>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Zgarnij 120 zl od WorldBet!

J 8

jerzyk63

Użytkownik
Minęło 4 dni - a kasy wciąż nie ma na koncie. Jeszcze nie spotkałem się z taką sytuacją. W innych firmach (expekt,bwin,unibet) kasa była na koncie po maksymalnie 2 dniach.
Jak widać - ten Worldbet, to wyjątkowo słaba firma, skoro aż tyle czasy potrzebują na zaksięgowanie wpłaty.

bodi 70

bodi

Użytkownik
Minęło 4 dni - a kasy wciąż nie ma na koncie. Jeszcze nie spotkałem się z taką sytuacją. W innych firmach (Expekt,Bwin,unibet) kasa była na koncie po maksymalnie 2 dniach.
Jak widać - ten Worldbet, to wyjątkowo słaba firma, skoro aż tyle czasy potrzebują na zaksięgowanie wpłaty.
widocznie duzo ludzi tam nie pracuje, ale tak jak napisalem wypłate zleciłem na moneyboers o 7 rano a na koncie mialem o 11!!! czyli 4 godziny- żadna Firma tak szybko nie wypłaciła mi jak do tej pory - a przez bank to jednak róznie idzie - jakby mieli bank w Polsce to byłoby szybko , ale oni chyba maja tylko za granica -to raczej idzie dosc długo

E 0

evo

Użytkownik
Prawie ze wszystkie firmy przelewaja/ksieguja pieniadze w godzinach 8-10 i 19-21. W przypadku zlecenia na moneybookers wiadomo, ze pieniadze znajda sie zaraz na koncie. W przypadku Gamebookers trwa to do godziny, niezaleznie czy w godzinach popoludniowych czy tez nie. Przelew bankowy trwa ok. 3 dni, jezeli wplacmy pieniadze przez internet. Poczta, czas zdecydowanie sie wydluza.
Wiec Jerzyk, twoje pieniadze powinny juz byc, maxymalnie powinny trafic w poniedzialek. Napisz do nich emaila moze Ci odpisza. W moim przypadku nie odpisali na zadnego emaila.

bodi 70

bodi

Użytkownik
To prawda na emaile zbyt szybko nie odpisuja , ale z wypłata nie robią problemu jest u nich najszybciej, szybciej nawet niż w Gamebookes i na innych Forach tez można o tym poczytac

J 8

jerzyk63

Użytkownik
Bodi - z wypłatą jak twierdzisz nie robią problemu. Problem w tym, że ja nie mogę się o tym przekonać, ponieważ dzisiaj minęło już 5 dni od chwili kiedy wysłałem przez Inteligo 120 PLN na moje konto w worldbet i te 120 PLN przepadło jak kamień w wodę.

bodi 70

bodi

Użytkownik
Bodi - z wypłatą jak twierdzisz nie robią problemu. Problem w tym, że ja nie mogę się o tym przekonać, ponieważ dzisiaj minęło już 5 dni od chwili kiedy wysłałem przez Inteligo 120 PLN na moje konto w worldbet i te 120 PLN przepadło jak kamień w wodę.
Zauwazyłem ,że długo czekasz , ale myśle ze te pieniadze Ci nie zginą i najpozniej w poniedzialek bedziesz je miał na koncie---troche to długo faktycznie...czemu nie zagadales do mnie na moneybokers byc ci wymienł i miałbys w 1 min na koncie i z pewnoscia bys juz wyplacił z powrotem z zyskiem jak ja ????

maxer 0

maxer

Użytkownik
Bodi, mam do Ciebie pytanie, bo wiedzę, że Ty taki zorientowany jesteś ????
Ten kurs 1,5 do obrotu to jest kurs łączny kuponu?

Pozdro

bodi 70

bodi

Użytkownik
Bodi, mam do Ciebie pytanie, bo wiedzę, że Ty taki zorientowany jesteś ????
Ten kurs 1,5 do obrotu to jest kurs łączny kuponu?

Pozdro
Tak =łączny możesz i 3 mecze postawic żeby był tylko taki kurs osiągnięty 1,5 i żeby Ci oczyywiście wszystkie 3 mecze weszły :grin:

J 8

jerzyk63

Użytkownik
Dzień 7 - wpłaty wysłanej 22 stycznia wciąż nie ma zaksięgowanej na koncie.
Ponieważ nie znam innej formy protestu, postanowiłem, że codziennie będę w ten sposób informował wszystkich, którzy nie daj Boże chcieliby wpłacić środki przekazem bankowym do Worldbet o tym, jak ten bukmacher traktuje swoich klientów.
Może w ten sposób kogoś uchronię przed błędem jaki ja popełniłem ufając temu bukmacherowi i wpłacając do niego 120 PLN.

E 0

evo

Użytkownik
Mowilem zeby do smiecia nie wplacac kasy. MOZE dostaniesz ta kase, moiwie to tylko i dlatego, ze tak pisze Bodi, ktory piszac, ze nie wplacal kasy a pozniej mowi ze wplacal, ale powiedzmy ze ta kase wplacil i wyplacil, wiec moowie ze MOZE kasa dotrze na twoje konto :]

Oosbiscie mysle ze wplaciles pieniadze na konto gdzie teraz czlowiek liczy sobie twoje pieniadze... ????

bodi 70

bodi

Użytkownik
Mowilem zeby do smiecia nie wplacac kasy. MOZE dostaniesz ta kase, moiwie to tylko i dlatego, ze tak pisze Bodi, ktory piszac, ze nie wplacal kasy a pozniej mowi ze wplacal, ale powiedzmy ze ta kase wplacil i wyplacil, wiec moowie ze MOZE kasa dotrze na twoje konto :]

Oosbiscie mysle ze wplaciles pieniadze na konto gdzie teraz czlowiek liczy sobie twoje pieniadze... ????

Wez przestan mlodziencze, podałem ci przeciez screen ze wyplacilem ,a ja na nic nie licze! bo po 2 dniu juz mojego loginu nie ma na Forum - i nie badz smieszny-to ze jestes mlody to nie znaczy ze musisz byc idiotą-podje screen jeszcze raz- chyba umiesz czytac.

Udowadniam ze sa wyplacalni przez moneybookres wszystkie szybko działa , a co do banku to nie wiem , ja się na tym buku nie zawiodłem, masz racje JERZYK63 tez tak sadze ze to troche długo trwa przez BANK, a Ty EVO wez się stuknij w w łeb i krytykuj bukmachera , a nie mnie ok? Ja Ci udowodniłem ze buk wpłacajac i wypłacajac przez moneybookers jest OK

maxer 0

maxer

Użytkownik
Trzeba było wpłacać przez MB, ja tak zrobiłem i w tej samej sekundzie miałem pieniądze na koncie...

p.s. Evo, nudny już jesteś...

bodi 70

bodi

Użytkownik
Trzeba było wpłacać przez MB, ja tak zrobiłem i w tej samej sekundzie miałem pieniądze na koncie...

p.s. Evo, nudny już jesteś...

I tu Cie popieram bo tez tak robilem , a pozniej wyplate mialem po 4 h

J 8

jerzyk63

Użytkownik
Po moim 28 mailu do worldbet w sprawie braku zaksięgowanie wpłaty na moim koncie dostałem taką odpowiedź:
________
Jerzyk,
stale czekame na realizacje reklamacje u naszego kontrahenta kompanii WorldClearing
Anne-Marie Piccard
billing services
_________

Cha, cha, - ale wymówkę wymyślili. Reklamacja u kontrahenta. W życiu nie spotkałem tak fatalnie zorganizowanej firmy bukmacherskiej.
Ludzie uważajcie na tę firmę - worldbet. Są to zwykli oszuści. Nie wpłacajcie tam żadnych pieniędzy. Niech was nie zwodzą żadne ich bonusy, nawet do 1000 %.
Trudno, ja wpadłem na 120 PLN, przynajmniej tyle mojej satysfakcji, że ostrzegę wszystkich graczy z Polski, aby do tego syfiastego bukmachera nic nie wpłacali.

J 8

jerzyk63

Użytkownik
Nareszcie, po wysłaniu pod ich adresem - nazwijmy to wprost - jobów, wreszcie wieczorem 29 stycznia zaksięgowali moją wpłatę 120 PLN i o dziwo - przyznali jeszcze drugie 120 PLN w formie bonusa 100 %.
Uff, ile to człowiek musi się namordować, żeby w tym worldbet zagrać.
A jeszcze przede mną ewentualna wypłata.

J 8

jerzyk63

Użytkownik
Nareszcie, po wysłaniu pod ich adresem - nazwijmy to wprost - jobów, wreszcie wieczorem 29 stycznia zaksięgowali moją wpłatę 120 PLN i o dziwo - przyznali jeszcze drugie 120 PLN w formie bonusa 100 %.

bodi 70

bodi

Użytkownik
Najlepsza jednak forma wplaty do zagranicznych bukow jest moneybookers lub netller, bo przez bank roznie bywa jak widac.

bodi 70

bodi

Użytkownik
Evo nudny jestes i wnioskuje do Modera o ostrzeżenie dla Ciebie, bo nie 1 raz zamęt robisz tu na Forum powinienes zostac usuniety- oskarżasz ludzi i jesteś po prostu nudny , nie uzywasz niekulturalnych słow...bo słowo &quot;g....&quot; to do tatusia , a nie na forum i naprawde proszę Admina I Modera o sprawdzenie postów Evo -bo ten chłopak tu nic nowego nie wnosi na tym Forum a jedynie denerwuje ludzi i sieje zamęt, nabijając sobie posty -przez głupie teksty.

Do góry Bottom