>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zimny Logicus

logicus 139

logicus

Użytkownik
Powyższe mecze to były typowe propozycje na dwa uda: albo się uda, albo się nie uda. Warto więc było spróbować delikatnie w dubelku. Teraz czas na coś konkretnego.
Dla mnie hitem kolejki jest ManU vs. Arsenal. Oglądałem kilka ostatnich spotkań czerwonych diabłów i widziałem co czyni Arsenal i szczerze mówiąc nie rozumiem kursów. Zarówno 0:0 jak i 0:5 nie będzie dla mnie niespodzianką więc próbuję wcelować w orły Wengera ???? Przy wygranej United będę lekko zdziwiony. To jest typ zarówno za Arsenalem jak i przeciwko ManU więc wszystko się zgadza. Aston Villa pożyczona z typów PremierLeague. Uznałem, że to lepsza propozycja od Norwich, wierzę w Benteke i spółkę, nie wierzę w defensywę i siłę ognia Cardiff. W kwestii Borussi to zaglądając w statystyki widzimy, że to drużyna własnego boiska więc powinni gryźć murawę, a zespół z dołu tabeli nie powinien im przeszkodzić w osiągnięciu korzystnego rezultatu.
ComeOn
Man Utd vs. Arsenal DNB @ 2.29 ⛔ 1:0
Aston Villa vs. Cardiff DNB @ 1.49 ✅ 2:0
Monchengladbach vs. Nurnberg @ 1.60 ✅ 3:1
----------------------------
Stawka - 200.00
Do wygrania - 900.00
Poniżej lokatki. Siedziałem nad tym 40 minut i przymierzałem czwarty mecz żeby podciągnąć kurs. Przymierzałem snookera, koszykówkę, tenisa, &quot;pewniaczki&quot; z piłki nożnej, ale nie mam przekonania do Chelsea, Liverpoolu czy nawet Realu. Do poniższych trzech propozycji mam więc wygląda to tak, a nie inaczej chociaż przy doborze stawki ujawniły się moje wątpliwości. Miało być 1000, 800, 400, 300, ostatecznie wybrałem 500zł i mam nadzieję na księgowanie.
ComeOn
Betis vs. Barcelona @ 1.25 ✅
AS Roma vs. Sassuolo @ 1.24 ⛔ 1:1 Sassuolo w 90+4
Bayern Munchen vs. Augsburg @ 1.12 ✅ 3:0
Stawka - 500.00
Do wygrania - 375.94
Jak już wyżej pisałem dla mnie to bet weekendu. Prędzej dodałbym to do &quot;lokaty&quot; aniżeli to, co buki proponują po kursach 1.19. Nie mogłem jednak dokonać świętokradztwa i umieścić jednego meczu na kilku kuponach zbiorowych więc wziąłem to sobie do pogrania jako singiel i szczerze mówiąc tutaj też wahałem się co do stawki. Myślałem nawet o pograniu tego za 1000. Zobaczymy czy po weekendzie będę żałował, że tego nie zrobiłem czy też się z tego cieszył ;)
ComeOn
Man Utd vs. Arsenal DNB @ 2.29 ⛔
Stawka - 200.00
Do wygrania - 258.00

Otrzymane punkty reputacji: +1
adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Jak można coś od siebie dodać - No co do tego Arsenalu to wielka niewiadoma. Sprawiają wrażenie ostatnio lepszej ekipy od Man Utd, ale... No właśnie Man zaczął coś grać, nie liczę ostatniego meczu w LM z Sociedad, bo tak grając i wystawiając taki skład, mogli sobie na czole napisać - &quot;nie przyjechaliśmy po wygraną, tylko żeby nie przegrać&quot;, ale wcześniej coś drgnęło. Z kolei Arsenal po wygranej z Borussią jest wniebowzięty, wyrwali 3 punkty na trudnym terenie, nawet jak nie dadzą rady Man Utd to nie będzie strasznej krytyki. To w końcu pomijając całą otoczkę, kolejny mecz ligowy. Za to Man. Utd może się niesamowicie spiąć, już w zasadzie gra i skład na Sociedad zwiastował, na co się tak naprawdę szykuję. Osobiście poczytam opinie na forum angielskim. Sam na ten moment się wstrzymuję od typowania, ale tak na szybko to dla mnie byłby zakład na 1x lub x. Oczywiście twojego typu nie neguję. Oba zespoły - wyrównany potencjał, a nawet z czysto sportowego poziomu Arsenal wydaje się lepszy.

