no to czekamy na twoja pierwsza wyplate i brawo za odwage :jezora:powiem wam tak mi tez nic nie zniklo z konta jak mialem tak mam 2000 ojro , na meile mi odpisuja !!!wienc nie mam zadnych zastrzezen narazie !!pozatym skan juz wyslalem i wplacilem kase czekam do 13 na wyplate .mnie tam traktuja powznie jak narazie moze dlatego ze mam zweryfikowane konto nieiwem zycze powodzenia w wyplatach za tydzien dam znac co i jak
Cobi u mnie to samo, mam 2600 ojro, zweryfikowane dokumenty i zrobioną wpłatę, również 13. mam wypłate, wiec sie mogą troszq zdziwić ????powiem wam tak mi tez nic nie zniklo z konta jak mialem tak mam 2000 ojro , na meile mi odpisuja !!!wienc nie mam zadnych zastrzezen narazie !!pozatym skan juz wyslalem i wplacilem kase czekam do 13 na wyplate .mnie tam traktuja powznie jak narazie moze dlatego ze mam zweryfikowane konto nieiwem zycze powodzenia w wyplatach za tydzien dam znac co i jak
Już było mowione że trzeba najpierw wpłacić żeby odblokować wypłaty.A co do kwoty to nie pamiętam dokładnie ale to chyba było 15 euroA ile trzeba wpłacic zeby moc wypąłcic to co juz mam . NO i czy najpierw zlecic wypłate a potem wpąłcic pieniadze czy odwrotnie
taki jestes cwaniak to powiedz czemu ukradli mi ponad 200 Euro?! mogli napisac, ze bonusy to jest wirtualna kasa, ktorej nie mozna wyplacic, a nie po prostu czyscic konta.pokaz mi w innych bukach kiedy maja happy hours czy w normalnych godzinach?... czyli oni cie wkurzaja tym bardziej ze nie maja? zastanow sie gorgol co ty p....... i ze komputer losuje godzine i nic na to nie poradzisz
Uważaj ze słowkami!
Bo to trzeba kliknąc w "zegar"znajdujący się na stronie.jest dzwonek zalogowalem sie a kasy ni ma
Nie uaktywni Ci się dopóki nie wpłacisz do nich co najmniej 15 Euro.Ja mam na kocie 160zł. Z losa dostałem 6zł . Narazie jest wszystko oki kasy mi nie ukradli. Wysłałem im skan dowodu i czekam. Jak narazie jeszcze nie uaktywniła mi sie wypłata przez Moneybookers. Czy wogóle ktos wypłacił??? Czy to jest jakas ściema???. Polecam Black Jacke mozna szybko zrobic kase . Ja z 1 euro zrobiłem 35 !!!!