>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Zaklady za 1000 funtow - DODATNI BILANS GWARANTOWANY

ulotki223 99,6K

ulotki223

Użytkownik
100. Mirassol - Vasco Da Gama, Vasco 5 bet365
Brazylijska Serie A

Mirassol to objawienie ligi, doświadczają syndromu pierwszego sezonu, działają z entuzjazmem, ale nie mają przyjaciół i wpływów.

Vasco da Gama to zespół mafijny, brudny, należący do podejrzanych właścicieli i mający powiązania. Wypalcowali Ituano przekupując sędziego by awansować, ledwo uniknęli spadku odkąd awansowali i zgadnij co znowu mają kłopoty.

Powinni zorganizować bezpieczeństwo za kulisami, a Mirassol wygląda na idealną opozycję do oszukiwania, jeśli nie przez doświadczenie, więc przekupując sędziego, aby dał Vasco karę lub czerwoną kartkę przeciwnikowi w pierwszych minutach i powodzenia.

Vasco było niesamowicie blisko wygranej z Internacionalem, bronili się i bronili i19 rywale wyrównali w 9. minucie. Nic dwa razy się nie zdarza, nie ma dziś remisu.

Vasco na pewno dziś przegra i dojdzie do długo oczekiwanych wstrząsów w klubie lub wygrają w imponującym stylu. To może się zdarzyć na dwa sposoby, więc stawiam na zwycięstwo na wyjeździe

Mirassol - Vasco 1-3

Otrzymane punkty reputacji: +590
ulotki223 99,6K

ulotki223

Użytkownik
101. Coco Gauff - Victoria Mboko, Mboko 3.2 bet365
Coco Gauff zdecydowanie nie jest w formie.
Przegrała w pierwszej rundzie przygotowań do Wimbledonu na trawie - postawiłem przeciwko niej i wygrałem. Ale myślałem, że przygotuje się do Wimbledonu, ale przegrała tam w pierwszej rundzie :D

Wygrała tutaj z dużymi trudnościami z tandetną Daniele Collins i 2-1 z Kudermetovą - nie oglądałem jej, ale ona też nie jest mistrzynią świata

Teraz mamy okazję zrobić kolejny „blacklifematters”, ponieważ będzie promować kolejny młody talent i powinno być łatwiej zrezygnować z gry na podstawie koloru skóry, promować kolejny „młody czarny talent” itp. i dać jej uwagę mediów.

Jeśli jest jakiś zawodnik, którego Gauff nie chciałby stracić, to jest nim Mboko. Tak naprawdę chodzi tutaj o kolor skóry. Czarni nigdy nie będą promować białych, ale będą domagać się bycia promowanym przez białych.

Wierzę, że wiesz o co mi chodzi

Gauf - Mboko 1-2

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2056
ulotki223 99,6K

ulotki223

Użytkownik
102. Independiente - El Nacional El Nacional DNB 6 b365

Ostatnio Independiente wygralo bardzo lekko i wszyscy na nich grali. Mogli byc u nich smutni ppanowie

Independiente - El NAcional 0-1
Post automatycznie złączony:

103. Meksyk kosz Soles - Freseros powyzej 172,5 1,9 b365

Ostatnia edycja:
ulotki223 99,6K

ulotki223

Użytkownik
104. Włochy - Polska, powyzej 186,5 1,85 William Hill

Finał siatkarskiej Ligi Narodów

Absolutnie dwie najlepsze drużyny spotykają się w finale i wygląda na to, że będzie to epicka bitwa.

Tak, Polska przegrywała w fazie grupowej ze słabeuszami, ale było to spowodowane rotacją, spójrzmy co zrobili z Brazylią, która pokonała ich solidnie w fazie grupowej.

Jeśli jest jedna drużyna, której Polska powinna się obawiać, to są to Włochy, zarówno w piłce nożnej kobiet, jak i mężczyzn. To był ostatni finał mistrzostw świata, drużyny, zawodnicy i menedżerowie znają się bardzo dobrze, wielu polskich zawodników gra w lidze włoskiej, która jest najsilniejsza na świecie

Niektórzy gracze z Włoch mają polskie nazwiska, nigdy nie zgadłbyś, że facet jest Włochem, sądząc po nazwisku.

