11 (11) Norwegia, Eliteserien: LILESTROM - STROMSGODSET 15.07.2019. godz 20:00
Typ: over 3 azjan / Kurs: 2.25 / Buk: LVBET / Stawka: 70j
Obie ekipy przeżywają ostatnio mega ciężki okres, mało zwycięstw, tragiczna postawa w defensywie. Gospodarze dostali ostatnio od średniaka ligowego 5:2. Mimo wszystko to jest dziwna ekipa która w tej kolejce zagra tak a w następnej całkiem inny zespół, przed tym blamaże rozbili Tromso 4:0. Jednak oba warianty mi się podobają bo jak jest skutecznie w przodach to są bramki a jest tragicznie na tyłach to też jest overowo. Dziś zespół zagra bez ważnego defensora Salquista 11/3.
Goście mnie zaskakują nie tak dawno przecież walka o mistrzostwo a tutaj taki zjazd i zamykają ligową tabelę z katastrofalną ostatnio formą, do tej pory najwięcej straconych bramek 25, bez zwycięstwa na wyjeździe no i trzeba zacząć gonić bezpieczne miejsca. Jestem pewien że dziś wyjdą mocno nastawienie by coś ugrać. Nie dość ze brakuje jakości w defensywie to w dodatku wypadło trzech gości Parr 7/0 , Ringstad 11/0 i Mickelson.
Obie ekipy mają ostatnio masę problemów z bronienie własnej bramki, remis raczej nikogo nie urządza tym bardziej po ostatnio mega laniach w historii spotkań też bramek nie brakuje, a to
Norwegia tutaj zawsze bramki w cenie.