>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ZDRAPKA - www.jetbull.com

Status
Zamknięty.
hugo_bosss 0

hugo_bosss

Użytkownik
mam takie pytanie?
Czy juz ktos wyplacil pieniadze od tego buka?
Jak ktos mogl wyplacic pieniadze z tego buka jak promocja jest od niedawna a pieniadze mozna wyplacac po 14 dniach od zweryfikowania danych. Jesli sie myle to niech ktos mnie poprawi ????

lebron44 0

lebron44

Użytkownik
mam takie pytanie?
Czy juz ktos wyplacil pieniadze od tego buka?
Jak ktos mogl wyplacic pieniadze z tego buka jak promocja jest od niedawna a pieniadze mozna wyplacac po 14 dniach od zweryfikowania danych. Jesli sie myle to niech ktos mnie poprawi ????
niewiedzialem ze po 14 dniach mozna wypalcic hajs :p
Dzieki za informacje :)

kamikatze 12

kamikatze

Użytkownik
Miałem 50 ojro na koncie (na zakładach) postawiłem wczoraj zakład za 30 E - przegrałem... i nie dośc, że przegrałem to jeszez zabrali mi pozostałe 20 ???? no cóż dopadło to i mnie, ale jestem od nich sprytniejszy i pzewidziałem ich zagranie ???? ???? wpłaciłem 2617 euro do kasyna ???? ???? wiec niewiele straciłem w sumie... jak macie jakąś kase, to zamieńcie na żetony... może to was uratuje ???? pozdro!

N 0

niedowiarek

Użytkownik
Ugrałem u nich 147 euro lecz na nastepny dzień wyzerowali mi konto. Wiecie moze dlaczego? :zy3ou:

tomkul72
Tego nie wiedza nawet najstarsi indianie :jezora:
ja stracilem 2 euro wplacilem 200 postawilem wczoraj na polske i znowu wtopa :jezora:

bodi 70

bodi

Użytkownik
Sprawa jest prosta ...niktm prawdopodobnie nie wyplaci nic.....może wypłaca osobom co maja po 40 euro na koncie...ale sadzę ze tym co maja po 1000 E czy 2000E na pewno nie -nikt nie jest samobójcą. Myślę ,że już szkoda na ten temat pisać ,że komuś dodali czy zabrali z konta , bo zabiora wszystkim prawdopodobnie -poczekajmy kilka dni czy komus wypłacą , bo część wpłaciła 15 E......a narazie prosze o informowanie o HH...bo ciagłe pisanie tego samego w kólko nie ma sensu ;-)

gorgol 0

gorgol

Użytkownik
a w ogole przy zakladaniu konta bylo napisane ze oplaci nam sie w euro, bo tam cos potem przy przelewach jest latwiej czy cos takiego
!!!!!!! a teraz piszemy tylko HH !!!!!!! :przeklina: z ktorego i tak zadko kiedy kozystam :jezora:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom