>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Zimny Logicus

logicus 139

logicus

Użytkownik
Pinnacle
Lech Poznań - Wisła Kraków - 1.529 ✅
Legia Warszawa - Lechia Gdańsk - 1.403 ✅
----------------------------
Stawka - 3,00
Do wygrania - 3,44
Pinnacle
Waalwijk - Vitesse - 2.270 ⛔
Stawka - 2,00
Do wygrania - 2,54

logicus 139

logicus

Użytkownik
Pinnacle
Jagiellonia Białystok -vs- Legia Warszawa @ 1.833 ✅
Stawka - 14.44
Do wygrania - 12.03
Co tu dużo pisać. Mecz niemalże o mistrzostwo, Legia musi/powinna wygrać i tyle. Argumenty piłkarskie za Legią, psychologicznie również, bo ile można grać padakę. Poza tym myślę, ze pucharowe spotkanie zarówno na boisku jak i poza nim było otrzeźwiające dla całego zespołu. O spotkaniu Lecha nie wspomnę.
Przy okazji zapiszę sobie spotkania, nad którymi się jeszcze zastanawiam.
wawrinka - berdych
nadal - andujar
groningen - ajax
twente - psv
mancity - wigan
aston villa - chelsea
stoke - tottenham
catania - pescara
napoli - siena
vallecano - valencia
atletico - barcelona
sociedad - granada

logicus 139

logicus

Użytkownik
Hokus pokus czary mary
bet365
Aston Villa v Chelsea DNB @ 1.33 ✅
Stoke v Tottenham DNB @ 1.36 ✅
Roda JC v Heerenveen DNB @ 1.44 ⛔
Girona v Xerez @ 1.28 ⛔
Stawka - 10.00
Do wygrania - 23.34
Girona to ciekawy typ. Drużyna walcząca o awans do Primera Division podejmuje u siebie praktycznie już trzecioligowy zespół. Heerenven walczy o baraże do gry w lidze europejskiej grając z Rodą, która jest myślami przy spotkaniu o utrzymanie w lidze, przy czym ten mecz niczego im nie daje i nic nie zmienia. Jednak czy piłkarzom Hereenveen wystarzczy formy i umiejętności? Chelsea natomiast jest w formie i pokazało, że dla uciułania punktów jest w stanie wygrać z ManU na wyjeździe więc nie będą odpuszczać. Jednak mają ciężki tydzień więc chyba na 200% nie zagrają. Natomiast Tottenham w dzikiej rywalizacji o górne ligowe lokaty nie może sobie pozwolić na wpadkę. W najgorszym wypadku powinni wyszarpać zębami remis. Stąd te zabezpieczenia. Wszystkie argumenty merytoryczne przemawiają za tym kuponem, ale zobaczymy jak to wyjdzie.
Mam ochotę zrobić coś głupiego i zagrać więcej na Gironę. Tak jak pisałem to powinno być starcie 1-ligowego zespołu z 3-ligowcem.
EDYCJA
No to się przejechałem na Gironie. Życzę im żeby przegrali wszystko i zostali w Segunda, bo snuli się po boisku jak smród po gaciach. Arbiter oczywiście nie pomagał pozwalając Xerez na odrobinę piłki ręcznej w polu karnym, ale przegrać taki mecz to po prostu niedopuszczalne.

logicus 139

logicus

Użytkownik
Bet365
Roda JC v Heerenveen DNB @ 1.50 ⛔
Stoke v Tottenham OVER 1.5 @ 1.33 ✅
Stawka - 10.00
Do wygrania - 9.95
EDYCJA:
Tottenham wszedł bardzo szybko. Żal spotkania w Holandii, bo nie był to ryzykowny typ. Roda w meczu o nic postawiła pressing jak Real w Gran Derbi, a Heerenveen wykazało się rażącą nieskutecznością. Przynajmniej 3 gole (jeśli nie więcej) strzeliłbym dla Heerenveen gdybym ledwo wstał od kompa w laczkach.

logicus 139

logicus

Użytkownik
Pinnacle
Halep - Hantuchova @ 1.690 ⛔
Stawka - 10.00
Do wygrania - 6.90
Valuebet. Nie ma co się zastanawiać, trzeba grać.
EDYCJA
Niezły paździerz ???? Ale jest śliczna więc wybaczam.

logicus 139

logicus

Użytkownik
bet365
ManUtd OVER 1,5 @ 1.4 ✅
Stawka - 100.00
Do wygrania - 40.00
EDYCJA
Oprócz tego dali ładnie zarobić na live.

