim teście porażka z Zemplín Michalovce 3:4. Motywacja na ten mecz też ogromna zresztą zawsze jest przed tym rywalem przed rokiem spotkali się w Pucharze Polski i to wówczas pierwszoligowiec wygrał po dogrywce 3:2, ostatni mecz ligowy w Zabrzu to natomiast remis 2:2. Legia skupiona na Lidze Mistrzów ale myślę że w tym roku ligę rozpoczną zdecydowanie mocniej bo nie ma już podziału punktów czyli trzeba mocno punktować od samego początku bo ta strata czy przewaga będzie taka sama po 30 kolejkach. Mają swoje problemy kadrowe ale to najbardziej dotyczą defensywy nie ma już Rzeźniczaka, kontuzjowani są Pazdan, Czerwiński, Jodłowiec, atak traci Radovica oraz Kucharczyka. Też raczej trener nie będzie rotował mocno składem bo 0:3 z pierwszego meczu z Finami zapewnia mocny komfort. Legia ma jeszcze sporo rezerw ale ma te fragmenty bardzo fajnej płynnej gry a moim zdaniem ci gracze z ofensywy dopiero formą zwyżkują.​

Otrzymane punkty reputacji: +8
jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
⚽45 (93). Polska, Ekstraklasa: Termalica B-B - Jagiellonia Białystok 16.07.2017. godz. 15:30 - WYNIK 0:1 ⛔

ANALIZA: forBet / Stawka: 8j (200zł)
ANALIZA:
Arka zaskoczyła tym meczem w Warszawie, pokazali to z czego słynęli czyli agresję, nieustępliwość ale mankamentów w grze i tak było całe mnóstwo, na pewno fakt ze nie byli faworytem i tak naprawdę mało kto wierzył w zwycięstwo im pomogło ale dziś liga, mecz u siebie a więc pojawi się presja i tutaj może być też większy problem. Jak sam podkreślił trener celem Arki będzie walka o utrzymanie. Dziś widzę spore problemy na skrzydłach bo tam zespól ma zaległości i może to nie wyglądać dobrze zarówno w ofensywie jak i defensywie, przyszli dwaj zawodnicy ale potrzeba czasu by oni się zgrali z defensorami na skrzydle a Śląsk mocno te formacje wzmocnił. Środek pola potrzebuje wzmocnień to słowa Ojrzyńskiego z konferencji i trudno się temu nie dziwić Hofbauera, Szwocha i Łukasiewicza tej trójki już nie ma a to były klucze w zeszłym roku, może nie było tego aż tak widać w starciu z Legią ale tam nie musieli prowadzić gry a dziś trzeba będzie w środku piłkę potrzymać. Znak zapytania wobec tego jest w grze defensywnej, momentami w Warszawie całkowicie się gubili, nie radzili sobie ze szybkością graczy Legii a takich zawodników w tej chwili w Śląski nie brakuje czyli szybkich, zwinnych. Zresztą w tym zestawieniu defensywnym Arka była jedną z najgorszy defensywy w lidze tylko Łęczna straciła więcej, u siebie też drugi najgorszy wynik po Piaście, a jak wspomniałem kadrowo mocniejsi nie są niż przed rokiem.
Na Śląsku to się kabaret zrobił z przejęciem tego zespołu, wiadomo że klub pozostaje w rękach miasta i zobaczymy co się zaraz stanie po tych transferach i pieniądzach jakiej będą zarabiać wzmocnienia – za chwilę się okaże że w kasetce będzie mnóstwo brakowało. Zobaczymy czy to w jakimś stopniu już wpłynęło na ten zespół. Kadrowo wygląda naprawdę mocno – Kosecki, Mak, Pich, Piech, Chrapek to zawodnicy jak im się będzie chciało dadzą ogromną jakość w ofensywie, mocna również defensywa wzmocniona Contrą i Tarasovem. To czego mi wydaje się że będzie brakowało to solidnego środka pola szczególnie w zabezpieczaniu obrońców, tutaj mimo naprawdę mocnego zestawienia tej formacji mogą być problemy z asekuracją bo Kosecki, Piech, Mak na skrzydłach to nie wiem czy w defensywie będą mocno harować. Na pewno ten Śląsk kadrowo wygląda mocno i jeśli skupią się tylko na grze to mogą namieszać. Urban też myślę że da radę to poukładać zresztą Śląsk w rundzie finałowej grał bardzo dobrą ofensywną piłkę pokonując min. Arkę Ojrzyńskiego 4:1 a pamiętam ten mecz i mogli jeszcze bardziej zdemolować rywala.

