8 (344) Mistrzostwa Świata u20: WŁOCHY U20 - POLSKA U20 02.06.2019. godz 17:30
Typ: over 1.5 bramki Włochy u20 / Kurs: 2.16 / Buk: lvbet / Stawka: 90j
W tym wszystkim co chce tutaj zagrać wystarczy mi moim zdaniem to co widziałem w wykonaniu naszych piłkarzy w fazie grupowej bo nie ukrywam tylko te mecze na tych mistrzostwach oglądałem. Mnie w niczym nasi młodzieżowcy nie zaskoczyli, dużo nam brakuje to czołówki w tej kategorii wiekowej. Przerażająco wygląda moim zdaniem dyscyplina taktyczna i te straty błędów ile razy na tych mistrzostwach w środku pola po prostu graliśmy do rywala i w takich sytuacjach tego nikt nie był wstanie zatrzymać i kończyło się źle. Wiadomo że młodość niesie za sobą takie ryzyko ale tak się po prostu już w takim wieku nie gra. Tych mankamentów jest znacznie więcej, brak zgrania, tak naprawdę ten awans to trochę na farcie dzięki temu że w grupie mieliśmy Tahiti. Włosi mają inną kulturę grę inny sposób szkolenia i taktycznie nas tutaj zniszczą, fizycznie też moim zdaniem są lepsi, technicznie również. Do tego grupa zdecydowanie mocniejsza a wiadomo w takim wieku im lepszy rywal tym tacy zawodnicy nabierają jeszcze większego doświadczenia i pewności. Ja nie widzę naszej reprezentacji w tym meczu, dodatkowo gramy u siebie czyli w momencie kiedy będziemy przegrywać ruszmy i zastaniem ” z niczym na tyłach” .
9 (345) Brazylia, Seria A: CEARA - SANTOS 02.06.2019. godz 21:00
Typ: over 2.5 bramki / Kurs: 1.92 / Buk: lvbet / Stawka: 90j