malin157
Znawca - Sporty zimowe
Maliszewska dziś również pozytywna poinformowali dziennikarze tvp sport.
nasza jedyna realna szansa medalowa
Maliszewska dziś również pozytywna poinformowali dziennikarze tvp sport.
jako realna mam na myśli że nasza była wśród 5 zawodniczek mogących na starcie zaliczać się do czołówki światowejStoch nieźle wygląda na małej skoczni także nie przekreślałbym jego szans.
test przed zawodami pozytywny i nie wystąpi dziś.Maliszewska po odwołaniu wychodzi z kwarantanny. Jest więc duża szansa na medal w short-tracku. Jest jakaś szansa w łyżwiarstwie szybkim np. Wójcika. Stoch w skokach czy Król w snowboardzie nie jest nierealne. Może ktoś zrobi niespodziankę i zaskoczy. Gram zatem:
Polska over 0,5 medalu 1,55 (Fortuna, Forbet)
Polska over 2,5 medalu 5,50 (STS)
jak ktos przechodzil w ostatnim miesiacu covida to ma 10% szans na pozytywny wynik. Takich przypadkow pewnie bedzie wiecej patrzac ile osob tutaj go zlapalo.test przed zawodami pozytywny i nie wystąpi dziś.
także tracimy największą medalową szansę na tych Igrzyskach ostatecznie - na 500 nie wystąpi.
z tego co wiem to nawet spokojnie do 3 miesięcy po przebyciu Covid !! nie mówiąc już o tym jak czułe są te ich testy więc tym bardziejjak ktos przechodzil w ostatnim miesiacu covida to ma 10% szans na pozytywny wynik. Takich przypadkow pewnie bedzie wiecej patrzac ile osob tutaj go zlapalo.
tego to nie wiem, wiem tylko, ze przy testach PCR (ktore sa na igrzyskach)10% osob bedzie mialo pozytywny wynik jesli przeszlo covid w ostatnim miesiacu. Dlatego powinno sie stosowac dodatkowo testy antygenowe aby wykluczyc falszywie pozytywny wynik.z tego co wiem to nawet spokojnie do 3 miesięcy po przebyciu Covid !! nie mówiąc już o tym jak czułe są te ich testy więc tym bardziej
Plan minimum już jest. Czekamy na kolejne medaleMaliszewska po odwołaniu wychodzi z kwarantanny. Jest więc duża szansa na medal w short-tracku. Jest jakaś szansa w łyżwiarstwie szybkim np. Wójcika. Stoch w skokach czy Król w snowboardzie nie jest nierealne. Może ktoś zrobi niespodziankę i zaskoczy. Gram zatem:
Polska over 0,5 medalu 1,55 (Fortuna, Forbet)
Polska over 2,5 medalu 5,50 (STS)
no i to by było na tyle. taki realny wynik odzwierciedlający poziom naszych sportów zimowych.Plan minimum już jest. Czekamy na kolejne medale