WHU - Manchester City |
BTS @1.74
marathon
Stawka: 5/10
EW Wygrana: 8,7j
Zysk/Strata: 3,7j
WHU - Manchester City |
WHU +0.75 @1.952
marathon
Stawka: 4/10
EW Wygrana: 7,808j
Zysk/Strata: 3,808j
Po raz kolejny podpisuję się pod tym co napisał bułeczka. Oglądałem Młoty ze Srokami i zagrali tam katastrofalnie, wyglądali jakby przegrana ich satysfakcjonowała, zero presji z ich strony przy niekorzystnym wyniku. Drugi raz tak nie zagrają, tym bardziej z The Citizens. Mecze pomiędzy obiema ekipami zawsze są emocjonujące i dzisiaj powinno być podobnie. Ekipa z Etihad ostatnio 4:0 z Orłami, ale tego wyniku nie brałbym aż tak na poważnie, bo drużyna z Londynu gra ostatnio mega słabo. Z formy wypadli Zaha i Bolasie, przez co ofensywa leży i kwiczy. Obie ekipy osłabione. Na Upton nie zagrają Sakho, Carroll, Lanzini, Bony, Mangala oraz Kompany. Tak jak Bułeczka napisał, bukmacherzy nie doceniają Młotów w tym sezonie i przejechali się już niejednokrotnie, bo ekipa Bilica jest mocno poukładana. Wygrane z TOP5 to wszystko potwierdzają. Spodziewam się dzisiaj dobrego spotkania i nawet dobrze, że Andy doznał kontuzji ostatnio(no offence Anduś), bo szybkość tego meczu by ucierpiała z nim od 1'. Idę w takie same bety jak bułeczka, bo jest spore value po stronie londyńskiej ekipy.
Manchester United - Southampton |
Under 1 HT @1.67
1xbet
Stawka: 6/10
EW Wygrana: 10,02j
Zysk/Strata: 4,02j
Brak gola przed 30' @1.83
1xbet
Stawka: 4/10
EW Wygrana: 7,32j
Zysk/Strata: 3,32j
Soton gol @1.70
ónibet
EW Wygrana: 8,5j
Zysk/Strata: 3,5j
Po wygranej na Anfield nie widzę jakoś przesłanek na całkowite przełamanie się Diabłów. W Merseyside zagrali słabo, wygrali fartem, każdy to stwierdzi. Święci także ostatnio nie zachwycali, ale dwie wygrane z Watford i WBA mogą napawać optymizmem. Co prawda nie są to rywale z najwyższej półki, ale w PL nie ma słabych ekip(nie licząc Srok, Kanarków i Liverpoolu
). W barwach Soton prawdopodobnie zadebiutuje Austin, bo Pelle jest doubtful. Charlie powinien dodać animuszu ofensywie gości. W
Premier League w barwach QPR błyszczał i teraz powinno być podobnie. To be honest spodziewam się podobnego meczu co rok temu. Od początku w natarciu ekipa Van Gaala ale bez skutku i w drugiej połowie Święci karają United za marinowanie. Szanse na to są spore patrząc na to co wyczyniają w tym sezonie Diabły. Gradu bramek się nie spodziewam, przynajmniej w pierwszym okresie spotkania. W tym sezonie na Old Trafford tylko raz na dziesięć spotkań padła bramka przed 39'. Dzisiaj nie widzę jakoś przesłanek, żeby byłi inaczej.
Crystal Palace - Tottenham |
Powyżej 10,5RR @1.85
szczwany
EW Wygrana: 11,1j
Zysk/Strata: 5,1j
Tutaj nie dywaguję nad typami na gole i 1x2, bo idę tylko w korki chociaż podpisuję się pod tym napisał bułeczka. Mam podobne odczucia co to tego spotkania. Historia starć między Orłami i Kogutami pokazuje, że tych rożenów pada sporo, w tym sezonie obie ekipy także nie zawodzą pod tym aspektem i zazwyczaj można na nich zarobić.
Orły pomimo słabych ostatnio wyników tak czy siak te rożne wyrabiają i dzisiaj myślę, że będzie podobnie. Linia ustawiona o punkt za nisko jak dla mnie.
Żadna drużyna nie zdobędzie 4 lub więcej goli w sobotę @1.90
1xbet
Stawka: 8/10
EW Wygrana: 15,2j
Zysk/Strata: 8j
Dla mnie petarda na dzisiaj. Po pierwsze nie widzę dzisiaj żadnego spotkania w któym padają 4 gole z obu stron a co dopiero z jednej. Jedynym takim spotkaniem może być starcie na Upton. Dzisiaj iście underowe starcia. De facto linia na bramki w dzisiejszym ustawiona na poziomie 19,5, czyli jakieś 2-3 gole mnie niż zazwyczaj. Kto ma strzelić te 4 bramki? Mistrzowski Liverpool? Czy może superbramkostrzelne Diabły? No nie, value jak się patrzy.
Orły o3,5 RR @1.38
3
WHU - Man. City |
WHU o3,5 RR @1.34
Ako: 1,85
1xbet
EW Wygrana: 11,1j
Zysk/Strata: 6j
Tutaj także konsekwencja betów wcześniej. Bardzo niskie linie jak na drużyny, które te rożne nabijają, tym bardziej w domowych starciach. Przyjemny dubelek.
Koguty gol @1.25
WHU - Man. City |
WHU gol @1.50
Ako: 1,875 marathon
EW Wygrana: 11,25j
Zysk/Strata: 5,25j
Ten dubel jest konsekwecją tego co pisałem wcześniej. Dodam tylko, że zarówno Młoty jak i Koguty tylko raz nie strzelali w tym sezonie gola u siebie(WHU) i away(Tottenham).
W żadnej połowie nie padną 4 bramki w sobotnich meczach @1.82
1xbet
EW Wygrana: 9,1j
Zysk/Strata: 5j
Długo się zastanawiałem czy to zagrać. Sytuacja podobna co do betu na u3,5 jakiejkolwiek ekipy. Powtórzę to co pisałem wyżej, underowe starcia, nawet nie wiem czy gdzieś padną 3 bramki w jakiejś połowie. 4 to już wgl. Niby aż osiem spotkań, ale gradu bramek się nie spodziewam.