>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zaklady za 1000 funtow - DODATNI BILANS GWARANTOWANY

ulotki223 96,6K

ulotki223

Użytkownik
100. Mirassol - Vasco Da Gama, Vasco 5 bet365
Brazylijska Serie A

Mirassol to objawienie ligi, doświadczają syndromu pierwszego sezonu, działają z entuzjazmem, ale nie mają przyjaciół i wpływów.

Vasco da Gama to zespół mafijny, brudny, należący do podejrzanych właścicieli i mający powiązania. Wypalcowali Ituano przekupując sędziego by awansować, ledwo uniknęli spadku odkąd awansowali i zgadnij co znowu mają kłopoty.

Powinni zorganizować bezpieczeństwo za kulisami, a Mirassol wygląda na idealną opozycję do oszukiwania, jeśli nie przez doświadczenie, więc przekupując sędziego, aby dał Vasco karę lub czerwoną kartkę przeciwnikowi w pierwszych minutach i powodzenia.

Vasco było niesamowicie blisko wygranej z Internacionalem, bronili się i bronili i19 rywale wyrównali w 9. minucie. Nic dwa razy się nie zdarza, nie ma dziś remisu.

Vasco na pewno dziś przegra i dojdzie do długo oczekiwanych wstrząsów w klubie lub wygrają w imponującym stylu. To może się zdarzyć na dwa sposoby, więc stawiam na zwycięstwo na wyjeździe

Mirassol - Vasco 1-3

Otrzymane punkty reputacji: +590
ulotki223 96,6K

ulotki223

Użytkownik
101. Coco Gauff - Victoria Mboko, Mboko 3.2 bet365
Coco Gauff zdecydowanie nie jest w formie.
Przegrała w pierwszej rundzie przygotowań do Wimbledonu na trawie - postawiłem przeciwko niej i wygrałem. Ale myślałem, że przygotuje się do Wimbledonu, ale przegrała tam w pierwszej rundzie :D

Wygrała tutaj z dużymi trudnościami z tandetną Daniele Collins i 2-1 z Kudermetovą - nie oglądałem jej, ale ona też nie jest mistrzynią świata

Teraz mamy okazję zrobić kolejny „blacklifematters”, ponieważ będzie promować kolejny młody talent i powinno być łatwiej zrezygnować z gry na podstawie koloru skóry, promować kolejny „młody czarny talent” itp. i dać jej uwagę mediów.

Jeśli jest jakiś zawodnik, którego Gauff nie chciałby stracić, to jest nim Mboko. Tak naprawdę chodzi tutaj o kolor skóry. Czarni nigdy nie będą promować białych, ale będą domagać się bycia promowanym przez białych.

Wierzę, że wiesz o co mi chodzi

Gauf - Mboko 1-2

Ostatnia edycja:
ulotki223 96,6K

ulotki223

Użytkownik
102. Independiente - El Nacional El Nacional DNB 6 b365

Ostatnio Independiente wygralo bardzo lekko i wszyscy na nich grali. Mogli byc u nich smutni ppanowie

Independiente - El NAcional 0-1
Post automatycznie złączony:

103. Meksyk kosz Soles - Freseros powyzej 172,5 1,9 b365

Ostatnia edycja:
ulotki223 96,6K

ulotki223

Użytkownik
104. Włochy - Polska, powyzej 186,5 1,85 William Hill

Finał siatkarskiej Ligi Narodów

Absolutnie dwie najlepsze drużyny spotykają się w finale i wygląda na to, że będzie to epicka bitwa.

Tak, Polska przegrywała w fazie grupowej ze słabeuszami, ale było to spowodowane rotacją, spójrzmy co zrobili z Brazylią, która pokonała ich solidnie w fazie grupowej.

Jeśli jest jedna drużyna, której Polska powinna się obawiać, to są to Włochy, zarówno w piłce nożnej kobiet, jak i mężczyzn. To był ostatni finał mistrzostw świata, drużyny, zawodnicy i menedżerowie znają się bardzo dobrze, wielu polskich zawodników gra w lidze włoskiej, która jest najsilniejsza na świecie

Niektórzy gracze z Włoch mają polskie nazwiska, nigdy nie zgadłbyś, że facet jest Włochem, sądząc po nazwisku.

Ten mecz był 3-1 dla Włochów w fazie grupowej, ale podobnie jak w przypadku Brazylii, to nic nie znaczy. Włosi będą mieli dziś o wiele trudniejsze zadanie i większy opór. Polska położyła nacisk na tak bezsensowne turnieje, by dać się pokonać w ćwierćfinale tych najważniejszych

Mogą wygrać w pięciu setach

Włochy - Polska 3-2

Do góry Bottom