>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zgarnij 120 zl od WorldBet!

bodi 70

bodi

Użytkownik
ZGARNIJ 120 zł od WorldBet !!!

Myśle ze obrót dosc łatwy i mozna spróbowac!
Strona po polsku.

100% Bonus wejściowy

Zarejestrujcie się w worldBet i zróbcie swój pierwszy wkład.
Automatycznie od nas otrzymacie BONUS WEJŚCIOWY z włożonej kwoty.
100% bonus z wkładu mniejszego niż 120 PLN 120 PLN bonus z wkładu między 120 - 1200 PLN 10% bonus z wkładu większego niż 1200 PLN

Włożona kwota razem z doliczonym bonusem musi być przynajmniej dwa razy
wykorzystana do zrobienia zakładu z kursem wyższym niż 1,50, zanim można
żądać podjęcia.

Zarejestruj się z linka promocyjnego : http://www.worldbet.com/default.asp?

bodi 70

bodi

Użytkownik
Czy strona byla tlumaczona w programie &#39;english/polish translator&#39; ? &lt;LOL&gt;

Ja nic nie tłumaczyłem -to jest przeciez na ich stronie- widocznie ich moder tłumaczył translatorem, ale to chyba mało wazne w całej sprawie :jezora:

denas nie mozna 1200 zl zgarnnąc , tylko 120 zl czyli wplacasz 120 zl i masz 120 zl , wplacasz 500 czy 1200 zl i masz tez 120 zl bonusa

wnunio 0

wnunio

Użytkownik
mozna zgarnąć nawet i 2 000zł bonusu tylko musisz im wplacic 20 000 zł bo jak pisza powyzej 1200 doaja 10% wpłaty ????

E 0

evo

Użytkownik
Pewnie nikt, nie mozna sie z nimi skontaktowac, po wyslaniu emaila przychodzi informacja zwrotna, iz email zostal przyjety, ale nadal nie otrzymalem odpowiedzi. Dziwny buk, pewniue oszusci ktorzy po czasie zniknal z kasa ....... ????

bodi 70

bodi

Użytkownik
Pewnie nikt, nie mozna sie z nimi skontaktowac, po wyslaniu emaila przychodzi informacja zwrotna, iz email zostal przyjety, ale nadal nie otrzymalem odpowiedzi. Dziwny buk, pewniue oszusci ktorzy po czasie zniknal z kasa ....... ????

Ty na tym forum straszny zamęt siejesz - w ub. tygodniu wplacilem do nich 120 zl otrzymalem 120 bonusik obrocilem 2 razy po kursie 1,5- w czwartek zleciłem wypłate na moneybokers i w piatek miałem kase u siebie. czyli nie pisz juz takich bzdur z domysłow swoich jedynie

E 0

evo

Użytkownik
Bodi jak dla mnie jestes w tej chwili najsmieszniejsza osoba znajdujaca sie na tym forum ????
Takiego motacza to ja juz dawno nie widzialem: piszac w temacie o bukmacherach (worldbet.com) &#39;&#39;Z tego co ja wiem o nim to moj kolega tam grał u nich ub. lata bo tez mieli promocje 100% depozytu, ugrał troche i kasę mu przelali- wiec sa ok&#39;&#39; ta wiadomosc napisales wczoraj, a dzisiaj wypisujesz takie glupoty
...w ub. tygodniu wplacilem do nich 120 zl otrzymalem 120 bonusik obrocilem 2 razy po kursie 1,5- w czwartek zleciłem wypłate na moneybokers i w piatek miałem kase u siebie. czyli nie pisz juz takich bzdur z domysłow swoich jedynie
bodi napisał:
no tak , pewnie ze mozna tylko kto im tyle wpaci
jak to kto ? Wplacilbym jezeli bylby wiarygodnym bukmacherem. Na chwile obecna do tego czegos nie wplacilbym zlamanego grosza.

Ogolnie to wielki LOL bodi i siejesz niezly &#39;zamet&#39;.

bodi 70

bodi

Użytkownik
evo napisał:
Bodi jak dla mnie jestes w tej chwili najsmieszniejsza osoba znajdujaca sie na tym forum ????
Takiego motacza to ja juz dawno nie widzialem: piszac w temacie o bukmacherach (worldbet.com) &#39;&#39;Z tego co ja wiem o nim to moj kolega tam grał u nich ub. lata bo tez mieli promocje 100% depozytu, ugrał troche i kasę mu przelali- wiec sa ok&#39;&#39; ta wiadomosc napisales wczoraj, a dzisiaj wypisujesz takie glupoty
...w ub. tygodniu wplacilem do nich 120 zl otrzymalem 120 bonusik obrocilem 2 razy po kursie 1,5- w czwartek zleciłem wypłate na moneybokers i w piatek miałem kase u siebie. czyli nie pisz juz takich bzdur z domysłow swoich jedynie
no tak , pewnie ze mozna tylko kto im tyle wpaci
jak to kto ? Wplacilbym jezeli bylby wiarygodnym bukmacherem. Na chwile obecna do tego czegos nie wplacilbym zlamanego grosza.

