>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

Zmienam Bwin na bet-at-home dobry wybór?

C 0

ciper_pl

Użytkownik
Dziś przypadkiem trafiłem na to forum. Jest to tak świetny serwis, że aż dziwie się, że jakoś umknął mojej uwadze.

Przeglądam sobie posty i dochdzę do wniosku, że bet-at-home jest bardzo dobrym, rzetelnym bukiem. Czy rzeczywiście tak jest? Chodzi mi o to jak szybko odpowiadają na maile, czy nie kantują i czy ktoś miał z Was problem z tym bukiem, (krytyka bwin jest na porządku dziennym). Do tej pory z granie u buków miałem do czynienia tylko raz własnie z bwin wybralem ich tylko dlatego, bo są najbardziej rozreklamowani... ???? .

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Z tym Bwin to ludzie przesadzają, wyolbrzymiają strasznie.
Bet-at-home to bukmacher dla początkujących, którzy nie mają dużych wymagań. Masz w tym dziale temat &quot;najlepszy bukmacher internetowy&quot; zapraszam do zapoznaniem się z opiniami innych userów. Są to dosyć dawne posty, ale dużo od tego czasu się nie zmieniło, oprócz dwóch nowych firm Interwetten i Unibet.
Ja osobiście wole Bwin niż Bet-at-home.

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Oferte Bet-at-home rzadko przeglądam, ale gdzieś na forum wyczytałem, że nie mają opcji under/over, a teraz to już jest standard... chyba. ;-) Apropo Bwin to gram tam od 1,5 miesiąca i nie miałem jeszcze żadnych problemów, a oferte mają największą więc czemu tam nie grać? ;-) Pozdro

C 0

ciper_pl

Użytkownik
No tak Bwin mi sie najbardziej podoba, ale wpłata 40 dyszek to jak dla mnie troche dużo, a stresik związany z tym, że w krótkim czasie moge osiągnąc 0 mi doskiera np. w ostatni weekend obstawiłem kilka meczy + to czy Wichniarek strzeli gola. Mecze weszły, ale ten zakład z Wichniarem nie... :/ i tak szansa na zgarnięcie 93 za postawione 2 przesła mi koło nosa. W innych zakładach np. wtopy, były przy Chelsea, Bayernie, Ajaxie i tak stawiąjąc te 2 zeta za każdy osiągnąłem 0 zeta w końcu. Przy bet-at-home min. wejście w zakład to 1 zł., ale oferta dużo gorsza. Niestety nie ma idealnego buka...

K 0

kamil_miszcz

Użytkownik
Jak tak bardzo zależy Ci na tym, żeby grać za tak niskie stawki (poniżej 2 złotych), to załóż konto na Expekcie.
Kupony możesz grać od 50 groszy, oferta jest raczej duża (na piłkę nożną nie powinieneś narzekać), a minimalna wpłata to 20 złotych, jeżeli korzystasz z karty kredytowej.

snap8 12

snap8

Użytkownik
Można jedynie postawić np. kto zostanie mistrzem Anglii, ale poszczególych kolejek ligowych już nie... kicha
ciper ta nazwa to chyba wzorowana na twoich możliwościach intelektualnych,

Bet at home ma bardzo dobrą oferte dostępne so zarówno o/u jak i inne opcje na wszystkie popularne ligi piłkarskie,

gram u kilkunastu buków internetów a bah sobie bardzo cenie , napewno nie maja oferty takiej jak bwin ale żaden buk takiej nie ma więc bez przesady

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Niemoge , niema bo kolesjki sa za 2 tygodnie , teraz sa eliminacje od Euro&#39;08 , zazwyczaj jak jest mala roznica tydzien lub mniejsza miedzy kolejkami to na drugi dzien jest. Co do UO to zalezy nieraz sie trafi a nieraz jest malo , zlezy jak bukom sie che robic

snap8 12

snap8

Użytkownik
Prawda to co Grzesio napisał,

poza tym zauważ że na bahu masz znacznie wczesniej oferte na lige każdą niz np. w Expekcie gdzie bywa że na dzień przed meczem wrzucaja zdarzenia do oferty

Edytka sprawdż np. oferte na następną kolejke premier league w bet at home jest a w expekcie jeszcze nie ma :]

D 0

daniel84

Użytkownik
BAH to przede wszystkim bardzo niskie kursy i węższa (ale i tak ok) oferta. Na plus idzie super intuicyjny, wygodny i przejrzysty interfejs. Bwin to szeroka oferta i nieczyste zagrywki firmy. Z dwojga złego zawszę wybiorę firmę uczciwszą.

zamora 0

zamora

Użytkownik
A jakie to nieczyste zagrywki ze strony bwin jeśli można widzieć? (jeśli nie można post od usunięcia:p ) Każdy ujada, że Bwin to oszuści krętacze itp itd. Gram tam z 5 lat i jeszcze nigdy nie było jakiś przekrętów z ich strony, kase wypłacali jak nalezy w ciągu 2-3 dni. O nic nie mieli pretensji, typów żadnych nie blokowali. Dosłownie gra się tak jak na expekcie tylko kursy są wyższe.

snap8 12

snap8

Użytkownik
Z tymi kursami to też przesadzxacie bo jest mnóstwo sytuacji gdy gdy np. na Expekcie sa wyższe kursy niz na Bwinie , lub gdy na bahu są wyższe kursy i odwrotnie. I bah wcale nie ma niskich kursów. Sytuacja z kursami wygląda tak ze jeden buk oferuje wyższy kurs na jeden typ a drugi na drugi przykład bah daje na 1 -2,1 a na x-3,00
bwin daje na to samo zdarzenie na 1- 2,00 a na x-3,2

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
wg mnie w bwinie mimo najlepszej oferty zakladow sa najnizsze kursy a wniektorcy wypadkach to zanizaja jak tylko sie da, w bet at home kursy troche lepsze ale oferta slaba, w wiekszosci tylko mozna obstawic klasyczne 1 x 2, nawet nie do wszystkich meczy daja under over...

zamora 0

zamora

Użytkownik
Najniższe nie sa, szczególnie jak patrze w ostatnim czasie bo chce niedługo zmienić Expekt, to mają jedne z lepszych kursów (a na pewno lepsze niż Expekt i BAH) może są wyjątki w poszczególnych zdarzeniach, ale tak będzie zawsze ????

Do góry Bottom