niech zgadnę jesteś wielkim fanem Barcelony :> dlatego zle piszesz o Drogbie.. aktualnie jednym z najskuteczniejszych snajperów na Świecie.. tym co pogrążył Barcelone Very Happy
heh trudno sie domyslic nie bylo - patrz moj podpis
lol
aktualnie tylko grupa anty-chelsea (czyt. kibice Barcelony, Manchesteru i jeszcze kilku innych...) jest w stanie powiedzieć, że Drogba nie jest obecnie najlepszym napastnikiem na świecie...
zapewniam ze nie tylko. jak dla mnie to Eto'o jest kilkukrotnie lepszy od Drogby! Henry takze. Wg mnie lepszy od drogby jest tez Podolski i Klose. Mowie to nie ze wzgledu ze nie lubie Dorgby ale prawda jest tyllko taka ze on nigdy nie dostanie nagrody dla najlepszego bo nie ma za grosz techniki, jest tak jak RvN i superpippo przed laty. i za chwile sie wypali
????
Ja nie mówie tego na złość. Po prostu stwierdzam fakty. A co do Złotej Piłki dla Króliczka... Myślę że nawet Barceloniaki by mu jej nie dały... Po tym co pokazał na Weltmeisterschaft... Nie twierdzę że inni grali lepiej... Lecz oni nie zostali "najlepszymi piłkarzami świata". Ronaldinho robi się drugim Beckhamem i nic na to nie poradzisz Razz
a tak nawiasem:
"
France Football" przyznał "Złotą Piłkę"
3. Thierry Henry (Arsenal) 121
4. Ronaldinho (FC Barcelona) 73
6. Samuel Eto'o (FC Barcelona) 67
7. Miroslav Klose (Werder Brema) 29
8. Didier Drogba (Chelsea Londyn) 25
i o czym to swiadczy ???? i nie mowcie ze tamci dziennikarze sa kibicami Barcy chociaz powinni bo to mistrze ????
Przestancie sie klocic bo i tak wiadomo ze Drogba umie sie tylko przepychac swoim cielskiem. Wink
nikt sie ni kloci - wymieniamy poglady
ale z tym cielsekim to idealnie ujete! cialo i sila a w glowie pustka
widzieliscie jakies rozegranie pilki tak jak Henry Klose czy R10 przez Drogbe? ja nigdy ???? a moze jakis super zwod ? hmm nie przypominam sobie ???? ???? ????
Jeśli to nie jest zabronione to nie widzę problemu Razz
nie jest zabronione ale dla kibicow to zmniejsza widowisko i niekiedy takiej pilki az sie nie chce ogladac :/ to az kluje w oczy tak jak obronna gra milanu i juve! a Barca... od lat technika kroluje a gole R10 w niedziele potwierdzil wsyzstko- no coment
mam nadzieje ze Barca w 1/4 trafi na CHelsea i ich rozniesie jak kiedys w analizie do typow dnia ktos napisal: "jak gowno po polu"
????