widocznie duzo ludzi tam nie pracuje, ale tak jak napisalem wypłate zleciłem na moneyboers o 7 rano a na koncie mialem o 11!!! czyli 4 godziny- żadna Firma tak szybko nie wypłaciła mi jak do tej pory - a przez bank to jednak róznie idzie - jakby mieli bank w Polsce to byłoby szybko , ale oni chyba maja tylko za granica -to raczej idzie dosc długoMinęło 4 dni - a kasy wciąż nie ma na koncie. Jeszcze nie spotkałem się z taką sytuacją. W innych firmach (Expekt,Bwin,unibet) kasa była na koncie po maksymalnie 2 dniach.
Jak widać - ten Worldbet, to wyjątkowo słaba firma, skoro aż tyle czasy potrzebują na zaksięgowanie wpłaty.
Zauwazyłem ,że długo czekasz , ale myśle ze te pieniadze Ci nie zginą i najpozniej w poniedzialek bedziesz je miał na koncie---troche to długo faktycznie...czemu nie zagadales do mnie na moneybokers byc ci wymienł i miałbys w 1 min na koncie i z pewnoscia bys juz wyplacił z powrotem z zyskiem jak ja ????Bodi - z wypłatą jak twierdzisz nie robią problemu. Problem w tym, że ja nie mogę się o tym przekonać, ponieważ dzisiaj minęło już 5 dni od chwili kiedy wysłałem przez Inteligo 120 PLN na moje konto w worldbet i te 120 PLN przepadło jak kamień w wodę.
Tak =łączny możesz i 3 mecze postawic żeby był tylko taki kurs osiągnięty 1,5 i żeby Ci oczyywiście wszystkie 3 mecze weszły :grin:Bodi, mam do Ciebie pytanie, bo wiedzę, że Ty taki zorientowany jesteś ????
Ten kurs 1,5 do obrotu to jest kurs łączny kuponu?
Pozdro
Mowilem zeby do smiecia nie wplacac kasy. MOZE dostaniesz ta kase, moiwie to tylko i dlatego, ze tak pisze Bodi, ktory piszac, ze nie wplacal kasy a pozniej mowi ze wplacal, ale powiedzmy ze ta kase wplacil i wyplacil, wiec moowie ze MOZE kasa dotrze na twoje konto :]
Oosbiscie mysle ze wplaciles pieniadze na konto gdzie teraz czlowiek liczy sobie twoje pieniadze... ????
Trzeba było wpłacać przez MB, ja tak zrobiłem i w tej samej sekundzie miałem pieniądze na koncie...
p.s. Evo, nudny już jesteś...
Najlepsza jednak forma wplaty do zagranicznych bukow jest moneybookers lub netller, bo przez bank roznie bywa jak widac.Nareszcie, po wysłaniu pod ich adresem - nazwijmy to wprost - jobów, wreszcie wieczorem 29 stycznia zaksięgowali moją wpłatę 120 PLN i o dziwo - przyznali jeszcze drugie 120 PLN w formie bonusa 100 %.
Uff, ile to człowiek musi się namordować, żeby w tym worldbet zagrać.
A jeszcze przede mną ewentualna wypłata.