2:2 z Ch. to byl fux... 93 minuta to co to jest
To samo co było w '3, '52 i '58 - :gool: Nie wiem jak można mówić, że to fux, gra się proszę Ciebie do końca, tak grają angielskie drużyny i nie raz udowodniły jak groźne są w końcówkach. Może to kwestia lepszego przygotowania fizycznego? Jak drużyny z Hiszpanii "siadają" w ostatnich minutach to ich problem, a gol to gol, niezależnie czy pada w 23, 35, 67, czy 99 minucie...
Zupełnie nie rozumiem jednak Twojego sposobu rozmowy. Najpierw wrzucasz na Drogbę, dyskutujemy o jego wadach, zaletach, a teraz ni z gruchy, ni z pietruchy (z braku argumentów?) wywalasz
czyli to, co było już napisane w każdym poście w sieci, na każdym forum internetowym, w każdym portalu. Na wp, onecie, wszędzie... aż wymiotować się tym chce już ????
Jak najkrócej, bo nie chce mi się rozpisywać, śmieszy mnie to mówienie o sponsorze na koszulkach, no nie miała, i co? Przyznaję, Barca ma wartościowych wychowanków, szczególnie 3: Puyol, Xavi, Messi, bo Mottą i Valdesem to ja bym się tak nie chwalił, szczególnie tym pierwszym. Przez ostatnie lata Chelsea niemal zawsze plasowała się w czołowej 8 tabeli. (Kibice) Zaczęły się pojawiać sukcesy i zaczęło przybywać kibiców. To proste, zawsze tak jest. Manchester odnosił sukcesy, miał lata świetności i zaskarbił sobie serca wielu fanów, którzy są z tym klubem do dzisiaj. Chelsea nie miała tylu fanów, bo nie miała spektakularnych sukcesów, jednak należy się szacunek tym ludziom, którzy byli z CFC przez więcej niż ostatnie 3 lata. Nie powiesz mi jednak, że nie ma teraz
mody na kibicowanie Barcelonie. Jestem nawet w stanie powiedzieć, iż temu klubowi przybyło znacznie więcej fanów niż Chelsea. Powód? Ronaldinho- biegająca reklama, (toć on nawet na bilboardach Geanta był ???? ) Na koniec lista piłkarzy, którzy nie przyszli do Barcy za paczki wafelków...: Ronaldinho, Eto'o, Giuly, Deco, Gudjohnsen, Ezquerro, Thuram, Zambrotta (ci dwaj ostatni akurat z wolnych transferów, "Uciekinierzy tonącej łodzi"...)
Proponuję zakończyć rozmowę, bo to się będzie ciągnęło tak w nieskończoność ????