>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zbieram na wakacje

homel 918

homel

Użytkownik
kur wa bane bet365 jebanna pogoda
zamrozona mam kase pewnie do poniedzialku
co za ***** debile na komunikat czekaja na oficjalnych pisze ze nie beda grali austria wieden wstrzymuje przygotowania bo pogoda , a aue jutro jak pogoda pozwoli zagra z Balsberg a nie z Kraszule co dzisiaj mialo byc, pierdolony regulamin
nie zagram tego overa a jutro nie dam rady kasy skombinowac
ja pierdol e jak dobra passa to wszystko przeciwko mnie sie sklada
chociazby dzisiaj over psv bts hannover bts steua - basel i monaco , teog monaco szkoda najbardziej
tak sie wpierdolic w mrożarkę
zimo wypierdalaj

homel 918

homel

Użytkownik
FC Putrivka - Arsenal Bila Tsverka handicap -1 na gosci 2,37 ⛔
stawka;150
najwiekszy pewniak dzisiejszego dnia , kursy mega
Putrivka gra w jakiejs lidze amatorow ukrainskiej, cos takiego jak u nas sobie gra stary kosecki i ogolnie emerytowani pilkarze, goscie natomiast 4 dni temu trenera zmienili, i ostro beda o utrzymanie grc w 2 ukrainskiej, zapowiada sie pogram a kurs to prezent z rana ????
bet365 szykuje sie do transmisji z tego meczu kursy na zywo wiec mam nadzieje ze na 100% sie mecz odbedzie bo jak znowu mrozonka ....

homel 918

homel

Użytkownik
upadte
mecz znowu jest na live do obstawiania takze fajna kaska wpadnie ????
hehe fajnie z 3 godziny sie oszukalem wczoraj info o tym meczu, a ci amatorzy 2 gole a arsenal to chyba nie ten arsenal z 1 ligi, ale nazwa ta sama, ale skoro te same ekipy to jakim cudem amatorzy wygrywaja 2-0 ?

homel 918

homel

Użytkownik
no i jest ciekawostka
klub pitrovka istnieje http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%83%D1%82%D1%80%D1%96%D0%B2%D0%BA%D0%B0_%28%D1%84%D1%83%D1%82%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B8%D0%B9_%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B1%29
i gra w lidze amatorskiej , wydzielonej specjalnej i sobie czasami w pucharze ukrainy graja pitrovka nic tam nie osiagnela
arsenal bila tvorka tez istnieje i to co znalazlem na oficjalnej stronie ich znajduje odzwierciedlenie na http://www.transfermarkt.de/pl/arsenal-bila-tserkva/startseite/verein_24288.html
16 stycznia nowy trener nie po to zeby byl, tylko zeby walczyc o utrzymanie
i graja sparing z jakimis dziadami i rozpierdalaja moja kase
mozg roz******
peffka dnia ...
straszne straszne brak logicznego uzasadnienia

homel 918

homel

Użytkownik
Znowu bankrut wszystko nie ta poszło ...
4300zł od listopada przegrałem , ogolnie za te 5 lat spokojnie nawet over 20 tysiecy w pizde

homel 918

homel

Użytkownik
Z moim pechem jest jak w filmie Prawo Bronxu, był tam taki koles ktory przynosił pecha, i jezeli postawil na cos to wiadome bylo ze przegra. Jeba ne Atletico dobilo czlowieka dzisiaj musieli overa zrobic i znowu 1 spotkanie...
Ostatnie dni tak wygladały, czas skonczyc z notowaniem strat, a najlepszy sposob to rzucic buki. Nie jest to latwe bo w temacie siedzie 5 lat, dziwne ze mnie jeszcze xyz nie strzelil, nie wyladowalem w wiezieniu przez długi lub psychiatryku. Ogolnie forum sie na nic nie przydało pod wzgledem bukmacherskim przez te lata. Ostatni post na forum. żegnam . Pozdro