logicus 139

logicus

Użytkownik
W przypadku ManU nie chodzi o skład ani motywację, ale o taktykę i zgranie. Oni nie potrafią konstruować akcji i to jest kuriozum, że wszystko zależy od tego czy Rooneyowi wyjdzie strzał lub Kagawa poda ze skrzydła. Nie przypominam sobie żadnej akcji z klepki podczas gdy Arsenal miażdży zgraniem. http://www.youtube.com/watch?v=aXfEhRnk7rI
Mecze z Borussią to starcia dwóch najlepszych obecnie drużyn na świecie. I pisząc &quot;drużyna&quot; mam na myśli dobrze naoliwioną maszynę, kolektyw. W Barcelonie nie chodzą trybiki o nazwie Iniesta i Xavi, Messi też ma niemoc ostatnio, a Neymar trochę nie wie czy podawać czy strzelać. W Arsenalu chodzi wszystko tip top więc trzeba z tego korzystać.
Staram się jak mogę spojrzeć na to z dystansu, ale przy meczu Arsenal-BVB wszyscy szli w gospodarzy, a ja w Borussię. Przy rewanżowym spotkaniu wszyscy znowu z gospodarzy, a ja za Arsenalem. Teraz czuję nawet większą pewność, bo tu już nie chodzi tylko o kunszt Arsenalu, ale dochodzi lamerstwo Manchesteru. Zobaczymy jak to będzie do jutra, pewnie trochę poczytam, jak zobaczę Fellainiego w składzie i Kagawę na skrzydle to parsknę śmiechem i pewnie dorzucę jeszcze na Orły Wengera.

logicus 139

logicus

Użytkownik
ComeOn
Asteras Tripolis- Xanthi OVER 2 @ 1.74 ✅ (1:2 w 1 połowie)
Randers FC- AaB Aalborg DNB @ 2.26 ⛔
Rafael Nadal [ESP]- Novak Djokovic [SRB] OVER 2.5s @ 2.04 ⛔
Stawka - 50.00
Do wygrania - 351.00
Randers H2H oraz statystyki skłaniają do tego typu. W Grecji rozważałem HC+1 w stronę Xanthi lub ten overek, trochę na przeczucie. Natomiast w przypadku tenisa widzę wynik 2:1 dla Djoko lub Nadala, a za overek płacą lepiej aniżeli za HC w stronę Rafy.
Lokaty
ComeOn
Teplice - Slovan Liberec OVER 1.5 @ 1.24 ✅ 1:1 (prawie 40 sytuacji bramkowych)
Enosis Paralimni - Apollon Limassol @ 1.24 ✅ 0:1
Stawka - 400.00
Do wygrania - 216.00
W Teplicach od listopada 2012 roku zdarzył się tylko jeden mecz poniżej 2 goli (2 tygodnie temu). Liberec zaś miał od kwietnia tego roku tylko dwa underowe spotkania na wyjeździe. H2H oraz indywidualne bilanse drużyn również potwierdzają ten typ. W przypadku Cypru drużyna, która ma -2 (słownie: minus dwa) punkty podejmuje u siebie lidera tabeli. Jeśli tracić punkty to nie z takimi zespołami. Na papierze te spotkania wyglądają dość fajnie, ale ze względu na poziom lig nie będę szarżował ze stawką.
FYI
Wypłaciłem prawie wszystkie pieniądze z ComeOn. Zostawiłem sobie 1000zł i właśnie z tej puli pochodzą pieniądze na powyższe kupony. Będę chciał do 24 grudnia spróbować zarobić 5-10 tysięcy zł i opróżnić konto w tym bukmacherze. Jeśli się nie uda i utopię cały 1 tysiąc to przenosimy się gdzie indziej. ComeOn to średniej klasy bukmacher aczkolwiek moje główne zastrzeżenia kieruję w stronę opcji wypłaty pieniędzy. Brak umowy ze skrillem, do wyboru VISA, konto bankowe albo entropy lub click2pay, co skazuje mnie de facto na bezpośredni przelew na konto ????