logicus 139

logicus

Użytkownik
Pinnacle
Ferreira - Porto @ 1,254 ✅
Getafe - Valencia @ 1,746 ✅
Tottenham - Sunderland @ 1,275 ✅
Newcastle - Arsenal @ 1,532 ✅
Stawka - 5.00
Do wygrania - 16.38
Wiem, że ten kupon to absolutne frajerstwo. Ze względu na kursy w nim wystawione (ten sam kupon wystawiony odpowiednio wcześniej dałby przy tej stawce prawie 22j zysku), a także ze względu na typerski charakter spotkań (masówki) i na nieprzewidywalność końcowych rezultatów. Dlatego gram nisko, ale jednak gram żeby nie żałować pozostawienia takich wydarzeń.
Krótko o spotkaniach.
Tottenham i Arsenal walczą o pozycję ligową upoważniającą do gry w LM. Valencia również ma takie szanse przy wygraniu tego spotkania i liczeniu na potknięcie Realu Sociedad, który jest bez formy. Porto de facto gra ten mecz o mistrzostwo kraju, a Ferreira nic już nie zmieni.
Sensowny jeszcze wydaje się typ na Chelsea DNB.

Otrzymane punkty reputacji: +1
logicus 139

logicus

Użytkownik
Pinnacle
Sevilla - Sociedad @ 4,310 ✅
Chelsea - Everton @ 1,719 ✅
Stawka - 2.50
Do wygrania - 16.02
Pogrzmiało ich z kursami na Sociedad. Odnośnie Chelsea, Benitez podobno za utrzymanie 3-go miejsca w lidze ma dostać premię 250k funtów ????
edit: Acha. Można poszukać typu na over żółtych kartek w meczu Sevilla - Sociedad, bo mecz o stawkę, a arbiter nie ma zwyczaju dawać mniej niż 4 na mecz. ✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
logicus 139

logicus

Użytkownik
Może ktoś skorzystał z kartek. Fajnie, że kursik 4,3 wszedł. Buki się przeliczyły, bo tam powinien być maksymalnie 2. Dobra robota Chelsea, która postarała się o to, by nie spotykć się z Arsenalem 26 maja w walce o 3-cie miejsce ???? Świetny dzień, fantastyczne mecze zarówno na tym kuponie, jak i na kuponie wyżej. Teraz czekamy na Porto.

logicus 139

logicus

Użytkownik
Pinnacle
Miami Heat - Indiana Pacers HC+7,5 @ 1.935 ⛔
Stawka - 6.00
Do wygrania - 5.61
Oglądałem w większej części wszystkie poprzednie spotkania. Jedyny mecz spośród playoffowego H2H, w którym taki typ by nie wszedł to było spotkanie z niesamowitą skutecznością Miami, gdzie po pierwszej kwarcie mieli bodajże 80% FGM, 100% FTM i 100% FTM. Skończyło się 60% FGM więc też niesamowity wynik. Bardzo wątpliwe by coś takiego się powtórzyło. Poza tym w dzisiejszym spotkaniu nikt nie jest bez szans i dlatego powyższy typ wydaje się być całkiem bezpieczny.
EDYCJA
2 kwarty wygrane przez Indianę
1 kwarta remisowa
1 kwarta dla Miami
Szkoda, że jedyna wygrana kwarta przez Miami oddaliła ich od rywali 17pkt, żeby ostatecznie wygrać 11. Trochę pechowo, ale mówi się trudno i żyje dalej.

logicus 139

logicus

Użytkownik
Pinnacle
S. Williams - Cirstea HC-1,5seta@ 1.089 ✅
R. Vinci - Cetkovska HC+1,5seta @ 1.203 ✅
Stawka - 50.00
Do wygrania - 15.49
EDYCJA
Williams w swojej łaskawości oddała rywalce 2 gemy ^^ Vinci 1 set 6:1 aczkolwiek nie błyszczy na korcie. Wystarczy ją trzymać za linią i robi błędy. Przy pierwszej solidnej rywalce powinna polecieć.

logicus 139

logicus

Użytkownik
Podsumowanie miesiąca MAJ 2013
Ilość zagranych kuponów: 11
Ilość wygranych: 6 (54,55%)
Ilość przegranych: 5 (45,45%)
Ilość zagranych wydarzeń: 21
Ilość pozytywnych: 15 (71,43%)
Ilość negatywnych: 6 (28,57%)
Średni kurs: 1,639
Średnia stawka: 19,36
Suma stawek: 212,94
Suma wygranych: 278,30
YIELD: 30,69%
BILANS: 65,36
Nie widzę sensu w męczeniu typu na Radwańską. Z pewnością nie przy jej obecnej dyspozycji więc powyższy kupon był ostatnim majowym. Kolejny miesiąc na plus i to cieszy. Plan na kolejne miesiące to przede wszystkim ustabilizować stawki w tym temacie.