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Jesteś jak te dziadki w STSach którzy latami grają te swoje taśmy z 5 remisami i później się dziwią czemu nic nie wygrywają. 5 lat gry, a wniosków żadnych. Czego się nauczyłeś przez ten czas? Po kuponach widzę, że niczego, ciągle brniesz tym samym nurtem rzeki który Cię &quot;topi&quot;. Jesteś świetnym przykładem typowego gracza który liczy na to, że jak doda więcej zdarzeń do kuponu to więcej wygra, a prawda jest taka jaka jest, że tylko tracisz.
Gdybyś miał trochę oleju w głowie i spojrzał na te powyższe typy i zamiast narzekania, że znowu nie wszedł Ci 1 mecz na kuponie to miałbyś zysk, grając płaską stawką albo jakąś minimalną progresją.
Kolejna sprawa to zobacz co ty typujesz? Towarzyski mecz Lecha, ligę rumuńską, Puchar Narodów Afryki, ligę portugalską, hiszpańską i jakiś egzotyczny Al-Wakrah.
Przecież to liczenie na szczęście, a nuż widelec się uda.
Do tego jeżeli to jest Twoje 10/10 to nawet się nie dziw czemu jesteś na minusie skoro w takich meczach widzisz peffunie.
Powodzenia w dalszym życiu!
Nie traktuj tego postu jako ataku na Ciebie, tylko jako radę.

Otrzymane punkty reputacji: +3
homel 918

homel

Użytkownik
To było moje 10/10, musialem tak grac by zrobic kapitał. Bylem blisko dosc czesto duzej kasy, w tym roku wyjatkowo czesto ale trzeba miec szczescie, ktora sprzyja wygranym ja chyba loser do konca zycia
Np. dzisiaj ostatnie 200pln jakie miałem poszly w taki glupi sposob

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Np. dzisiaj ostatnie 200pln jakie miałem poszly w taki glupi sposob
Homel jesteś jak Wanderlei. 69 raz piszesz, że kończysz i że to już twoje ostatnie pieniądze...Niemniej powodzenia - sporo typów wchodzi po niezłych kursach. Nie lepiej rozbijać to na single bądź góra duble ?

homel 918

homel

Użytkownik
Probowalem grac singlami kiedys ale przez 2 tygodnie krazylem kolo jednej kwoty nie mogac ruszyc do przodu i mnie cos strzelało, ze analizuje dlugo a nie moge ruszyc z zyskiem... nie dla mnie single, zreszta nie wiadomo czy by to u mnie wypaliło w dluzszej perspektywie, a zabawa nie dla mnie, ja gram dla kasy nie przyjemnosci, wiec wychodzenie singlami na &quot;0&quot; to mnie nie rajcuje :/
ciezki przypadek, broniłem się przed normalna praca jak nikt, ale niestety jutro trzeba CV zaczac roznosić , nie dla mnie zycie z bukmacherki :-(

W 606

wanderlei

Użytkownik
a zabawa nie dla mnie, ja gram dla kasy nie przyjemnosci,
To właśnie zacznij grać dla przyjemności bo nie wielu jest takich jak Dawczan którzy osiągają same korzyści i ogrywają raz po raz buków ????
Mówisz że grasz 5 lat , ja gram z 8 i Ci powiem że zawsze co wygram to wcześniej czy później przegram a jeszcze trochę dołożę ze swoich.
Graj jak lubisz i nie słuchaj ekspertów typu Dawczan bo tutaj każdy kozaczy a wychodzących na czysto lub mały plus policzysz na tym forum u palcach jednej ręki ????

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Liverpool na ostatnich 10 wyjazdowych meczy w Lidze Europejskiej tylko raz miał over 2,5 jak grali w Szwajcarii (czyli overowa liga) jakiś z nowo ustawionym składem przeciwko YBB, wynik wtedy padł 3:5. Reszta to same undery i to bardzo niskie.

Do góry Bottom