⚽47 (95). Polska, Ekstraklasa: Lech Poznań - Sandecja Nowy Sącz 16.07.2017. godz. 18:00 - WYNIK 0:0 ⛔
Typ: over 2.5 / Kurs: 1.75 Buk: forBet / Stawka: 8j (200zł)

ANALIZA:
Trudno się nie zgodzić tak naprawdę z stwierdzeniem że Sandecja do kandydat do spadku, totalny debiutant, dodatkowo nie będzie grał u siebie jak na razie a to wielka strata w przypadku każdego beniaminka. Ja jednak nie przekreślam tego zespołu, bo ten awans wywalczyli nie dzięki temu że parę ekipa nie chciało promocji ale dzięki swoje równiej grze szczególnie wiosną. To nie jest też gatunek ekipy która gra piłkę chaotyczne, długa piłka i walczcie wręcz przeciwnie oni szukają gry piłką, kombinacji i naprawdę dobrze się ten zespół w ofensywie ogląda na pewno ma pomysł na grę. Ich atutem może być to że mogą być trochę lekceważenie a my w Polsce mamy takie ekipy która tak czasami podchodzą do mecz zresztą dla mnie Lech tak zagrał z Norwegami w pucharze. Na początku sezonu robiłem sobie takie małe spostrzeżenia i pierwsze co zapisałem to że w meczach Sandecji biorą pod uwagę sporo bramek. Wspomniałem że tutaj nie ma chaotycznej gry w ofensywie, nie są ekipą która mocno broni, to są górale a więc walczyć i biegać będą i wcale mnie nie zdziwi dzisiaj bramka w Poznaniu, nie wiadomo jak ten przeskok wytrzyma defensywa bo różnica klas jest spora. Wiem że gry towarzyskie rządzą się swoim prawami ale one pokazały to co napisałem w ataku zespół ma pomysł Apoel 3:3, Cracovia 1:0, Arka 0:2 i jedyna porażka z Lechią 3:2 nie było problemów z ofensywą gorzej jak sądziłem w defensywie.​
Lech mocno kadrowo, ta kadra ma być gotowa na to by grać co trzy dni, trudno się z tym nie zgodzić. Jednak na razie trzeba to poskładać do kupy bo zaraz się może okazać że granie co trzy dni nie będzie bo Norwegowie trochę sprowadzili naszych na ziemię. Najwięcej pracy trener będzie miał w defensywie która zagrała koszmarnie w czwartek i te problemy mogą się przez jakiś czas powtarzać bo brakuje zgrania - jest czterech nowych defensorów, żaden z nich nie zagrała w Norwegii bo nie byli gotowi część ma już być ale to nie będzie od razu poprawa aż tak widoczna bo oni też potrzebują czasu ze sobą i dla mnie Lech znowu nie będzie pewny w defensywie. Atak tak mocnego zgrania nie potrzebuje są indywidualności i kwestia czasu jak Majewski, Jevtic gracze ze świetnym podaniem znajdą wspólny język z nowym napastnikami.​

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
⚽48 (96). Brazylia, Seria A: Gremio - Ponte Preta 16.07.2017. godz. 21:00 - WYNIK 3:1 ✅

ANALIZA:
Gremio wicelider tabeli po ostatnich trzech wpadkach przełamał się w bardzo ważnym meczu z Flamengo wygrywając na terenie rywala 0:1, dalej jednak są mocno wkurzeni tą porażką u siebie ze słabą Avai 0:2, gdzie dominowali mieli karnego którego zmarnowali i dostali dwie kontry. Dziś moim zdaniem wyjdą mocno skupieni w ataku, by już nie marnować tylu sytuacji bo rywal zawsze może odgryźć się kontrą, a lidera trzeba cały czas mocno gonić a wczoraj stracił punkty. Moc w ofensywie ta ekipa ma dużą co potwierdza największa ilość bramek strzelonych czyli 24. Dodatkowo też dwa mecz u siebie ostatnio przegrali nie strzelają bramki nie lubią tego robić swoim kibicom i dziś jak już wspomniałem mocno w ataku będzie przez 90 minut i nie ukrywam oni są wstanie pokryć sami tą linię. Goście ostatnio w dołku cztery mecze bez zwycięstwa z tylko jedną bramką strzeloną a od trzech meczy nie trafili. Raczej nie wydaje mi się by dziś mocno wyglądali w ofensywie bo ostatnio tych rywali wcale mocnych nie mieli min. Bahia wygrała u nich 0:3. Tak więc są spore problemy w defensywie i ofensywie, ale w tym drugim przypadku będą mogli liczyć na kontry bo Gremio pokazało w tym sezonie że mając mega przewagę potrafi zrobić głupi błąd w defensywie. Wydaje mi się też że goście zaryzykują bo na wyjazdach jeszcze nie wygrali i granie na zero z tyłu po prostu się nie opłaca. Przed rokiem skromne 1:0 tutaj, ale w rewanżu Ponte wygrało 3:0, dwa sezony temu zremisowali tutaj 3:3 czyli potrafią strzelać i może coś do tego overa dorzucą.

