Witajcie, tutaj na wstępie się przedstawie, mam na imię Kamil, mam 15 lat, obstawiam już od stycznia bieżącego roku, lecz tylko na internetowych stawialem, ale nie uswiadomilem sobie że tego nigdy nie wypłacę więc takim sposobem wtopiłem już 230 zł... Teraz najprawdopodobniej coś się zmieniło w moim myśleniu i postanowiłem że u siebie u lokalnego bukmachera będę grał (w Toto-mixie). Za pierwszym razem, tuż przed punktem spotkałem znajomego, to on mi puścił, następnym razem poszedłem sam, zostałem wyproszony ;/ (172cm,54kg,brak zarostu, dziecięcy głos) I zawsze gdy widziałem kogoś to się pytałem czy postawi, jeszcze się nie spotkałem z odmową. Wczoraj gdy szlem do toto-mixa, spotkałem swojego fryzjera, jako że wiedział że stawiam to się pyta co ja tu robie, no to ja mówię że szukam kogoś kto postawi. No to on że chodź, poszliśmy i pan prowadzący to wszystko się pyta : Ile masz lat że się tak boisz przychodzić ?? Ja mu mówie że 15, a on echh, ale jak chcesz to możesz przychodzić po godzinie 17 bo wtedy nie ma kontroli.... Ta informacja mnie bardzo ucieszyła, bo nie musiałem już (zazwyczaj żuli ;///) się pytać o postawienie...
Teraz pytanie do was, otóż posiadam nie wielki budżet, bo moje obstawianie wygląda na przepiepszaniu kasy na laysy, no ale się obstawia za tą 2. Zazwyczaj są to tasiemki, ewentualnie systemy 7z8 czy coś, gra na faworytów nic nie daje ;/ Co najlepiej grać, lub jakim systemem, bo stawka raczej zostaje jeszcze chwilę ;/ I jak selekcjować typy, nie ogarniam jeszcze tego prawdopodobieństwa jak je obliczyć ??
Za pomoc serdeczne Buk zapłać, jak ktoś chciałby małemu pomóc to zapraszam na priv ????
Teraz pytanie do was, otóż posiadam nie wielki budżet, bo moje obstawianie wygląda na przepiepszaniu kasy na laysy, no ale się obstawia za tą 2. Zazwyczaj są to tasiemki, ewentualnie systemy 7z8 czy coś, gra na faworytów nic nie daje ;/ Co najlepiej grać, lub jakim systemem, bo stawka raczej zostaje jeszcze chwilę ;/ I jak selekcjować typy, nie ogarniam jeszcze tego prawdopodobieństwa jak je obliczyć ??
Za pomoc serdeczne Buk zapłać, jak ktoś chciałby małemu pomóc to zapraszam na priv ????