Mozliwe ze zrobilem blad poniewaz Cristico i bystrov najlepsi asystenci nie graja w dzisiejszym meczu wiec Zenit moze nic nie strzelic i 0-0 bedzie. Trudno sie mowi;
TO JEST JAKIŚ DRAMAT 5 LAT OBSTAWIANIA A JA NIC NIE WIEM , miesiac marzec to jakies totalne nieporozumienie, ten weekend wszystko w plecy :O rozwalił mnie calkowicie , nie wiem czy to ma sens w ogole , nic nie wiem. ...
Tylko value
#KUPON 1
PSG-Barcelona over 2,5 1,80 1j
za wyoki kurs wg mnie poniewaz PSG w LM tylko Dinamo Zagrzeb nie strzeliło gola na wlasnym boisku, Barcelona na pewno nie chce powtorzyc nerwowki jak z Milanem, a PSG stac na strzelenie gola niezbyt pewnej defensywie Barcy. Kurs za wysoki
Tylko value
#KUPON 1
PSG-Barcelona over 2,5 1,80 1j
za wyoki kurs wg mnie poniewaz PSG w LM tylko Dinamo Zagrzeb nie strzeliło gola na wlasnym boisku, Barcelona na pewno nie chce powtorzyc nerwowki jak z Milanem, a PSG stac na strzelenie gola niezbyt pewnej defensywie Barcy. Kurs za wysoki
Trzeba stwierdzić fakt, że jestem niedojeje bany************. Nawet jak jest dobrze to ja to spierdolę. W 61 minucie żeby chociaż trochę kasy odrobić pocisnąłem kupon za 180 pln under 2,5 po zacnym kursie 1,26. To sobie kur wa odrobiłem chuja. Zamiast na plus jest na zero. Cały Homel w pizdę jebana mać. Ostatni post na forum. Dla pewnych ludzi buk macherka nie jest wskazana.
hahaha lepiej i tak jestem w pizde 100 pln matematyka podstawowa sie klania poziom wlasnej glupoty mnie rozjebal