⚽49 (97). Brazylia, Seria A: Vasco - Santos 16.07.2017. godz. 21:00 - WYNIK 0:0 ⛔

ANALIZA:
Takiej gry ekipy Vasco po awansie większość się spodziewała zespół ofensywny, którego interesują ataki i gra do przodu, u siebie świetnie to wygląda dwie porażki i pięć zwycięstw ze świetną skutecznością. W 7 spotkaniach 11 bramek zdobytych przy 10 straconych, właśnie przy takim sposobie gry defensywy jest ich dużym problemem ale potrafią to nadrabiać atakiem a atakować zdecydowanie kim mają Lusi Fabiano, Nene, Muriqui, tych panów znamy z Europejskich boisk. Nie chce mi się wierzyć by ten zespół coś w swojej grze na dzisiaj zmienił, ja tu przewiduje jak zwykle ogromny nacisk na ofensywę. Brak remisu też świadczy o bezkominowości tej ekipy, czyli ofensywnej grze do końca. Do tego wszystkiego przyjeżdża rywal również lubiący grać bardzo ofensywnie, no i w tej ofensywnie imponuje po słabszym okresie 2:3 w Copa Libertadores z America –PR, następnie znowu 3:2 z Sao Paulo i ostatnio było już skromnie 0:1 ale też było ofensywnie (dwa karne w tym meczu nietrafione). Santos zresztą ma ten potencjał w ofensywie duży i widać że się po prostu rozkręcają, a dziś rywal z którym lubią grać bo za dużo w ataku nie utrudnia. Dla mnie te zespoły prezentują ostatnio wysoką formę w ofensywie i raczej dziś to nie powinno się zmienić. W poprzednim roku mierzyli się ze są dwa razy w Copa de Brasil – 2:2 tutaj i 3:1 w rewanżu.

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
- CZERWIEC 2017 - YIELD: 15,19%, ZYSK W J: 47,55j, ZYSK W ZŁ: 848,75zł, SKUTECZNOŚĆ: 54,16%

KOLEJNY TYDZIEŃ LIPCA ZA NAMI, UTRZYMUJEMY PLUS CHOĆ TEN TYDZIEŃ SŁABY Z MINIMALNYM PLUSEM DO MIESIĄCA. POSYPUJE GŁOWĘ POPIOŁEM BO CAŁKOWICIE POLEGŁEM NA EKSTRAKLASIE A GDZIEŚ W GŁOWIE MIAŁEM TO ŻE TO TYLKO DO GRY NA LIVE BĘDZIE JAK CO ROKU I NA TYM SIĘ RACZEJ SKOŃCZY GRUBE PIENIĄDZE BĘDĄ JAK ZWYKLE NA LIVE, MOŻE UDA SIĘ CZĘŚCIEJ PODAWAĆ TE TYPY W DYSKUSJACH NA ŻYWO. Z DRUGIEJ JEDNAK STRONY PECH BYŁ DUŻY W KRAKOWIE ORAZ W PŁOCKU POWINNY BYĆ OVERY. JAK ZWYKLE AZJA ŚWIETNIE

LIPIEC
ILOŚĆ TYPÓW: 49
TRAFIONE: 29
NIETRAFIONE: 19
ZWROT: 1
SKUTECZNOŚĆ: 59,18%

YIELD: 13,35%
ZYSK W J: 45,00j
ZYSK W ZŁ: 1125,00 zł

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
⚽51 (99). Towarzyski, klubowy: Cruz Azul - FC Porto 18.07.2017. godz. 04:00 - WYNIK 0:0 ⛔
Typ: over 2.5 / Kurs: 1.75 Buk: forBet / Stawka: 10j (250zł)

