kuba86
Użytkownik
Zakładam drugi temat, bo pierwszy został usunięty po hakerskim ataku, a szkoda, bo prawie 5 lat go prowadziłem.
Rusza nowy sezon Premier League, więc pora wrócić trochę do obstawiania, rzadko będą się pojawiały typy z innych lig/dyscyplin. Nie będę pisać stawek, bo każdy typ grany będzie płasko, 1j. Jeżeli będzie inaczej to napiszę.
Zaczynam od długoterminówek, nie lubię się w to bawić, nie lubię zamrażać hasju na tak długo, ale widzę trochę value i trochę grosza przeznaczę na to.
Kupon #1
Liverpool under 6,5 punktów w pierwszych 7 wyjazdowych spotkaniach @ 2.10
Ónibet
Kupon #2
Aguero, Costa & Rooney każdy z nich co najmniej 15 bramek w sezonie @ 2.30
Ónibet
Kupon #3
Harry Kane over 19,5 bramek @ 6.00
Bet365
do typu z tymi co najmniej 15 bramkami chciałem dograć jakiś wysoki under bramek Roo, ale maksymalnie znalazłem 18,5, więc zostawiam tak jak jest.
Rusza nowy sezon Premier League, więc pora wrócić trochę do obstawiania, rzadko będą się pojawiały typy z innych lig/dyscyplin. Nie będę pisać stawek, bo każdy typ grany będzie płasko, 1j. Jeżeli będzie inaczej to napiszę.
Zaczynam od długoterminówek, nie lubię się w to bawić, nie lubię zamrażać hasju na tak długo, ale widzę trochę value i trochę grosza przeznaczę na to.
Kupon #1
Liverpool under 6,5 punktów w pierwszych 7 wyjazdowych spotkaniach @ 2.10
Ónibet
Kupon #2
Aguero, Costa & Rooney każdy z nich co najmniej 15 bramek w sezonie @ 2.30
Ónibet
Kupon #3
Harry Kane over 19,5 bramek @ 6.00
Bet365
do typu z tymi co najmniej 15 bramkami chciałem dograć jakiś wysoki under bramek Roo, ale maksymalnie znalazłem 18,5, więc zostawiam tak jak jest.