Wczoraj fajny dzień, kursy nie były powalające ale w ako zrobiło się potrojenie z małym hakiem. Dziś również sporo meczów, dlatego ponownie zaproponuje tripla ze zdarzeń które przykuły moja uwagę.
Kupon 6
Piłka nożna Włochy
Parma - Lazio
Parma strzeli gola
@1.60
fortuna
Godzina 15
Idzie masowka na drużynę gości co jest zrozumiałe patrząc na ostatnie osiągnięcia obu drużyn. Typuje bramkę gospdoarzy z kilku powodów, Seria bez strzelonego gola na własnym terenie drużyny Parmy trwa już 4 mecze, uważam że dziś ta seria się skończy. Dodatkowo atut własnego boiska może mieć znaczenie, mimo że bez publiczności to jednak u siebie. Ostatni powód jaki biorę pod uwagę to fakt że Lazio traci dużo bramek, po 16 kolejkach aż 25, jeśli podejdą do tego spotkania zbyt pewnie to Parma może zdziałać nawet coś więcej.
Piłka nożna Niemcy
Augsburg - Stuttgart
Powyżej 2.5 gola
@1.78
fortuna
Godzina 15:30
Obie drużyny ostatnio dość underowo jak na lige Niemiecka. Spotkanie w połowie tabeli, ostatni mecz między tymi drużynami zakończyło się wynikiem 6:0 dla ekipy z Augsburgu. W obu zespołach sporo absencji, szanse dostaną zwodnicy którzy nie grają codzie nie w podstawowym składzie i w mojej ocenie będą chcieć się pokazać i mogą posypać się gole.
Tenisa
WTA Abu Dhabi
Aleksandrowa - Switolina
Aleksandrowa zdobędzie seta
@1.66
fortuna
Godzina 13
Mało kto idzie dziś w stronę Rosjanki. Nie wiem czy jest w stanie wygrac to Spotkanie ale widzę minimum seta na jej koncie. Jest zawodniczka wymagająca która nie boi się grac otwarcie z zawodniczkami z topu do których należy Switolina. Nigdy nie graly na hardzie, raz graly na clayu ale to nie jest najmocniejsza strona Aleksandrowej, i przegrala wtedy 2:0. Ukraince zdarzają się słabsze mecze, jeśli choć przez chwilę mecz nie będzie się układał po jej myślę to Rosjanka to wykorzysta.
Ako 4.73 +14%= 5.39
Stawka: 10j
EWK: 47.43j
Niestety Parma koniecznie chce się przekonać jak się gra w
Serie B i jak narazie wychodzi im to nieźle
Jutro sprubuje odrobić dzisiejszy dzień, być może pojawi się Typ na noc.