ANALIZA: forBet / Stawka: 10j (250zł)
ANALIZA:
Pilzno kończy maraton gier towarzyskich dzisiaj, to ostatni sprawdzian przed startem eliminacji do Ligi Mistrzów, a więc możemy się spodziewać najmocniejszego składu z mocną, intensywną grą sprawdzając na jakim etapie są, a Plzen w najlepszym zestawieniu to ekipa ofensywna, lubiąca grać dużą piłką. Nie zawsze to w lidze kończy się wysokimi overami bo potrafią być solidni w defensywie ale w okresie przygotowawczym to już od paru lat nie skupiają się na defensywie, ja nie pamiętam spotkania w którym by się bronili towarzysko. No i wystarczy popatrzeć na te sparingi Wolves 1:2, Furth 1:5 te mecze przegrali ostatnio to też dobra informacja bo ta ofensywa będzie chciała poprawić sobie nastroje dzisiaj i pokazać dobre tempo. Wcześniejszy etap przegotowań to hokej Ceske 5:1, Sokolov 3:2, Ustin 8:1. Dziś na rozkładzie Watford spadkowicza z Premier League który jest na początku przygotowań i tak jak mizernie wyglądał w kocówce sezonu w defensywie tak też jest w grach towarzyskich, tutaj też swoje robi trener Marco Silva to typ który mocno taktycznie w defensywie nie wygląda jego poprzedni kub Hull również tracił mnóstwo bramek, ale też w ofensywie potrafił momentami igrać bardzo ciekawie w ofensywie a Watford ma ciekawych graczy w ataku. Dla mnie te dwa mecze które do tej pory rozegrali Woking 1:1, Wimbledon 3:2 potwierdzają że w tej chwili jakości w defensywie mają bardzo mało i tak tez będzie dzisiaj ale sami coś na pewno wpakują tutaj.

⚽53 (101). Liga Mistrzów, Kwalifikacje: TNS - Rijeka 18.07.2017. godz. 19:00 - WYNIK 1:5 ✅
Typ: Rijeka strzeli w obu połowach - TAK / Kurs: 1.95 Buk: forBet / Stawka: 8j (250zł)

ANALIZA:
Rijeka zdetronizowała w Chorwacji Dinamo Zagrzeb które od lata dzieliło i rządziło to już świadczy o ogromny potencjale tej ekipy, która mądrze zainwestowała pieniądze. Wygrali także puchar Chorwacji pokonując w finale właśnie Dinamo 1:3. Widziałem kilka spotkań w poprzednim sezonie tej ekipy i to jest mocno poukładana ekipa w każdej formacji, szukająca kombinacyjnej gry, potrafi zdominować rywala Mimo wszystko zawiodła mnie ta ekipa i to bardzo w pierwszym meczu skończyło się moim zdaniem na bardzo skromnym 2:0, mimo ogromnej dominacji na boisku przez 90 minut. Nikt po tym spotkaniu nie był zadowolony w pełni, to pokazuje że ta ekipa mocno w siebie wierzy i wie na co ją stać. W sumie ten wynik tylko umacnia ten typ, bo lekceważenia rywala i wakacji nie będzie bo to 2:0 to nic pewnego przecież. Mocno skoncentrowani dziś jestem przekonany że wyjdą i znowu będą dominować a fakt że coraz lepiej wchodzą w rytm meczowy sprawi że ta skuteczność będzie lepsza, zaczęli ligę gdzie mogli poczuć jeszcze lepiej murawę, nie obawiam się też faktu że trener może trochę po rotować składem na początku sezonu to nie przeszkadza bo wszyscy jeszcze walczą o miejsce w składzie w tej ekipie jest zdrowa rywalizacji. TNS to przekonywający mistrz swojego kraju ale to tylko tyle tam mogą dzielić i rządzić ale w Europie pewnego poziomu nie przeszkodzą. W poprzedniej rundzie niemiłosiernie męczyli się z Gibraltarskim mistrzem kraju przegrywając u siebie 1:2 i wygrywając na wyjeździe po dogrywce 1:3 co i tak im chluby nie przynosi bo przez ponad 30 minut w drugiej połowie grali w przewadze i nie potrafili za wiele tworzyć. Tutaj wcale tak wiele nie trzeba było pisać po prostu różnica klas jest duża, i to będzie widać na boisku. Też ten wynik sprawi że tak mocno bronić się nie będą jak na wyjeździe.

