O ile wiem to poker to raczej gra umiejętności a nie szczęścia i niby co poker ma wspólnego z BJ czy ruletką ?system na ruletke to śmiech na sali ???? tak samo jak system na pokera czy BJ <LOL>
UBAW PO PACHY ???? Już wielu było "mądrych" co chcieli przechytrzyć ruletke, bj, pokera, itp. i jak to się kończy lub skończyło ??? W większości przypadków tak:
[imghttp://thenewheretics.files.wordpress.com/2009/02/looser.jpg[/img]
Takie głupie posty to tylko potrafią napisać ludzie co nie mają zielonego pojęcia o grach. Na wszystkim da się zarobić ale prawda taka że leniom się niechce i czekają aż ktoś im pod nos da sposób na zrobienie miliona i to najlepiej w jeden dzień.system na ruletke to śmiech na sali ???? tak samo jak system na pokera czy BJ <LOL>
UBAW PO PACHY ???? Już wielu było "mądrych" co chcieli przechytrzyć ruletke, bj, pokera, itp. i jak to się kończy lub skończyło ??? W większości przypadków tak:
[imghttp://thenewheretics.files.wordpress.com/2009/02/looser.jpg[/img]
Zgadzam się....Takie głupie posty to tylko potrafią napisać ludzie co nie mają zielonego pojęcia o grach. Na wszystkim da się zarobić ale prawda taka że leniom się niechce i czekają aż ktoś im pod nos da sposób na zrobienie miliona i to najlepiej w jeden dzień.
akurat na BJ system jest i jest to liczenie kart. ale to nie zabawa dla dzieci, a dla ludzi o ścisłym umyśle i chłodnej głowie. Nie opieram sie akurat na filmie 21, w którym to właśnie liczenie zostało po trosze zaprezentowane, ale doświadczeniach matematyków. Jest taka książka, ale bardzo trudno dostepna, wlasnie o liczeniu kart w BJ, kosztuje kilkaset złotych. Polecamsystem na ruletke to śmiech na sali ???? tak samo jak system na pokera czy BJ <LOL>
a ja z takim pytaniem
jeśli obstawiamy na przykład czerwone/czarne (48% że wygramy)
co jakiś czas zdarza się "czarna seria" (co jest oczywistym faktem)
np. limit w kasynie pozwala na dziesięciostopniową progresję
więc jeśli wypadnie 11 liczb koloru którego nie obstawiamy cała forsa idzie w piz#@#@#
będziemy cały czas sobie wygrywali po jednym ziarenku a kiedy przyjdzie czas przegramy całą wygrana i więcej (wszyscy to oczywiście wiemy:-D)
wiemy też że wyniki losowań są od siebie niezależne
wybaczcie ten długi wstęp
przejde teraz do rzeczy
parę dni temu rozpocząłem swoją przygode z kasynem a konkretnie z ruletką(wcześniej grałem tylko na wirtualną forse, ale mi sie znudziło)
przypuszczając że itak przegram wpłaciłem tylko 100
(jak napisałem wcześniej tylko przypuszczale ale nie miałem pewności:-D)
wybaczcie naiwność:-D
doszedłem do wniosku że skoro zdarza się powiedzmy 17 czarnych z rzędu(kiedy obstawiam na czerwone) można to wykorzystać i czekać na taką serie .
np. Obstawiać czerwone dopiero kiedy powiedzmy jest 20 czarnych.
potroiłem swój wkład
Nie jestem pierwsze który na to wpadł więc zacząłem sie zastanawiać czy może to działa( wypróbowałem to w formie dla zabawy i działało teraz za prawdziwe i działało) czy może mam tylko fart
jeśli to działa można to zastosować do innego typu obstawień
np. obstawiać liczbe która nie padła powiedzmy w ciągu 200 czy nawet 300 (co mało prawdopodobne)
ostatnich losowań( przy odpowiednim rozpisaniu w kasynie w którym gram mielibyśmy aż 100 szans a chyba jest mało prawdopodobne ze jakaś liczba nie wypadnie w ciągu 400)
A możesz mi powiedzieć jak to robią ...?Co do liczenia kart to juz kasyna sie jakos zabezpieczaja przed tym.
Np czeste zmiany talii,rozpraszanie graczy itd. Widzialem dokument jednego z kasyn ale teraz nie jestem wstanie podac nazwy.A możesz mi powiedzieć jak to robią ...?