Ten mecz był 3-1 dla Włochów w fazie grupowej, ale podobnie jak w przypadku Brazylii, to nic nie znaczy. Włosi będą mieli dziś o wiele trudniejsze zadanie i większy opór. Polska położyła nacisk na tak bezsensowne turnieje, by dać się pokonać w ćwierćfinale tych najważniejszych

Mogą wygrać w pięciu setach

Włochy - Polska 3-2

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +590
ulotki223 99,6K

ulotki223

Użytkownik
Brondby - Viborg 3 ZAKLADY

105. POWYZEJ 2,5 GOLA 1,57 BET365
106. ŁAMAK VIBORG/BRONDBY 25 BETFAIR
107. LAMAK BRONDBY - VIBORG 46 BETFAIR

JEST ZAMOWIENIE NA GOLE

BEDZIE SIE DZIAŁO

Ostatnia edycja:
ulotki223 99,6K

ulotki223

Użytkownik
Sorki ogarniam temat po ciezkich ulotkach odespalem, dziw nocy gramy paniei wygrywamy panie

Zaraz obok tego Brondby byl łamak, PSV

ulotki223 99,6K

ulotki223

Użytkownik
108. Samir Banerjee - Aidan Kim, Banerjee 1,91 William Hill

Kwalifikacje Chicago ATP Challenger

Chodzi o doświadczenie i odpoczynek. Plus nazwisko Kim jest synonimem przegranych. Pamiętacie Kevina Kima? On przegrywał wszystko na początku wieku

Banerje przegrał dobry tydzień temu w Lexington z Bernardem Tomicem, który jest trzy poziomy wyżej od nich obu, ale tylko jeśli chce grać. Od tego czasu relaks, odpoczynek

Kim jest naprawdę mało znanym zawodnikiem, grał w ITF 25 w tym miesiącu i wygrał jeden mecz, jedną porażkę, czyli poziom poniżej challengerów.

Mam nadzieję, że ten mecz będzie jednokierunkowy, jeśli Banerjee nie pójdzie w ślady Bhupathiego lub Rama itp., aby przejść do debla, powinien pozamiatać i wytrzeć podłogę Kimem

Banerjee - Kim 2-0

Ostatnia edycja:
ulotki223 99,6K

ulotki223

Użytkownik
109. Ekwador Libertad - Emelec, Emelec 4 bet365

Bardzo ciekawy mecz, Libertad genialne statystyki u siebie 8 meczów niepokonanych, Emelec też w formie.

Mam info, że nie będzie remisu w tym meczu, plushome team to rekomendacja bukmacherów, więc spróbujmy wygrać na wyjeździe

Kursy na Libertad wydają się zbyt duże, jeden mecz nie ma znaczenia, obie drużyny najprawdopodobniej zakwalifikują się do kolejnej fazy, a z formą jaką prezentują mogą powalczyć o coś więcej niż sugeruje ich pozycja w tabeli.

Niech odrodzenie Emelec będzie kontynuowane

Libertad - Emelec 1-3

Warto siedzieć do końca gol może paść w końcówce

Ostatnia edycja:
ulotki223 99,6K

ulotki223

Użytkownik
110. Cobolli - Shelton, Cobolli + 1,5 seta 1,725 BetWay

Cobolli miał niesamowitą passę w Wimbledonie, rozegrał 5 meczów, skorzystał też na tym, że Cilic wyeliminował Drapera, ale mimo to

Mogę powiedzieć wiele złych słów o włoskim tenisie, ponieważ wydaje się, że jest to ogromny program dopingowy objęty przez władze ATP (które wszystkie są Włochami) i nagle Włochy stają się supermocarstwem tenisa, ale Cobolli jest tutaj wyjątkiem. Walczy o zwycięstwo, gdy jest faworytem i nawet jeśli przegrał z Djokovicem, to w pierwszym secie. Będzie naładowany na ten mecz i mam nadzieję, że wygra pierwszego seta, nawet jeśli przegra mecz.

Shelton miał łatwe losowanie w pierwszej rundzie, potem miał trudniejszego przeciwnika Nakashimę, czas na jeszcze trudniejszego młodego głodnego przeciwnika, dobrego na twardych kortach.

Cobolli - Shelton 1-2

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom