Nick
gg
drużyna
Kto pierwszy ten lepszy, poprzednie zapisy nieważne. Po zakończeniu zapisów (16 osób) pogadamy o formie rozgrywek i wyznaczymy kogoś kto ten tur poprowadzi, bo ja się chyba nie nadaję
sawas
3027910
Francja
pirat przez hamachi pojdzie ..;]A ta fifka to tylko na orginale chodzi ?? czy moze by inny??Chodzi mi o gre przez net grałem w 7 ale w tą prze net jeszcze nieee
Chodzi o klikniecie w banerek Nowy Temat napisania Otwarcie zapisów o godzinie xx:xx i dacie? Czy o prowadzenie? Bo jesli chodzi o pierwsze to jaki problem? To drugie tobie tez sie nie chce.Kuźwa trzecich zapisów nie będę robił !! Każdemu coś się nie podoba, a ruszyć dupy nie ma komu !! Zapisywać się i gramy!!
Chodzi o to, że zarówno pierwsze zapisy jak i te są krytykowane, ale krytycy o swoich pomysłach nic wcześniej nie wspominali ! Czy mam unieważnić kolejne posty userów i rozpisać to "po twojemu" tylko dlatego, że nie wziąłeś swojego teamu ? Bez jaj...Chodzi o klikniecie w banerek Nowy Temat napisania Otwarcie zapisów o godzinie xx:xx i dacie? Czy o prowadzenie? Bo jesli chodzi o pierwsze to jaki problem? To drugie tobie tez sie nie chce.
Chodzi o to zeby było uczciwie dla kadego, zeby kazdy miał szanse popykac sobieChodzi o to, że zarówno pierwsze zapisy jak i te są krytykowane, ale krytycy o swoich pomysłach nic wcześniej nie wspominali ! Czy mam unieważnić kolejne posty userów i rozpisać to "po twojemu" tylko dlatego, że nie wziąłeś swojego teamu ? Bez jaj...
ZAPISY TRWAJĄ, KTO CHCE NIECH SIĘ ZAPISUJE.
Słuchaj zapisałeś się do turnieju a nie wiesz co i jak. DO tego z tego co widzę nie masz FIFY. Każda FIFA ma możliwość grania online.Wie ktoś moze z kąd moge sciagnąc fife z internetm ?? ???? z możliwością gry prze net ???? ?? Bo jak nie to musze jecha po fifke z netem do znajomego??