malin157
Znawca - Sporty zimowe
Maliszewska dziś również pozytywna poinformowali dziennikarze tvp sport.
nasza jedyna realna szansa medalowa
![Cross mark :x: ❌](https://cdn.jsdelivr.net/gh/joypixels/emoji-assets@5.0/png/64/274c.png)
Maliszewska dziś również pozytywna poinformowali dziennikarze tvp sport.
jako realna mam na myśli że nasza była wśród 5 zawodniczek mogących na starcie zaliczać się do czołówki światowejStoch nieźle wygląda na małej skoczni także nie przekreślałbym jego szans.
test przed zawodami pozytywny i nie wystąpi dziś.Maliszewska po odwołaniu wychodzi z kwarantanny. Jest więc duża szansa na medal w short-tracku. Jest jakaś szansa w łyżwiarstwie szybkim np. Wójcika. Stoch w skokach czy Król w snowboardzie nie jest nierealne. Może ktoś zrobi niespodziankę i zaskoczy. Gram zatem:
Polska over 0,5 medalu 1,55 (Fortuna, Forbet)
Polska over 2,5 medalu 5,50 (STS)
jak ktos przechodzil w ostatnim miesiacu covida to ma 10% szans na pozytywny wynik. Takich przypadkow pewnie bedzie wiecej patrzac ile osob tutaj go zlapalo.test przed zawodami pozytywny i nie wystąpi dziś.
także tracimy największą medalową szansę na tych Igrzyskach ostatecznie - na 500 nie wystąpi.
z tego co wiem to nawet spokojnie do 3 miesięcy po przebyciu Covid !! nie mówiąc już o tym jak czułe są te ich testy więc tym bardziejjak ktos przechodzil w ostatnim miesiacu covida to ma 10% szans na pozytywny wynik. Takich przypadkow pewnie bedzie wiecej patrzac ile osob tutaj go zlapalo.
tego to nie wiem, wiem tylko, ze przy testach PCR (ktore sa na igrzyskach)10% osob bedzie mialo pozytywny wynik jesli przeszlo covid w ostatnim miesiacu. Dlatego powinno sie stosowac dodatkowo testy antygenowe aby wykluczyc falszywie pozytywny wynik.z tego co wiem to nawet spokojnie do 3 miesięcy po przebyciu Covid !! nie mówiąc już o tym jak czułe są te ich testy więc tym bardziej
Plan minimum już jest. Czekamy na kolejne medaleMaliszewska po odwołaniu wychodzi z kwarantanny. Jest więc duża szansa na medal w short-tracku. Jest jakaś szansa w łyżwiarstwie szybkim np. Wójcika. Stoch w skokach czy Król w snowboardzie nie jest nierealne. Może ktoś zrobi niespodziankę i zaskoczy. Gram zatem:
Polska over 0,5 medalu 1,55 (Fortuna, Forbet)
Polska over 2,5 medalu 5,50 (STS)
no i to by było na tyle. taki realny wynik odzwierciedlający poziom naszych sportów zimowych.Plan minimum już jest. Czekamy na kolejne medale![]()