>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Zaklady za 1000 funtow - DODATNI BILANS GWARANTOWANY

ulotki223 124,4K

ulotki223

Użytkownik

Hehe nieźle lokaja upokorzyli, co

Tak to jest jak nic sie nie umie i jest sie pionkiem wszyscy pluja w pysk a ten stary zezłomowany dziad Tusk dziad bedzie udawal ze cos ma do gadania

Wy naprawde jakies podatki płacicie w tej kolonii?

Otrzymane punkty reputacji: +601
ulotki223 124,4K

ulotki223

Użytkownik
1755461377443.png

1755461406344.png

Muszę was zmartwić zuczki.

Oba mecze łamaki poszedłem po całości bo jakieś chłystki w temacie podskakiwały. W ich temat nawet szkioda czasu zaglądać.

Ja naprawdę znam się na obstawianiu.

A wy co do kibli czy montowni?

Może być gorzej, moglibyście być premierem - lokajem i musilibyście znosic jak wszyscy was upokarzają

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +599
ulotki223 124,4K

ulotki223

Użytkownik
176. Dynamo Dresden - Mainz powyzej 2,5 gola nie weszło kurs niewazny
177. Partizan - IMT powyzej 3 goli 1,58 Bet365

Ostatnia edycja:
ulotki223 124,4K

ulotki223

Użytkownik
178. Crvena Zvezda - Paphos

Crvena Zvezda jakościowo jest uczestnikiem fazy grupowej, ale muszą zakwalifikować się przez kilka rund nad kubłami, ponieważ ich krajowa drużyna to żałosne podmioty mafijne, silne tylko na własnym podwórku, jak wczoraj Partizan, Vojvodina czy inne bzdury, o których nawet nie warto wspominać

Są lepsi od innych drużyn w Serbii o mile, mają bogatych sponsorów (nie są też aniołkami), ale zamiast kwalifikować się bezpośrednio, muszą pokonać takich kubłów jak Lech Poznań itp.

OK, w ostatnim meczu było 1-1, ale dosłownie zdemolowali mistrzów Polski na wyjeździe, więc grali tylko po to, by obronić prowadzenie, bo mecz skończył się po pierwszym meczu na wyjeździe.

Dzisiaj to będzie inna historia. Muszą udowodnić swoją wartość i odnieść wysokie zwycięstwo.

Ale ponieważ obie drużyny są rosyjską mafią (przynajmniej sponsorowaną), może zorganizują dziś coś w rodzaju 1-2 1-3 i wygrają kwalifikacje? Nie mam pojęcia, czy mecz jest czysty, bo to naturalny sposób gry Crveny.

Crvena - Pafos 2-1 3-1 3-0

Otrzymane punkty reputacji: +601
ulotki223 124,4K

ulotki223

Użytkownik
Hehe ale słownik to swietnie wytlumaczyl. Polskie druzyny w pucharach sa takimi kubłami na smieci do ominiecia. Oczywiscie z konkretnymi rywalami bo pastuchow bija a janusze sie jaraja z pokonania Backich Topoli czy Zetysu Taldykordan

Nawet jak Crvena wykręci 2-2 zakład jest wygrany, moim zdaniem lepover niż jedynka ale co ja się tam znam

1755573413415.png

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
ulotki223 124,4K

ulotki223

Użytkownik
179. Real - Osasuna powyzej 2,5 gola 1,53 bet365

Real zakończył sezon jeszcze przed rozpoczęciem.

Zwycięzca LaLiga jest już znany i ta drużyna zdobędzie potrójne trofeum. Mogę dać ci wskazówkę. Ta drużyna gra w mieście o nazwie Barcelona.

Jednak Real będzie naciskał i będzie naciskany przez sędziów, a rywale będą się bali jak gówno grające na Bernabeu, ale w tym sezonie Real to banda rozpieszczonych leniwych bachorów, takich jak Bellingham, Mbappe itp.

To nie przypadek że PSG wygrało wszystko po odejściu Mbappe, Neymara itp badziewia, ok indywidualnie Mbappe jest dobry ale drużyny klubowe nie odnoszą sukcesów. Bellingham kiedyś był młotem, teraz jest kanarkiem.

Menedżer tu nie pomoże, Real nie będzie drugim Leverkusen. Poza tym co wygrał Alonso po zdobyciu tytułu? Pomogło przyjście Kane'a do Bayernu, inaczej Bayer nie powąchałby tytułu.

Wiele złego można powiedzieć o Realu, rywal to nic nie znacząca wirtualna nazwa koszulki i nie ważne kto to będzie, jeśli przypadkiem wygra to zostanie wyprzedany, tak to działa.

Real - Osasuna 2-1

Do góry Bottom