Otrzymane punkty reputacji: +11
logicus 139

logicus

Użytkownik
Odpowiadając na dwa powyższe posty. Wpłaciłem 250zł do ComeOn z powodu 100% bonusu i pierwszy kupon zagrałem 1 listopada 2013. Miesiąc gry to obracanie depozytu+bonusu (łącznie 500zł) na akumulatorach z kursem powyżej 2.0 ???? Zrobiłem z tego w miesiąc 8k więc ten ambitny plan to tylko chęć powtórzenia miesiąca ^_^
A tak poważnie to wiem, że to szalone i trudne, ale mam amerykańskie podejście do stawiania sobie celów.
Ostatni kupon na dzisiaj. Ponieważ chcę obejrzeć Nadala z Djokoviciem, a Randers się nie popisało, celujemy jeszcze w takiego wariata.
ComeOn
Chicago Bulls vs. Cleveland Cavaliers HC -8 @ 1.90 ✅ 96:81
Philadelphia 76ers vs. San Antonio Spurs HC -6.5 @ 1.90 ✅ 85:109
Rafael Nadal [ESP] vs. Novak Djokovic [SRB] [0:0] OVER 2.5s @ 2.23 ⛔ 0:2
Stawka - 39.20
Do wygrania - 279.10
Tenis z LIVE pozwalam sobie wstawić, bo de facto to jest powtórzony typ. Typy z NBA warte swojego kursu tzn. ryzykowne, ale taka specyfika tego typu kuponów w moim wątku, że próbujemy upolować coś konkretnego.

logicus 139

logicus

Użytkownik
Nie czekając na ewentualne cuda Nadala, który postanowił akurat dzisiaj zagrać padakę. Zmieniam pozostałości poprzedniego kuponu w tzw. lokatki.
ComeOn
Chicago Bulls - Cleveland Cavaliers @ 1.24 ✅ 96:81
Philadelphia 76ers - San Antonio Spurs @ 1.28 ✅ 85:109
Stawka - 125.00
Do wygrania - 75.00
Idę spać. Zobaczymy rano co z tego wyniknie.
EDYCJA
Izzi jak w mordę strzelił. Nie mogę się oprzeć wrażeniu, że duble mi lepiej służą aniżeli triple. Odnotowane.

Otrzymane punkty reputacji: +3
logicus 139

logicus

Użytkownik
ComeOn
Dallas Mavericks - Washington Wizards HC +5,5 @ 1.90 ⛔ 105:95
LA Lakers - New Orleans Pelicans @ 1.64 ⛔ 116:95
Stawka - 100.00
Do wygrania - 212.00
Najpewniejsze moim zdaniem typy z NBA na nockę. Nie tak pewne jak wczoraj, ale warte pogrania. Gdybym nie szedł spać to liczyłbym jeszcze na słabe rozpoczęcie meczu w Miami i wtedy celowałbym w jakiegoś HC na Heats, bo powinni wygrać wysoko, ale linia -13,5 w ComeOn przed tym meczem to trochę przesada z punktu widzenia beta.

logicus 139

logicus

Użytkownik
ComeOn
Boston Celtics vs. Charlotte Bobcats @ 1.41 ⛔ 83:89
Sacramento Kings vs. Brooklyn Nets @ 1.57 ⛔ 107:86
San Antonio Spurs vs. Washington Wizards @ 1.13 ✅ 92:79
Stawka - 100.00
Do wygrania - 152.00
EDYCJA
Wow. SAS było tylko na podbicie kursu więc można grać moje kupony odwrotnie i całkiem nieźle na tym wyjść. Na Nets popłynęliśmy forumowo. Następne typy będą z piłki nożnej, systemowo.