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
⚽54 (102) Chiny, FA Cup: Tianjin Quanjian - Shanghai SIPG 19.07.2017. godz. 12:00 - WYNIK 3:0 ✅
Typ: over 2.5 / Kurs: 1.55 Buk: forBet / Stawka: 6j (150zł)

⚽55 (103) Chiny, FA Cup: Guangzhou R&amp;F - Guangzhou 19.07.2017. godz. 14:00 - WYNIK 4:2 ✅
Typ: over 2.5 / Kurs: 1.50 Buk: forBet / Stawka: 10j (250zł)

⚽56 (104) Chiny, FA Cup: Shandong Luneng - Shanghai Shenhua 19.07.2017. godz. 14:00 - WYNIK 1:3 ✅
Typ: over 2.5 / Kurs: 1.60 Buk: forBet / Stawka: 10j (250zł)

⚽57 (105) Korea Płd, K-League: Jeonbuk - Gwangju19.07.2017. godz. 12:00 - WYNIK 3:1 ✅
Typ: over 2.5 / Kurs: 1.65 Buk: forBet / Stawka: 10j (250zł)

⚽58 (105) Korea Płd, K-League: Incheon - Seoul 19.07.2017. godz. 12:30 - WYNIK 1:5 ✅
Typ: over 2.5 / Kurs: 1.95 Buk: forBet / Stawka: 10j (250zł)

⚽59 (106) Towarzyski, klubowy: Liverpool - Crystal Palace19.07.2017. godz. 14:30 - WYNIK 2:0 ⛔
Typ: over 2.5 / Kurs: 1.50 Buk: forBet / Stawka: 10j (250zł)

Otrzymane punkty reputacji: +24
jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
⚽60 (107) Brazylia, Seria A: Sao Paulo - Vasco 20.07.2017. godz. 02:45 - WYNIK 1:0 ✅
Typ: over 2.5 / Kurs: 1.90 Buk: forBet / Stawka: 8j (200zł)

ANALIZA:
Vasco ekipa bardzo ofensywna, która w głowie nie ma bronienia, szczególnie w delegacji ta formacja kompletnie zawodzi w 6 spotkaniach aż 14 bramek straconych ale to nie jest dziwne w tym sposobie grania, tylko ostatnio z Vitoria po raz pierwszy nie stracili dwóch bramek ale i tak masa błędów na tyłach, jednak podeszli jak zwykle odważnie co wreszcie dało pierwsze zwycięstwo na wyjeździe i z takim podejście wyjdą też dzisiaj. Czuje że zagrają bardzo otwarty po tym co ostatnio oglądaliśmy z Santosem nudne 0:0 grali jak nie oni, zresztą Vasco ostatnio właśnie tak w kratkę bardzo underowe mecze przeplatane wysokimi overami i teraz wypada na over.
Kilka słów o gospodarzach mocno zawodzących i w Brazylii cały czas czeka się kiedy oni wreszcie zaskoczą, jest tam nowy trener który nie może sobie tego też poukładać. Gdzieś to im ruszyło w ofensywie dwie bramki z Santosem oraz Atletico GO, ale mizeria jest straszna w defensywie bo w obu tych meczach tracili odpowiednio trzy i dwie bramki. Kompletny brak koncentracji jest w tej formacji tak jak to miało miejsce w ostatnim meczu u siebie z Atletico GO gdzie po tym jak dwa razy wychodzili na prowadzenie w kilka minut po tym jest tracili. Dziś grają u siebie, są na miejscu spadkowym, trener ma pełny skład do dyspozycji i co oni tutaj będą się bronić nie ma takiej możliwości tym bardziej że mimo że formy nie ma u siebie atak dobrze funkcjonuje, każdy mecz kończyli z bramką.

