Lukaku strzeli gola @3.00 betano
1,5j
Belg ostatnio w gazie, nawet wyleciał z kłód(????). Z Liverpoolem ostatno bramka, a mógł ukuć więcej, jednak był nieskuteczny, wcześniej dwa gole z West Bromwich Albion, tam także mógł się pokusić o hat tricka, jednak w pierwszej połowie grał słabo. Z Łabędziami miał kilka okazji, ale marinowanie było z obu stron i ostatecznie skończyło się bezbramkowym remisem. Czarnoskóry napastnik The Toffees na tle obrony Manchesteru powinien się czuć jak ryba w wodzie, bo defensywa Diabłów w trudnych spotkaniach wyjazdowych wygląda lekko mówiąc słabo, przecież każdy pamięta, że dla nich mecz z Arsenalem zaczął się jakoś w 30', wcześniej ich nie było na murawie. Początkowo chciałem grać jakiś over, ale martwi mnie ofensywa United, bo Rooney i Depay grają bardzo słabo a sam Marsjal z Matą tam nic nie zdziałają. The Toffees ostatnie trzy sezoy wygrywało z United 3:0, 2:0 i 1:0. Dzisiaj czuję, że może być podobnie jednak jakoś kurs dla mnie za niski, żeby grać czystą jedynkę albo dnb.
Aston Villa strzeli gola @1.83 bet365
3j
Nie rozumiem za bardzo ludzi grających na Chelsea do zera albo na brak btsa. Przecież ich obrona kuleje aż miło, pisanie, że The Villans są w dołku to też imo brednie, oni po prostu grają na tyle ile mają możliwości, oni zawsze mieli problemy w defensywie przez co tracili sporo goli, no ale to nie jest żaden dołek. Dołek to mieli w poprzednim sezonie, gdzie nie mogli strzelić bramki przez kilkanaści godzin bodajże, i mieli mniej celnych strzałów na bramkę niż meczów rozegranych. Teraz to wygląda inaczej, bo bramki strzelają i to właśnie częściej w meczach wyjazdowych, ostatnio 2 gole na Anfield Road, wcześniej dwa gole z Lisami i po bramce z Orłami i Wiśniami. Dodatkowo przecież nie zagra Kurtuła. Po meczach kadrowych wypada Bronek, ale to raczej wzmocnienie obrony Chelsea. The Blues nie stracili tylko gola z Arsenalem w tym sezonie, no ale tam to robotę zrobił Dean. W ekipie The Villans ostatnio w gazie Gestede, do tego dochodzi Sinclair, z ławki pewnie wejdą Grealish i Ayew. Naprawdę jest potencjał w ataku i przy obecnej obronie Chelsea podoba mi się ten kurs na gola gości.
Southampton - Leicester BTS @1.73 bet365
3j
Mecz w Soton też powinien być obfity w gole. Lisy grają znowu radosny futbol, z przodu fajnie grają, strzelają dużo, no ale obrona jest niezorganizowana na tyle, żeby wygrywać wszystko, w każdym meczu tracą bramkę. Soton też ostatnio wielka forma w ataku, w ostatnich trzech spotkaniach strzelili 12 bramek, w tym 3 z Chelsea na Stamford. Nie zagra Long, który doznał kontuzji w meczu z Polakami, ale i tak potencjał ofensywny Świętych jest duży. W czterech spotkaniach na St. Marys stracili 7 bramek. Jeśli nie zabraknie skuteczności to spokojnie wpadnie tutaj nawet 4-5 bramek. Też idę tutaj w rożne, obie ekipy nabijają ich sporo, wystarczy spojrzeć na ich ostatnie spotkania. Święci szczególnie w domowych meczach.
over 10,5 korka @1.83 bet365
3j
Crystal Palace - West Ham United BTS @1.80 bet365
3j
Tutaj podobnie jak w meczu wyżej idę w gole i rożne. Oba zespoły wysoko w tabeli. Młoty na wyjazdach prezentują się mega póki co, dzisiaj w małych derbach Londynu powinno być podobnie, bo o ile
Orły grają dobrze w ofensywie to defensywa pozostawia wiele do życzenia, a takie coś lubią piłkarze z Upton Park. Tak jak wspomniałem, u Orłów mega robotę z przodu robią Zaha, Bolasie, Cabaye i ostatnio Gayle. Do tego dochodzi Puncheon, który robi cuda ze stojącej piłki. Jak
Orły nie strzelą tutaj gola to będę mega zaskoczony. Co do rożnych, to tak jak wspomniał @bułeczka, obie ekipy nabijają ich bardzo dużo, rodzi się to głównie z nastawieniem na grę skrzydłami i dużą ilością wrzutek.
over 11 korków azjan @1.925 bet365
3j
Do tego jeszcze gram
over 22,5 goli w sobotę @1.95 1xbet. 1,5j Kolejka overowa moim zdaniem, ale tylko w sobotę. Overy powinny być wszędzie oprócz spotkań WBA i Watfordu, aczkolwiek nie będę zaskoczony jak tam wykręcą overy. O innych meczach z dzisiaj wspomniałem wyżej, nie napisałem nic tylko o meczu Obywateli, bo tam nic nie gram. Kursy na overy jak zwykle na Etihad zaniżone mocno, do tego dochodzi brak dwóch najlepszych strzelb obu ekip: Aguero i Wilsona. Bramki tam będą, ale pytanie ile. Gram to lekko, bardzo lekko.
Do tego dochodzi
o4,5 korka Kogutów + o5,5 korka Orłów @2.23 ónibet
3j
i trebelek na gole
Everton, Crystal Palace i Tottenham @1.92 marathon
4j