logicus 139

logicus

Użytkownik
co myslisz o galata-bayern na jutro?
Z koszykówki mam zorientowanie tylko w NBA.
ComeOn
Islandia - Chorwacja HC+1 @ 1.33 ✅ 0:0
Grecja - Rumunia DNB @ 1.34 ✅ 3:1
Portugalia - Szwecja OVER 2 @ 1.48 ⛔ 1:0 (te poprzeczki, te sytuacje)
Ukraina - Francja OVER 1.5 @ 1.54 ✅ 2:0
Anglia - Chile DNB @ 1.46 ⛔ 0:2 (tu jestem zdziwiony, pomimo tego, że to był towarzyski)
Stawka - 50.00
Do wygrania - 250.05
Ponadto 3z5 (10 zakładów po 20zł każy) i 4z5 (5 zakładów po 10zł każdy). Łącznie 300zł, do wygrania 800zł netto.
Anglia-Chile to dla mnie najmocniejszy bet. Zajrzyjcie w statystyki Anglii u siebie przez ostatnie 3 lata i zróbcie to samo z Chile na wyjeździe. Islandia ze względu na panujące tam warunki i temperaturę, brak formy Chorwatów oraz ich statystyki na wyjeździe (jak wygrywają to raczej jedną bramą). Grecja i over w Portugalii wiadomo. W Ukrainie ja skłaniam się ku gospodarzom podczas gdy większość jest przekonana co do siły Francji. Ja wierzę tylko w ofensywną siłę Francji, która powinna odpowiedzieć na otwartą grę Ukrainy stąd ten over.
Zaraz dorzucę coś bardziej ryzykownego z podpasionymi kursami za grosze.

logicus 139

logicus

Użytkownik
ComeOn
Grecja vs. Rumunia @ 1.90 ✅ 3:1
Anglia vs. Chile @ 2.15 ⛔
Polska vs. Słowacja OVER 2.5 @ 2.00 ⛔ 0:2 (triumfowałem po połowie wygrany bet, żal)
Włochy vs. Niemcy DNB @ 1.69 =zwrot= 1:1
Stawka - 50.00
Do wygrania - 647.00
Anglia+Grecja to porównywalne ryzyko. Myślę, że remis ze wskazaniem na te drużyny można zagrać jako lokatę. Polska wyszła taką defensywą, że mogę zebrać kumpli z placu i im strzelić gola. Poza tym podoba mi się pomysł Nawałki na Lewandowskiego, wszystko ma być ustawione pod Robercika. Typ na Niemcy to typ w oparciu o personalia, ostatnie wyniki i grę. Mam wrażenie, że Pirlo jest włoskim Zlatanem, a to trochę za mało na Niemców, nawet mój najulubieńszy GK może nie poradzić.
ComeOn
Polska - Słowacja
Strzelec bramki: Robert Lewandowski @ 2.45 ⛔ (brakujący gol do overa)
Stawka - 50.00
Do wygrania - 72.50
Pod wpływem studia Polsatu i wypowiedzi Nawałki.
PS. Jak coś wyżej da zarobić to może spróbuję jeszcze na Portland i Bulls pograć w nocy.

logicus 139

logicus

Użytkownik
ComeOn
Bristol Rover vs. Bury DNB @ 1.88 =zwrot= 1:1
Leyton Orient vs. Preston DNB @ 1.43 ⛔ 0:1
Halifax Town vs. Aldershot @ 2.15 ✅ 4:0
Tamworth vs. Grimsby Town @ 2.15 ✅ 0:2
Chester City vs. Luton Town @ 2.00 ⛔ 1:1
Woking vs. Hyde United @ 1.54 ✅ 3:2
Macclesfield vs. Dartford FC @ 1.51 ✅ 3:1
Stawka - 50.00
Do wygrania - 2866.00
Oparte o statystyki (forma, h2h, mecze dom/wyjazd, a także jakość składów). Do tego systemy 2z7, 3z7, 4z7, 5z7 po 3/2/2/2 zł za blok, a więc łącznie 113 zakładów za prawie 300zł. Pierwotny kupon dużo bardziej szalony, a podane typy zostały z niego wyłuskane jako najbardziej pewne.
ComeOn
Macclesfield vs. Dartford FC 1p1X @1.15 ⛔ 0:1 (uff łamaniec)
Woking vs. Hyde United 1p1X @ 1.13 ⛔ 1:2 (uff łamaniec)
Halifax Town vs. Aldershot 1p1X @ 1.26 ✅ 3:0
Bristol Rover vs. Bury 1p1X @ 1.27 ✅ 1:1
Leyton Orient vs. Preston 1p1X @ 1.20 ⛔ 0:1
Brentford vs. Crewe 1p1X @ 1.08 ✅ 1:0
Tamworth vs. Grimsby Town 1pX2 @ 1.23 ✅ 0:0
Chester City vs. Luton Town 1pX2 @ 1.20 ✅ 1:1
Northampton vs. Fleetwood Town 1pX2 @ 1.23 ✅ 0:0
Stawka - 100.00
Do wygrania - 406.00
1p1X - pierwszą połowę wygra gospodarz lub będzie remis
W ramach ciekawostki wspomniany wariat za 28zł, do wygrania 40 tysiaków.
Z pozostawionego na koncie tysiąca zostało lekko ponad 100zł, które chyba dam na NBA. Jeśli konto na ComeOn zostanie opróżnione to wybieram się na jakiś czas w góry na zasłużony odpoczynek i po powrocie może pobawię się w Marathonie.