logicus 139

logicus

Użytkownik
Pinnacle
Djokovic - Haas@ 1.107 ✅
Nadal - Wawrinka OVER 33gemów @ 1.935 ⛔
Jankovic - Sharapova @ 1.192 ✅
S.Williams - Errani@ 1.079 ✅
Stawka - 20.00
Do wygrania - 35.10
Postawiłem na Williams przed turniejem, że go wygra i uparcie będą na nią stawiał aż do końca. Sharapova świetnie poradziła sobie ze Stephens, a Jankovic to ta sama półka, a może i trochę niżej co Amerykanka. Spodziewam się 2:0 zarówno w spotkaniu Williams, jak i w meczu Sharapovej.
W meczu Djokovica zdaję sobie sprawę, że kurs jest być może nieadekwatny do ryzyka, bo to nie będzie łatwe spotkanie dla Serba. Mimo wszystko spodziewam się wygranej Djoko i nie będę zaskoczony jeśli uda mu się dojść do finału. W spotkaniu Nadala spodziewam się zaś zaciętej walki i biorąc pod uwagę odrobinę słabsza dyspozycję Hiszpana w połączeniu z fantastyczną formą i niesamowitą walecznością Wawrinki, mam nadzieję, że Nadal straci seta, a jak nie to może dwa tie-breaki.
EDYCJA:
Spotkanie Djoko wyglądało tak, jak miało wyglądać spotkanie Nadala. Natomiast spotkanie Nadala wyglądało tak, jak miało wyglądać spotkanie Djoko ????
Tak czy siak nie będę rozpaczał z powodu wiązania nadziei z Wawrinką. Mam wrażenie, że ktokolwiek by dzisiaj stanął naprzeciwko Nadalowi, zostałby zmieciony z kortu. Trudno. Pograłem grubo live na 3 set dla Nadala i na powrót Sharapovej więc nie jest dzisiaj tak źle.

logicus 139

logicus

Użytkownik
Pinnacle
Łotwa - Bośnia i Hercegowina @ 1.565 ✅
Liechtenstein - Słowacja @ 1.313 ⛔ 1:1
Czarnogóra - Ukraina pk+0,5 @ 1.833 ✅
Portugalia - Rosja HC+0,5 @ 2.070 ⛔ 1:0
Szwajcaria - Cypr @ 1.183
Stawka - 10.00
Do wygrania - 82.30
Byłbym chory gdybym takiej tasiemki nie spróbował. O ironio najbardziej boję się Słowacji, bo idzie straszna masówka i Bośni, bo naoglądałem się ostatnio spotkań w których zespoły napieprzają rywali przez cały mecz żeby skończyć 0:0. Dla Ukrainy spotkanie tak samo ważne jak dla Polski. Poza tym czysto piłkarsko stać ich na równy bój z Czarnogórą i moim zdaniem będzie przynajmniej remis (buk myśli podobno skoro zabezpiecza pk). Natomiast Portugalia z Rosją jest absolutnie niesprawiedliwie faworyzowana przez bukmacherów. Rozumiem wielkie nazwiska, ale ani cyferki ani faktyczna sytuacja nie daje powodów do wystawiania takiego typu.
Pinnacle
Djokovic - Nadal HC+2,5 seta @ 1.098 ✅
Ferrer - Tsonga HC+2,5 seta @ 1.132 ✅
Stawka - 100.00
Do wygrania - 24.29
Początkowo miałem obstawiać te handicapy dokładnie odwrotnie i kurs wyszedłby ładniejszy...ale ubzdurałem sobie, że pierwsze sety będą dla Nadala i Ferrera, przez co szybciej zaznam spokoju. Zobaczymy czy to się sprawdzi. Myślę, że zarówno Djoko, jak i Tsonga mają szanse na wygranie swoich spotkań aczkolwiek zrezygnowałem z upatrywania &quot;niespodzianek&quot;, bo warunki pogodowe mają być perfekcyjne dla Nadala, a Ferrer przy całej mojej sympatii dla Tsongi jest jak na ten czas trochę lepszym zawodnikiem. ✅ ✅ ✅

logicus 139

logicus

Użytkownik
Pinnacle
S. Williams - Sharapova @ 1.175 ✅
Stawka - 200.00
Do wygrania - 35.09
EDYCJA
Nieźle w tym turnieju dała zarobić.

logicus 139

logicus

Użytkownik
Pinnacle
Danny Green over 13 pkt @ 2.100 ⛔
Stawka - 10.00
Do wygrania - 11.00
Pinnacle
Duncan over 11,5 rebound @ 1.758 ⛔
Stawka - 20.00
Do wygrania - 15.16
EDYCJA
Trójca święta zadziałała i Spursi dali ciała.