⚽61 (108) Brazylia, Seria A: Flamengo - Palmerias 20.07.2017. godz. 02:45 - WYNIK 2:2 ✅
Typ: over 2.5 / Kurs: 2.00 Buk: forBet / Stawka: 8j (200zł)

ANALIZA:
https://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-20-07-2017-czwartek-147127.html#post6468982

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
⚽62 (109) Liga Europejska, Kwalifikacje: Lyngby - Slovan Bratislava 20.07.2017. godz. 17:00 - wynik 2:1 ✅
Typ: over 2.5 / Kurs: 2.10 Buk: forBet / Stawka: 8j (200zł)
(TRZYMALI DO SAMEGO KOŃCA W NIEPEWNOŚCI BO TEN TYP TO POWINIEN DUŻO WCZEŚNIEJ WPAŚĆ )
ANALIZA:
Slovan marnował sporo sytuacji w pierwszym meczu, szczególnie w pierwszej połowie gdzie mieli trzy setki, ta ich nieskuteczności została „nagrodzona” kontrą gości i ostatecznie porażką. Tak więc ekipa z Słowacji musie odrabiać a to nie jest dla nich dobra informacja bo jakości tej ekipy brakuje w defensywie, zresztą to ekipa lubiąca, preferująca grę piłką, naprawdę potrafią fajnie poklepać jak na swoje standardy w ofensywie.
Gospodarzy nie znam przyznam się szczerze, oglądam duńską ligę sporadycznie ale jest to overowa ligia, może w tym gronie jest to zespół grający tą zamkniętą piłkę ale jest naprawdę ostatnio w świetnej formie, a zaczęło się to jeszcze w końcówce poprzedniego sezonu gdzie wygrali 5 meczów z rzędu będą bardzo skuteczną ekipą.
Jaki ja tu widzę pojedynek, myślę że bardzo otwarty Slovan nie ma czego bronić i tak by tego nie robili, potrafi sobie stosunków łatwo tworzyć sytuacje w pierwszym meczu brakowało tylko skuteczności, zagrają podobnie jak pierwszym starciu mimo ze to wyjazd, czyli zaatakują. Rywal będzie czekał na kontry ale kontry w których będzie jeszcze odważniejszy niż w pierwszym starciu bo bramka zrobi im stosunkowo łatwy mecz. Nie da się też ukryć że to 0:1 sprawia że przyjezdnym tak naprawdę bramka daje tylko dogrywkę, będą tutaj szukać nawet przy takim wyniku rozwiązania czyli drugiej bramki niż czekania na dogrywkę bo jak wspomniałem jakość w defensywie nie jest duża i strata głupiej bramki może przyjść w każdej chwili. Wcale też mnie nie zdziwi fakt w którym Lyngby wypunktuje rywala bo widać że jest w formie, ma za sobą już cztery mecze o punkty wszystkie wygrane a Słowacy potrafią grać naprawdę piach w destrukcji jak przed rokiem gdzie przegrali na wyjeździe z Jeglava 3:0.​

Otrzymane punkty reputacji: +8
jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
⚽63 (110) Liga Europejska, Kwalifikacje: Yehuda - Trencin 20.07.2017. godz. 19:00 - WYNIK 2:0 ⛔
Typ: over 2.5 / Kurs: 1.85 Buk: forBet / Stawka: 8j (200zł)

ANALIZA:
Kolejne ze starć w którym zdecydowanie widzę predyspozycję do tego by zobaczyć bramki, blisko było już w pierwszym starciu. Trencin ekipa mocno ofensywnie nastawiana, która bardzo fajnie operuj jak na swe standardy piłką. To ekipa która od dłuższego czasu jest gronie tych w których na brak bramek raczej nie można narzekać. Wysoko ustawiona, mocno naciskając pressingiem i świetnie wychodząc do kontra, co najważniejsze w swojej grze nie ma momentów w którym mocno i tylko broni. Są naprawdę w bardzo dobrej formie, w grach towarzyskich bardzo skuteczni min. ograli mistrza swojego kraju 3:6, no i zmietli w poprzedniej rundzie Torpedo Kutaisi w dwumeczu wygrają 8:1, u siebie zrobili 5:1 przez 90 minut szukają bramek to jest w ich podejściu najlepsze. Dodatkowo jest to bardzo młoda ekipa i właśnie dlatego fantazji w ataku im nie brakuje, tego doświadczenia brakuje w defensywie i potrafią popełniał spore błędy i te widzieliśmy w pierwszym starciu. Naciskali jak zwykle mocno w ataku i dość szybko wyszedł ten brak doświadczenia w defensywie bo w 3 minucie całkowicie się pogubili w defensywie przy stałym fragmencie gry a wiadomo było że rywal będzie na to czekał, później rzucili się do ataków i zostawiali sporo miejsca i Yehuda miała jeszcze do przerwy wyśmienita okazję właśnie po kontrze do prowadzenia 0:2. Trencin jest po prostu młodą, ofensywną ekipą, której polotu w ofensywie nie brakuje i dziś zagrają swoją piłkę, bo i tak musza odrabiać. Widzę wobec tego że to wyjazd znacznie mniej jakości w defensywie bo i gospdoarze w tej swojej grze w ataku będą bardzo odważni, a na pewno odważniejsi niż w pierwszym starciu, pokazali mimo to ze z kontry są groźni.