Ten system nie działa na dłuższą metę. Nawet jeśli coś ugra to zaraz i tak więcej przegra. Tak więc system KIT a nie HIT. Mimo wszystko brawa dla autora za dobre chęci. ???? System napisany w RX poniżej.Znalazłem system na ruletkę HIT !!!
obstawiasz zawsze następujące 4 pola :
1st12 / 2nd12 i dwie linie od końca stołu te gdzie jest 35 i 36 ( całe linie ) stawki następujące w przypadku przegranych
1 żeton x 4 te pola
3 zetony x 4 pola
9 żetonów x 4 pola
27 żetonów x 4 pola
81 żetonów x 4 pola
243 zetony x 4 pola
Piszesz że według Ciebie to działa sugerując to na podstawie 10 spinów??? Równie dobrze mogłeś napisać, że systemu wogóle nie testowałeś i nie wiesz czy działa. Sposób tu przedstawiony jest podobny do tego, jaki przedstawiają (nie mówię że ty bart78) oszuści, pracownicy lub właściciele kasyn na stronie sweb.cz, czyli:W próbie na kilku kasynach for fun grałem w ten sposób ugrywając na każdym ponad 500 Euro w godzinę. System lekko zmodyfikowałem i wygląda on tak:
stawka 1 euro na jedno pole a więc cztery pola = 4 e
1,1,1,1 - wygrana 2e
1,1,1,1 - wygrana 2e
1,1,1,1 - przegrana 1e - podwyższam stawkę o jeden żeton na pole
2,2,2,2 - przegrana 1e
3,3,3,3 - przegrana 12 3 (całość) (wypadło "0" - podwyższam stawkę o 2 żetony na polu
5,5,5,5 - przegrana 5e
6,6,6,6 - wygrana 12e - obniżam po każdej wygranej o 2 żetony na pole
4,4,4,4 - wygrana 8 e
2,2,2,2 - przegrana 2e
3,3,3,3 - wygrana 6e
1,1,1,1 - koniec serii
reasumując: 2+2+12+8+6-1-1-12-5-2= 9 euro na plusie!!!!!
Maksymalnie doszedłem do stawki 20 e na jeden żeton (pamiętajmy, że jeśli przegrywamy to najczęściej pojedynczą stawką, więc ta progresja jest bardzo zachowawcza) Spróbujcie, wg mnie to działa.
To co tu opisujesz to stary, popularny i znany już wszystkim system Parlay.ok, wiec przyjmijmy ze mamy budzet 5000.pln, i grajmy tylko i wylacznie czerwone, na zasadzie - przegram, stawiam raz jeszcze, wygram- cala wygrana stawiam na czerwone podobnie, liczac ze dojdzie do ¨czarnej¨ serii czerwonych. i tak o to podbijamy o calosc za kazdym razem gdy trafimy ,az do 20 razu, gdy w polowie padniemy to znowu zaczynamy od 1, i cypkamy po jednym.. i oto wynik jaki otrzymamy jesli trafimy 20 razy z rzedu kolor : nr spinu stawka wygrana
1 1 2
2 2 4
3 4 8
4 8 16
5 16 32
6 32 64
7 128 256
8 256 512
9 512 1024
10 1024 2048
...dalej nie ma sensu
Sorry ale nie było mnie tu 8 lat temu, a te posty mogą czytać także nowe osoby jak ja.@Tommyy>> swoimi odpowiedziami odnosisz się do wpisów sprzed 8 lat
("Paryż. Wokulski spotyka się ze swoim przyjacielem, Rosjaninem Suzinem, z którym robi interesy. W swoim hotelowym apartamencie przyjmuje interesantów, wśród których jest prof. Geist - genialny wynalazca, niedoceniany przez swoich kolegów. Proponuje mu wspólną pracę nad cudownym wynalazkiem - metalem lżejszym od powietrza..."I tak na marginesie: system na ruletkę był już opisany przez Bolesława Prusa w Lalce (1887-1889) w tym rozdziale gdy podczas pobytu w Paryżu z Suzinem, do Wokulskiego zgłosił się pewien "wynalazca" systemu do ruletki...
@Tommyy>> oj chyba kolega Lalki nie czytał ???? , bo zapewniam Cię że na 100% Wokulski miał tam w Paryżu propozycję zakupienia systemu na ruletkę od jego "odkrywcy":Gdzie Ty tam masz system do ruletki??? Nie pomyliłeś czasem książki lub tytułu ??? Może (bez urazy) to już obsesja po tylu latach kontaktu z systemami do ruletki.