Ogolnie to wielki LOL bodi i siejesz niezly &#39;zamet&#39;.

Ty jestes młody i smieszny!! daje Ci ignora i nie odpisuj juz przyszedłes sobie postów narobic---pisałes do mnie o bon za free 5 euro z winunited nie dalem ci go za darmo więc teraz głupoty przychodzisz i wypisujesz - tak kolega grał , ja grałem ostatnio i jeszcze pół miasta grało ----a jak krytykujesz tego buka to po co wogole sie wypowiadasz-- Ty widocznie koniecznie chcesz 2 ostrzezenie na tym Forum otrzymac- jak Cie dany temat nie interesuje to sie nie wypowiadaj i nie zasmiecaj go postami. Taka kasa przyszła w piatek, ale sprawdzilem moneybokers i poczte wczoraj dopiero po napisaniu postu .

N 2

najdzel9

Użytkownik
to jak jest wkoncu z tym bukiem???? bo juz sam nie wiem czy wplacac tam bo oferta ciekawa z tym bonusem niech ktos napsze to w koncu tak prawidziwie ???? mozesz jakies skany bodi zapodac???

bodi 70

bodi

Użytkownik
to jak jest wkoncu z tym bukiem???? bo juz sam nie wiem czy wplacac tam bo oferta ciekawa z tym bonusem niech ktos napsze to w koncu tak prawidziwie ???? mozesz jakies skany bodi zapodac???
kazdego suwerenna decyzja - buk jest ok, a ten evo głupoty wypisuje , ponieważ nie dałem mu bonusa 5Euro w winnunited za free

E 0

evo

Użytkownik
A ten dalej swoje! Ja tylko zapytalem sie czy odstapi BOn DO TEGO BUKMACHERA ZA DARMO!!! tylko raz sie zapytalem! nie nalegalem a on robi z igly widly! i w ten sposob mowi ze ja mu specjalnie dokuczam sorry ale on nie ma tyle lat co podal przy rejestracji.

JAKIE GLUPOTY WYPISUJE ??? wszystko to co napisalem to prawda! Wszyscy moga zobaczyc jak w jednym temacie piszez ze nie wplacales pieniedzy do tego ze bukmachcera a dzien pozniej piszez ze pieniadze wyplaciles po obroceniu heh
IDZ SIE LECZYC bo jeszcze pomysle ze to ty tlumaczyles ta strone....

- na emaile nie odpisuja
- brak kontaktu telefonicznego
- strona przetlumaczona na jezyk polski fatalnie, o ile mozna to nazwac tlumaczniem
- renoma 0/10
Taka jest moja ocena tego ze bukmachera. Regulamin jest napisany tak siesznie ze nie wiadomo &#39;co mozna a czego nie&#39;

Wiec czym mam sie sugerować iz jest to porządny bukmacher ????????
Twoją opinią ? gdzie pelno klamstw ?

Kazdy ma prawo wolnego glosu, ja wypowiedzialem sie na temat tego bukmachera i chyba dobrze ? mam napisac ze jest super ?

Jezeli ktos gral u tego bukmachera to podziel sie wrazeniami moze i ja wplace i bonusik zgarne.

bodi 70

bodi

Użytkownik
Niestety promocja się skonczyła teraz dalej daja tylko 10 % od wpłaty Evo bzdury pisał a wy słuchaliscie go- takich pyskaczy na Forum jest sporo wypłaty robią w ciagu 1 dnia na moneybokers - jak widac więcej osób otrzymało wypłatę bez problemu

bodi 70

bodi

Użytkownik
Czyli juz po promocji te 100 % dawali przez 10 dni. Jakby ktos nie wierzył to dzis wypłaciłem kolejna kasę od tego buka - wypłatę zleciłem o 6.30 rano a na koncie w moneybokers mialem ja o 11 - to się nazywa profesjonalna Firma nikt tak szybko nie wypłaca!!!!!!

J 8

jerzyk63

Użytkownik
Bodi - Tobie to dobrze. Ty juz zdążyłeś zagrać i wypłacić kasę. Ja natomiast wpłaciłem przez Inteligo 120 PLN juz 3 dni temu (22 stycznia - kiedy jeszcze obowiązywała promocja) i wciąż nie nie mam na koncie w worldbet ani wpłaty, ani tym bardziej bonusa.
Czy ktoś wie, jak długo trzeba czekać na wpłynięcie przekazu z Inteligo do worldbetu ?

bodi 70

bodi

Użytkownik
Bodi - Tobie to dobrze. Ty juz zdążyłeś zagrać i wypłacić kasę. Ja natomiast wpłaciłem przez Inteligo 120 PLN juz 3 dni temu (22 stycznia - kiedy jeszcze obowiązywała promocja) i wciąż nie nie mam na koncie w worldbet ani wpłaty, ani tym bardziej bonusa.
Czy ktoś wie, jak długo trzeba czekać na wpłynięcie przekazu z Inteligo do worldbetu ?

z tego co wiem z innego forum to 4 dni, ale bonusa chyba juz nie otrzymasz , bo promocja wczoraj się z tego co wiem skonczyła

Do góry Bottom