logicus 139

logicus

Użytkownik
ComeOn
Boston Celtics vs. Portland Trail Blazers @ 1.74 ✅ 96:109
Miami Heat vs. Dallas Mavericks @ 1.21 ✅ 110:104
Denver Nuggets vs. Minnesota Timberwolves @ 1.74 ⛔ 117:113 (forumowy typ)
Atlanta Hawks vs. Philadelphia 76ers HC+8.5 @ 1.91 ⛔ 113:103 (do połowy 76 wygrywali)
Utah Jazz vs. San Antonio Spurs @ 1.12 ✅ 82:91
Houston Rockets vs. Denver Nuggets HC+8.5 @ 1.86
Charlotte Bobcats vs. Miami Heat @ 1.22
Stawka - 40.00
Do wygrania - 689.60
Dwa dolne typy na jutrzejszą noc, reszta dzisiaj do kawy.

logicus 139

logicus

Użytkownik
logicus 139

logicus

Użytkownik
ComeOn
Bristol Rover vs. Bury DNB @ 1.88 =zwrot= 1:1
Leyton Orient vs. Preston DNB @ 1.43 ⛔ 0:1
Halifax Town vs. Aldershot @ 2.15 ✅ 4:0
Tamworth vs. Grimsby Town @ 2.15 ✅ 0:2
Chester City vs. Luton Town @ 2.00 ⛔ 1:1
Woking vs. Hyde United @ 1.54 ✅ 3:2
Macclesfield vs. Dartford FC @ 1.51 ✅ 3:1
Stawka - 50.00
Do wygrania - 2866.00
Oparte o statystyki (forma, h2h, mecze dom/wyjazd, a także jakość składów). Do tego systemy 2z7, 3z7, 4z7, 5z7 po 3/2/2/2 zł za blok, a więc łącznie 113 zakładów za prawie 300zł. Pierwotny kupon dużo bardziej szalony, a podane typy zostały z niego wyłuskane jako najbardziej pewne.
Pomimo tego, że ostatnio z wyglądem stanu konta nie jest różowo to szczerze mówiąc nie mam sobie wiele do zarzucenia jeśli idzie o dobór typów i emocje mi towarzyszące. Wszystko absolutnie odbywa się na zimno, co mnie cieszy i martwi jednocześnie (może zostanę psychopatą?). Żaden wynik mnie nie zaskoczył i szczerze mówiąc strasznie dużo przetestowałem i się nauczyłem w ostatnim czasie. Na koncie 260zł i otwarte zakłady hokejowe. Już mam nowy pomysł na dalszą zabawę resztkami z ComeOn.
Do odwiedzających temat.
Mam nadzieję, że wybieracie sobie z tych propozycji co was interesuje i że dobrze na tym wychodzicie. W dalszych postach będę starał się manewrować stawką, a także komponowaniem kuponów systemowych . Wiem jakie błędy robię, ale zostaną one wyeliminowane dopiero w momencie rozpoczęcia gry u innego bukmachera, świadoma i celowa decyzja.