⚽64 (111) Liga Europejska, Kwalifikacje: Galatsaray - Ostersunds 20.07.2017. godz. 19:30 - WYNIK 1:1 ⛔
Typ: Galatasaray strzelu w obu połowach - TAK / Kurs: 1.80 Buk: forBet / Stawka: 8j (200zł)

ANALIZA:
Turcy po raz kolejny w Europejskich Pucharach pokazali kompletny brak zaangażowania, co skończyło się porażką z debiutantem Östersunds dając sobie strzelić bramkę na 2:0 w 90 minucie. Oczywiście dla mnie nie pozostaje wątpliwość że Galata jest i tak ekipą znacznie mocniejszą, ale teraz musza się pobawić w poważną grę by grać dalej. Znamy też dobrze kibiców w Turcji którzy potrafią ostro reagować na wydarzenia na boisku i jak wyczują że ich zespół nie daje z siebie wszystkiego to potrafią się odwdzięczyć porcja gwizdów a tego żaden piłkarz nie lubi. Dla mnie zaangażowanie u siebie gospodarzy będzie po prostu ok i to powinno wystarczyć do odrobienia strata bo piłkarsko są po prostu lepsi.
Goście absolutny debiutant który gra tutaj dzięki Pucharów, bo w lidze to średniak który dopiero od dwóch sezonów jest w elicie ligi. Zrobili fantastyczny wynik ale powinni ulec takiemu rywalowi, brakuje im doświadczenia z taką atmosferą jak dziś się jeszcze nie spotkali. Grają ostatnio co trzy dni bo liga u nich w pełni to tez dla nich nowość, mocni raczej tylko u siebie. Słabość tej ligi pokazuje też to ze mistrz kraju Malmo przegrywa już na starcie Ligę Mistrzów będą gorszą ekipą od Vardar Skopje i właśnie na gorącym terenie przegrali 3:1 a to samo czeka Osteersunds.

⚽65 (112) Liga Europejska, Kwalifikacje: Luzern - Osijek 20.07.2017. godz. 19:45 - WYNIK 2:1 ✅
Typ: over 2.5 / Kurs: 1.80 Buk: forBet / Stawka: 8j (200zł)

ANALIZA:
Szybka sprawa jeśli chodzi o ten typ dla mnie sporo argumentów za bramkami dzisiaj. Zacznijmy od tego 2:0 dla Osijek po pierwszym meczu czyli Szwajcarzy mają co odrabiać i muszą zacząć to robić od początku a Chorwaci którzy się w lepszej formie i nie mają problemów kadrowych nie ograniczą się do tego by bronić, poszukają bramki która im ten awans po prostu da.
Druga sprawa Luzern to bardzo ofensywnie grająca ekipa, jak cała liga Szwajcarska ten zespół masę bramek strzela i masę traci, byli najbardziej overową ekipą w poprzednim sezonie ze średnia 3.6 bramki na mecz. Nie ma jakości w defensywie i nie będzie bo mają ogromne problemy z tą formacją ze względu na kontuzje cała mózg tej defensywy nie zagra Arnold, Schindelholz, Lucas z tymi graczami w składzie byli i tak słabi. Dziś ma zagrać nowy defensor Schulz ale trenuje z zespołem dopiero od 10 dniu. Dobra informacja jest taka że do ataku wróci Juric a to w znaczący sposób zwiększa siłę ognia. Te problemy w defensywie ciągną się już od przygotowań gdzie jakiś Kriens strzela im trzy bramki, Strasbourg cztery. Osijek dominował w pierwszym starciu i powinien to zakończyć wyższym wynikiem, dziś znowu problemów w ataku nie będzie.

