3,1K easy Forum VIP Listopad 8, 2007 #41 up@ DRODZY PANSTWO JESZCZE TYLKO 1 MIEJSCE I JEDZIEMY Z TURNIEJEM ZAPISYWAC SIE JESZCZE DZIS !!
4,5K benek_27 Forum VIP Listopad 9, 2007 #45 Jakby ktoś olał turniej to pisać do mnie prosze. Bym też zagrał. Będe rezerwowym ???? Moge :?: gg: 6014042 Team: PSV Eindhoven pzDr
Jakby ktoś olał turniej to pisać do mnie prosze. Bym też zagrał. Będe rezerwowym ???? Moge :?: gg: 6014042 Team: PSV Eindhoven pzDr
5 zaszkins Użytkownik Listopad 9, 2007 #46 dzięki że nikt nie zacytował mojego zapisu z tematu w którym powinny byc zapisy a zostały przeniesione tu.
dzięki że nikt nie zacytował mojego zapisu z tematu w którym powinny byc zapisy a zostały przeniesione tu.
3,1K easy Forum VIP Listopad 9, 2007 #47 dzięki że nikt nie zacytował mojego zapisu z tematu w którym powinny byc zapisy a zostały przeniesione tu Kliknij aby rozwinąć... kurcze zaskins pisalem czy sie zpaisales. .. bo zostalo malo miejsc ,ale no coz .. moze ktos sie zwolni . KIEDY BEDA GRUPY ?
dzięki że nikt nie zacytował mojego zapisu z tematu w którym powinny byc zapisy a zostały przeniesione tu Kliknij aby rozwinąć... kurcze zaskins pisalem czy sie zpaisales. .. bo zostalo malo miejsc ,ale no coz .. moze ktos sie zwolni . KIEDY BEDA GRUPY ?
D 0 dymek987 Użytkownik Listopad 9, 2007 #48 Witam, chcialbym zmienic Arsenal Londyn na reprezentacje Angli
W 2 wislak Forum VIP Listopad 9, 2007 #52 no nawet 1 kb ???? Kliknij aby rozwinąć... ehe, na pewno 512 minimum
76 kubota Użytkownik Listopad 9, 2007 #53 ale ja narazie mam 256 kb/s ale zmieniam ???? Wiślak grasz moze sparinga ? ???? napisz mi PW z nr gg ????
ale ja narazie mam 256 kb/s ale zmieniam ???? Wiślak grasz moze sparinga ? ???? napisz mi PW z nr gg ????
27 sawas Użytkownik Listopad 9, 2007 #54 KONIEC ZAPISÓW. Każdy zapis po tym poście będzie świadczył o chorobie sierocej usera, do którego będzie należał...
KONIEC ZAPISÓW. Każdy zapis po tym poście będzie świadczył o chorobie sierocej usera, do którego będzie należał...