logicus 139

logicus

Użytkownik
ComeOn
Rumunia - Grecja HC+1 @ 1.22 ✅ 1:1
Francja - Ukraina OVER 11 COR @ 1.71 ✅ 11 do przerwy :-D
Polska - Irlandia OVER 1.5 @ 1.35 ⛔ 0:0 (nie wiem jak do tego podejść skoro to nie mój typ)
Stawka - 200.00
Do wygrania - 363.27
Jeśli Rumunia wygra 2:0 to Grecja odpada. Nie wierzę, że Grecy mogą stracić awans z Rumunią, poza tym trudno spodziewać się utraty 2 bramek, a najbardziej prawdopodobnym wynikiem wydaje się być remis lub wygrana Greków przez zabójcze kontry doświadczonymi zawodnikami. Over 11 rzutów rożnych we Francji również wydaje się rozsądną propozycją. Francja musi odrabiać stratę dwóch bramek żeby doprowadzić do dogrywki! Mają najsilniejsze lewe skrzydło na świecie (Ribery+Evra), a prawe też niesłabe (Remy+Debuchy lub Sagna). Oprócz tego grają wysokim napastnikiem (Giroud) więc są skazani na szalony atak z dużą liczbą wrzutek.
Typ w meczu Polaków to oczywiście połączenie naszej żenującej defensywy z agresywną wyspiarską piłką przeciwników i wiarą, że dzisiaj coś ustrzelimy, bo ile można... W mojej opinii to powinien być overowy, otwarty mecz.
EDYCJA
Francja - Ukraina
Rzuty rożne -4.5 dla Francji również wydaje się dobrym typem. Można też spróbować kto pierwszy zdobędzie x rzutów rożnych i przy jakieś konkretnej cyfrze np. 5 lub 7 pograć w stronę Francji. Naprawdę rożne w tym meczu to wydaje się bardzo pewny typ.
EDYCJA2
Wchodzę zaksięgować kupon i jestem w lekkim szoku ze względu na over Polski. Zastanawiałem się nad tym typem, ale ostatecznie wybrałem Chorwację po nawet lepszym kursie. Dowód
Jeśli ktoś przeze mnie postawił na over w meczu Polski to bardzo przepraszam za ewentualne przegrane.​

Otrzymane punkty reputacji: +25
logicus 139

logicus

Użytkownik
ComeOn
Detroit Pistons vs. NY Knicks @ 1.52 ✅ 92:86
Miami Heat vs. Atlanta Hawks @ 1.20 ✅ 104:88
Stawka - 100.00
Do wygrania - 84.00
ComeOn
Brazylia vs. Chile DNB @ 1.21 ✅ 2:1
Honduras vs. Ekwador DNB @ 1.23 =zwrot= (z 0:1 w kilka minut stracili na 2:1 i uratowali 2:2)
Neil Robertson vs. Martin Gould @ 1.29 ✅ 4:3
Stawka - 50.00
Do wygrania - 46.00

logicus 139

logicus

Użytkownik
Wybrałem już typy na dzisiaj. Próbuję teraz z tego sklecić kupony.
&quot;lokatki&quot;
Arsenal - Southampton DNB @ 1.20 ✅ 2:0
West Ham - Chelsea DNB @ 1.21 ✅ 0:3
Cardiff - Man Utd DNB @ 1.19 =zwrot=
faworyci do ogarnięcia
Arsenal - Southampton @ 1.68 ✅ 2:0
Cardiff - Man Utd @ 1.66 ⛔ 2:2
hc z większą szansą powodzenia
Eintracht Frankfurt - Schalke HC+0.5 @ 1.47 ✅ 3:3
Hertha Berlin – Leverkusen HC+0.5 @ 1.43 ✅ 0:1

ryzykowne &quot;lokatki&quot;
AS Roma - Cagliari @ 1.40 ⛔ 0:0
Almeria - Real Madrid @ 1.31 ✅ 0:5
ryzykowne hc, które powinny wejść
Atletico Madrid - Getafe HC+2 @ 1.66 ⛔ 7:0
Barcelona - Granada CF HC+2.25 @ 1.81 ⛔ 4:0
Man City - Tottenham HC+1 @ 1.70 ⛔ 6:0
dobrze płatni &quot;faworyci&quot; do grania
Sevilla - Betis @ 1.71 ✅ 4:0
Zawisza Bydgoszcz - Widzew Lodz @ 1.74 ✅ 2:0
Hull City - Crystal Palace @ 1.83 ⛔ 0:1
West Ham - Chelsea @ 1.71 ✅ 0:3
Stoke City - Sunderland @ 2.10 ✅ 2:0
wysoko płatne &quot;niespodzianki&quot; z szansą powodzenia
Legia Warsaw - Szczecin Pogon DNB @ 5.01 ⛔ 3:1 (Robak dno)
Lechia Gdansk - Ruch Chorzow DNB @ 2.16 =zwrot- 0:0
Everton - Liverpool Luis Suarez strzeli @ 2.15 ✅ 19minuta