⚽66 (113) Liga Europejska, Kwalifikacje: Jagiellonia Białystok - Gabala 20.07.2017. godz. 19:45 - WYNIK 0:2 ⛔
Typ: over 2.5 / Kurs: 1.95 Buk: forBet / Stawka: 8j (200zł)

ANALIZA:
Widziałem pierwszy mecz Jagi na wyjeździe i ma czego ten zespół żałować, masa sytuacji by wygrać ten mecz i mieć jeszcze większy komfort w meczu u siebie. Zagrali naprawdę ze świetną intensywnością ten mecz przez 90 minut, widać że są fizycznie bardzo dobrze przygotowani, odbiło się to trochę na meczu z Termaliką ale i tak zainkasowali trzy punkty oszczędzają siły. Ten wynik oczywiście nie jest zły bo to rywal musi atakować a kto oglądał ten widział jak wiele przestrzeni w takiej grze zostawiali Polakom, a nasi bardzo mocni są w szybkim przechodzeniu z obrony do ataku i tak naprawdę ten mecz powinni wygrać tak jak wspomniałem, gdyby zachowali więcej zimnej krwi. Ten zespół naprawdę dobrze wyglądał w grze ofensywnej, ta trójka Sheridan,Cernych, Novikovas świetnie ze sobą współpracuję potrafili w trójkę tworzyć sobie mnóstwo sytuacji. Kolejna bardzo mocna broń to stałe fragmenty gry, każde przynosiło spore zagrożenie i bramkę na 0:1, a dziś agresywności spodziewam się w wykonaniu gości, do tego te kontry będą przerywać faulami.
Rywal jednak miał sporo fragmentów w których potrafił zdominować Jagiellonie ale byli w tym nieskuteczni, zresztą ten zespół jest trochę przebudowany stąd tak mizernie wyglądali w grze defensywnej gdzie obrońcy zostawali sami bez asekuracji. Musza odrobić wynik i czuję ze mocno od początku zaatakują wicemistrz Polski który wcale taki pewny w destrukcji nie jest, pozwala momentami na bardzo wiele. Zobaczymy też co się stanie w momencie gdy Gabala wyjdzie na prowadzenie, wtedy to czuję że nasi się bardzo odkryją. Dobre te kursy na bramki i powinny one tutaj paść po tym co zobaczyłem w pierwszym starciu, kluczem będzie szybka bramka dla kogokolwiek.​

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
⚽68 (115) Chiny, Super Liga: Chongqing Lifan - Tanjin Teda 22.07.2017. godz. 13:35 - WYNIK 2:1 ✅
Typ: over 2.5 / Kurs: 1.80 Buk: forBet / Stawka: 8j (200zł)

⚽69 (116) Chiny, Super Liga: Shandong Luneng - Changchun Yatai 22.07.2017. godz. 13:35 - WYNIK 3:2 ✅
Typ: over 2.5 / Kurs: 1.65 Buk: forBet / Stawka: 8j (200zł)

⚽70 (117) Chiny, Super Liga: Shanghai SIPG - Guangzhou Evergrande 22.07.2017. godz. 13:35 - WYNIK 2:2 ✅
Typ: over 2.5 / Kurs: 1.65 Buk: forBet / Stawka: 8j (200zł)

⚽71 (118) Polska, Ekstraklasa: Piast Gliwice - Pogoń Szczecin 22.07.2017. godz. 15:30 - WYNIK 1:2 ✅
Typ: over 2.5 / Kurs: 1.90 Buk: forBet / Stawka: 8j (200zł)

Otrzymane punkty reputacji: +16
jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
⚽74 (121) Brazylia, Seria B: Criciuma - ABC 22.07.2017. godz. 21:30 - WYNIK 2:1 ✅

⚽75 (122) Brazylia, Seria B: Londrina - Natucio 22.07.2017. godz. 21:30 - WYNIK 1:0 ⛔

⚽76 (123) Korea Płd., K-League: Seoul - Jeonbuk 23.07.2017. godz. 12:00 - WYNIK 1:2 ✅
Typ: over 2.5 / Kurs: 1.70 Buk: forBet / Stawka: 10j (250zł)

⚽77 (124) Chiny, Super Liga: Shanghai Shenhua - Beijing Guoan 23.07.2017. godz. 13:35 - WYNIK 1:2 ✅
Typ: over 2.5 / Kurs: 1.70 Buk: forBet / Stawka: 10j (250zł)
ANALIZA: forBet / Stawka: 10j (250zł)

Do góry Bottom