logicus 139

logicus

Użytkownik
Pinnacle
Meksyk - Włochy DNB @ 1.746 ✅
Stawka - 50.00
Do wygrania - 37.30
Pinnacle
Meksyk - Włochy HC+1,5 @ 1.10 ✅
Stawka - 200.00
Do wygrania - 20.00
Pinnacle
Meksyk - Włochy win + czyste konto @ 3.760 ⛔
Stawka - 5.00
Do wygrania - 13.18
Gdybym miał więcej kasy w Pinku to pograłbym bardzo grubo ten typ za 1,10 ???? Z 20k euro to by było prawie 10k złociaków czystego zysku :p
EDYCJA
Zaćmienie mózgu defensora Włoch, &quot;oddanie&quot; piłki dos Santosowi i nieudolna próba naprawy błędu w polu karnym zaowocowała podyktowaniem jedenastki dla Meksyku. Tylko i wyłącznie dlatego trzeci typ z soczystym kursem nie wszedł. Mimo wszystko ładny mecz, odrobienie padaki z NBA więc cytując klasyka: &quot;nic ino sie cieszyć&quot;.

logicus 139

logicus

Użytkownik
Pinnacle
A Miami Heat - SAS @ 1.332 ✅
B USA - Honduras @ 1.344 ✅
C Brazylia - Meksyk @ 1.362 ✅
2z3
AB
Stawka - 25.00
Do wygrania - 19.75
AC
Stawka - 25.00
Do wygrania - 20.37
BC
Stawka - 25.00
Do wygrania - 20.76
Miami http://forum.bukmacherskie.com/f273/nba-playoffs-2013-a-90948-36.html#post3685316
USA obserwuję jak pedofil przedszkolaka od meczu z Niemcami i wiążę z nimi nadzieje w kwestii rozwoju mojego portfela. Jak na razie się spisują i szczerze mówiąc nie widzę powodów, żeby dzisiaj mieli zawieść. Zatrudnili dobrego selekcjonera i to daje efekty.
W przypadku Brazylii również wybór selekcjonera jest zdecydowanym argumentem za obserwowaniem tej drużyny. Widać jeszcze, że są na etapie zgrywania się i jak na razie nie są prącym do przodu monolitem, ale uważam, że ich obecny stan/forma jest wystarczająca na Meksyk prowadzony przez latino Smudę, który potrafi co najwyżej zremisować z zespołami z trzeciego świata.
Dlaczego 2z3, a nie zwykły akumulator? Bo za bardzo przesiąknąłem eksperckim bablaniem i widzę opcje, w których Dany Green rzuca 30pkt, wyłączają całkowicie LeBrona, Wade rzuca w obręcz, Bosh obok kosza, a Parker robi wjazdy i SAS wygrywa serie. Widzę możliwość niemocy strzeleckiej USA, słupki, poprzeczki i wreszcie szansę Hondurasu jak Tahiti w ostatnim spotkaniu z Nigerią. Widzę wreszcie możliwość niemocy Brazylii i szalone wjazdy dos Santosa. Aczkolwiek to wszystko są naprawdę mało możliwe opcje i pewność tego tripla oceniam na 60%.
EDYCJA
Miami coś niewiarygodnego. Przegrywali 13 pkt, żeby to odrobić w całości. 50 sekund przed końcem przegrywali znowu 5 pkt żeby ostatnim rzutem Allena za 3pkt doprowadzić do remisu, a w efekcie do dogrywki. W dogrywce znowu było szalenie ciasno, zaledwie 1pkt przewagi, który Heats powiększyli do 3 dzięki osobistym Allena, po których SAS mieli 1,9 sekundy na ostatni rzut w meczu, który próbował Green zablokowany ostro przez Bosha. Kto nie oglądał niech żałuje, bo zdecydowanie najlepsze spotkanie jakie widziałem w tym roku.
USA minimalnie, ale mieli więcej bardzo ciekawych okazji. Tutaj nie ma o czym mówić, trzeba się cieszyć, że typ wszedł.
Brazylia nudy na pudy, ale to może i dobrze, bo było wystarczają emocji z tym NBA, a jakbym postawił tutaj na Włochy to właśnie by mnie reanimowali.

logicus 139

logicus

Użytkownik
Ciekawostka.
W Pinnacle pierwszy raz obstawiałem systemowo i okazało się, że liczą to po prostu jak 3 osobne kupony i po nocy miałem już jeden zaliczony, a pozostałe dwa czekały na Brazylię, dlatego w taki sposób policzę to do statystyk.
Pinnacle
Miami Heat - SAS @ 1.332 ✅
USA - Honduras @ 1.344 ✅
Stawka - 25.00
Do wygrania - 19.75
Pinnacle
Miami Heat - SAS @ 1.332 ✅
Brazylia - Meksyk @ 1.362 ✅
Stawka - 25.00
Do wygrania - 20.37