logicus 139

logicus

Użytkownik
ComeOn
Arsenal - Southampton @ 1.66 ✅ 2:0
Cardiff - Man Utd @ 1.66 ⛔ 2:2 (kolejny utopiony w doliczonym czasie)
Dortmund - Bayern Munchen DNB @ 1.53 ✅ 0:3
Stawka - 200.00
Do wygrania - 652.00
ComeOn
AS Roma - Cagliari @ 1.40 ⛔ 0:0 (goddamit)
Almeria - Real Madrid @ 1.31 ✅ 0:5
West Ham - Chelsea DNB @ 1.21 ✅ 0:3
Cardiff - Man Utd DNB @ 1.19 =zwrot=
Stawka - 130.00
Do wygrania - 217.10
ComeOn
Hertha Berlin – Leverkusen HC+0.5 @ 1.48 ✅ 0:1
Atletico Madrid - Getafe HC+2 @ 1.64 ⛔ 7:0 (czerwona, ale i tak byłaby rzeźnia)
Barcelona - Granada CF HC+2.25 @ 1.74 ⛔ 4:0 (2 karne+czerwona kartka, sędzie mistrz)
Man City - Tottenham HC+1.25 @ 1.51 ⛔ 6:0
Stawka - 50.00
Do wygrania - 271.00
ComeOn
Sevilla - Betis @ 1.71 ✅ 4:0
Zawisza Bydgoszcz - Widzew Lodz @ 1.71 ✅ 2:0
Hull City - Crystal Palace @ 1.90 ⛔ 0:1 (posiadanie piłki nie wygrywa meczów)
West Ham - Chelsea @ 1.71 ✅ 0:3
Stawka - 50.00
Do wygrania - 430.50

ComeOn
Dortmund - Bayern Munchen @ 2.15 ✅ 0:3
Arsenal - Southampton DNB @ 1.20 ✅ 2:0
Eintracht Frankfurt - Schalke HC+0.5 @ 1.49 ✅ 3:3 (0:2 w pierwszej połowie)
Stawka - 50.00
Do wygrania - 142.50
ComeOn
Legia Warsaw - Szczecin Pogon DNB @ 5.43 ⛔ 3:1 (zaczęło się od 0:1)
Lechia Gdansk - Ruch Chorzow DNB @ 2.16 =zwrot=
Everton - Liverpool Luis Suarez strzeli @ 2.20 ✅ 19minuta
Stoke City - Sunderland @ 2.10 ✅ 2:0
Stawka - 20.00
Do wygrania - 1063.60
Ostatecznie wygląda to w ten sposób. Dodatkowym spotkaniem są derby BVB vs. Bayern. Kocham Jurgena Kloppa dziką miłością, ale przy tym szpitalu, który mu się zrobił w obronie to nawet on nie poradzi...nie Bayernowi.
Na koncie zostało mi 245zł i strasznie mnie korci żeby puścić jeszcze coś systemowo, ale cholera nie można kłaść zbyt wielu spotkań na kilka kuponów więc się zatrzymam na powyższych propozycjach.
EDYCJA
Na podstawie wystawionych składów ładuję więcej kasy w gola Suareza ✅ i zostaje mi czyste 200zł.

logicus 139

logicus

Użytkownik
Miami Heat vs. Orlando Magic 1p OVER 101 @ 1.85 ⛔
San Antonio Spurs vs. Cleveland Cavaliers OVER 102 @ 1.83 ✅ 126:96
Golden State Warriors vs. Portland Trail Blazers @ 2.30 ✅ 101:113
Pograne 2z3 po 15zł za blok i 5zł za całość. Łącznie 50zł, przy trafieniu dwóch z najniższymi kursami mam zwrot całości. Przy trafieniu wszystkiego mam 170zł na czysto.
EDYCJA

Pierwsza kwarta, najniżej punktowana połowa Miami w tym sezonie. Szkoda chociaż delikatny zysk (13zł) jest.

Otrzymane punkty reputacji: +8
logicus 139

logicus

Użytkownik
Trzeba próbować póki jest cuś takiego. Specjalnie wpłaciłem kasę do bet365
bet365
Man City v Viktoria Plzen HC-4 @ 6.40 ⛔ 4:2
Stawka - 50.00
Do wygrania - 270.00
bet365
Man City v Viktoria Plzen HC-2 @ 1.80 =zwrot= 4:2