jack13
Użytkownik
04 (344) Kurs AKO: 2.09 / Buk: 1xbet / Stawka: 4j (200zł)
- Polska, Ekstraklasa: Wisła Kraków - Sandecja Nowy Sącz 04.11.2017. godz. 18:00 - WYNIK 3:0
Typ: over 2 azjan / Kurs: 1.51 / Buk: 1xbet
Przyznam szczerze że Wisły to cały czas nie mogę rozgryźć, gdzieś ten zespół nie może złapać rytmu by pograć kilka fajnych spotkań serią, co mecz to widzimy inny obraz gry. To co się jednak nie zmienia to jak zwykle spora ilość błędów w defensywie, to już norma tym bardziej że dalej są problemy kadrowe jak absencja Frana Veleza, Pola Lloncha, Ivana Gonzaleza. To tego typu skłoniło mnie kilka rzeczy tym pierwszym jest ostatni mecz w Poznaniu gdzie ekipa Ramireza sama sobie zgotowała taki los zamysł był taki że czekamy na Lecha i gramy z kontry ale czemu z tego zrezygnowali po wyjściu na prowadzenie szczególnie w drugiej połowie gdzie prosiło się by wyjść odważniej z piłką i szybciej by zakończyć mecz a tak zostali skarcenia w końcówce – z tego są dwie przesłanki pierwsze to muszą być mocno wkurzeni po tym meczu dziś wyjdą naładowani i myślę że wnioski w postaci tego że trzeba mimo prowadzenia grać odważnie zostaną wyciągnięte tym bardziej jak wspomniałem defensyw w każdej chwili może coś zmalować. Do tego gramy u siebie gdzie kibice na bronienie im nie pozwolą a w Krakowie Wisła jest zespołem atakującym. Kolejna sprawa to ma kim to robić Carlitos naprawdę robi różnicę, wraca Małecki jest kim grać i strzelać i to trzeba dziś zrobić. Sandecja mi się bardzo podoba wiadomo jaka jest sytuacja tego zespołu brak własnego stadionu to spory problem ale punktują w dodatku naprawdę nie grając chaotycznej piłki. Na pewno złapali ostatnio zadyszkę bo w pięciu ostatnich kolejkach zdobyli tylko trzy punkty coraz więcej problemów pojawia się w defensywie widzieliśmy to w starciu z Górnikiem też widzę problem fizyczne bo w pierwszej połowie kompletnie zdominowali rywala a w drugiej te katastrofalne błędy w defensywie wzięły się z braku sił to samo było w Gliwicach, trzeba też przyznać że to od początku sezonu jakaś mocna formacja nie jest to że nie tracili to zasługa Gliwy w bramce który potrafi wyprawiać cuda. W kontekście tego typu ważne jest też to że ten zespół nie czeka w momencie gry musi gonić potrafią się dość szybko otwierać i Górnik sam się dziwię że nie potrafił skończyć tych kontr.- Polska, Ekstraklasa: Wisła Kraków - Sandecja Nowy Sącz 04.11.2017. godz. 18:00 - WYNIK 3:0
Typ: over 2 azjan / Kurs: 1.51 / Buk: 1xbet
- Polska, Ekstraklasa: Górnik Zabrze - Lech Poznań 04.11.2017. godz. 20:30 - WYNIK 3:1
Typ: over 2 azjan / Kurs: 1.39 / Buk: 1xbet
Za wysoko z tym kursem na bramki w meczu Górnika, który nie schodzi ze swojego poziomu w ofensywie. Za nami ostatni mecz rudny jesiennej a kryzysu w grze beniaminka nie widać jak jeszcze nie dawno wróżono. Czego tutaj można się spodziewać, no właśnie żadnej niespodzianki nie będzie, Górnik gra o mistrza jesienni i wygrana im to da, stadion wypełniony po brzegi, pełna kadra, forma no nie ma dla mnie opcji by gospodarze nie strzelali. Do tej pory robili to we wszystkich kolejkach zresztą 30 bramek zdobytych mówi samo za siebie nikt nawet nie jest blisko tego wyniku, w tym 17 trafień zanotowanych w domu. Co ciekawe najlepiej wyglądali z mocnymi rywalami 3:1 Legia, 3:2 Wisła Kraków, 2:2 Śląsk i 3:3 Korona. Zawsze przy analizach tej ekipy trzeba powtarzać o tych świetnych stałych fragmentach gry każdy to ogromne zagrożenie i sytuacja bramkowa a w tak prestiżowym meczu ostrej gry nie zabraknie.Typ: over 2 azjan / Kurs: 1.39 / Buk: 1xbet
Lech może faktycznie najlepsza defensywa w lidze bo tylko 11 bramek straconych ale patrząc na ostatnie gry to ta forma tej formacji idzie w dół czego dowodem są 3 bramki stracone w Gdańsku z słabą Lechią, zresztą z Wisłą Kraków gdzie dominowali stracili jako pierwsi bramkę. Na pewno ta formacja wcale tak pewnie nie wygląda, gubi się mocno naciskana a lider tabeli właśnie mocno naciska na całym boisku a w szczególności w ofensywie nie boi się pójść kilkoma zawodnikami tego zabrakło Wiśle gdyby zagrała śmielej mogłaby wypunktować Lecha. Gra Górnik czyli znowu będziemy oglądać otwarty mecz.