>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zaklady za 1000 funtow - DODATNI BILANS GWARANTOWANY

ulotki223 78,2K

ulotki223

Użytkownik
13. Necaxa - Queretaro powyzej 2,5 gola 1,8 Unibet

Liga MX Dzień 2

Ten mecz jest zdecydowanie podejrzany. Nie graj na zwycięstwo gospodarzy. Nie mówię, że wszystko jest na pewno ustawione na drużynę gości po kursie 5, ale zdecydowanie jest coś, co goście powinni osiągnąć.

Drużyna gości wygrywa do zera? Mogę powiedzieć, co nie powinno się tutaj wydarzyć. Brak zwycięstwa gospodarzy, brak BTS, ale także bramek. I ten scenariusz się wydarzy, nawet jeśli całkowicie się mylę i drużyna gospodarzy zagra jak 5-0.

Zdecydowanie gole na radarze, drużyna na wyjeździe to odwieczna druga połowa tabeli, zastanawiam się, jak drużyna może grać tak długo w lidze pod radarem bez spadku. Queretaro nic nie osiągnęło, jakoś wciąż są w lidze

Wiem, że nie spadną z Liga MX w ciągu najbliższych kilku lat, ale mimo to najprawdopodobniej nie wygrali nic przez ostatnie 20 lat i są w lidze. Są jak Everton :) Nawet Tottenham coś wygrał

Ale dziś mają szansę coś wygrać

Necaxa - Queretaro 0-3 1-2

Nawet jeśli będzie 3-0 to zakład będzie wygrany

Jest zamówienie na gole

I do kasy po 30 minutach, kurs nażywo 70 na dwójkę tu są potężne moce kartele zainwestowały

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +586
ulotki223 78,2K

ulotki223

Użytkownik
14. Denis Shapovalov - Adam Walton, Adam Walton + 1,5 seta 1,79 Unibet

Denis Shapovalov to klasyczne rozpieszczone bogate dziecko. Jeden udany turniej, potem imprezy, skandale, lekceważenie sędziów i personelu.

Plus oczywiście ogromny spadek formy. Jego forma tutaj jest wyjątkiem. Ale kogo pokonał? Jakiegoś bagażowego dwie rundy temu i Schoolkate'a. Schoolkate pokonał Altmaiera tylko dlatego, że Altmaier dostał wizytę od mmafii, aby przegrać mecz, ponieważ „spodziewał się” wcześniej wygrać z Mitchelem Krugerem i musiał przegrać, aby bukmacherzy odzyskali i odzyskali stracone pieniądze (i uwierz mi, bukmacherzy stracili dużo na Altmaierze, ale odzyskali).

Dzisiaj to może i powinna być komedia. Walton wygra? Wszystko zależy od rozpieszczonego bogatego dziecka Dennisa, ale przyjmijmy minimalistyczne podejście

Dennis Shapovalov - Adam Walton 2-1

Ostatnia edycja:
ulotki223 78,2K

ulotki223

Użytkownik
15. VPS - KuPS Kuopio Powyżej 2,5 goli 1,74 Unibet

Wiele mówi się o tym meczu. Ludzie zakładają, że drużyna wyjazdowa - KuPS - mistrz Finlandii z 2024 roku nie potraktuje tego meczu poważnie i przegra, oszczędzając się na starcie Ligi Mistrzów, w którym mają „tylko” Slovan Bratysława, więc masowo faworyzowany remis

Kilka pytań i odpowiedzi.

1. Czy mają szansę z kazachską drużyną? Absolutnie
2. Czy uratują się w sobotę? Nie jestem pewien
3. Czy są dużo lepsi od VPS Zdecydowanie tak
4. Jaka jest ich naturalna gra? Overish

To nie jest mecz, w którym będą bronić remisu 0-0. To by ich zmęczyło, a remis jest bezcelowy

Albo pójdą i rozwalą tych wieśniaków z VPS albo beztrosko przegrają 0-3 1-3 0-4.

W każdym razie - over :)

VPS - KuPS 1-2

Jest zamówienie na gole

Ostatnia edycja:
ulotki223 78,2K

ulotki223

Użytkownik
16. Viking - Bodo/Glimt Bodo /Glimt 2.05 WillHill

ustawka z ligi norweskiej

Wejdzie na 99%, Viking dostal telefon ze ma ustapic miejsca

Oczywisci moga wygrac, ale potem przyjda smutni panowie i polamia nog i konczyny. Dwojka

Ostatnia edycja:
ulotki223 78,2K

ulotki223

Użytkownik
17. WTA Challenger Rzym
Zidansek - Marcinko, Zidansek kursy pozniej, 1,95 do znalezienia

bez analizy bo mecz zaraz. Powinno wejsc

Ostatnia edycja:
ulotki223 78,2K

ulotki223

Użytkownik
2 typy w siatke, nie wiem gdzie bedzie wał ale ktorys mecz bedzie. Rubleva nie podalem a pisalem ze szykuje sie gruby wałek w Los Comos

Szykuje się wałek w Lidze NArodow w siatke

18. Slowenia z Wlochami 3,5 (0-3)
19. Iran z Francja 3,75 (0-3)

Slowenia, Iran.

teraz ide spac przed noca w nocy moge rozbic bank znowu ale musze odpoczac. Dobranoc

Ostatnia edycja:
ulotki223 78,2K

ulotki223

Użytkownik
Fortaleza - Bahia
20. Fortaleza wygrana
21. Fortaleza -1,5

Kursy za chwile

Bahia walczyla caly mecz, dostali ostro w kosc i zarobili czerwona i kilka zoltych kartek

Dzis ich pokara

Rogerio byl trenerem Fortalezy i ma sentyment do nich, moze im odpusci, ale to i tak cienki trener

Ostatnia edycja:
ulotki223 78,2K

ulotki223

Użytkownik
Poprzednie 4 typy do dupy, ale to byly wysokie kursy, za chwile trafimy cos po znakomitym kursie i dzis jakoze wychodze, od razu typy na wałki.

Ogolnie powinien byc dzis dzien bez niespodzianek

22. Kovacevic - Shapovalov, Kovacevic 3,5 b365
23. Kovacevic 2-0 6 Betfred
24. Niemcy - Brazylia, Niemcy 4,33 b365
25. Niemcy -1,5 seta 7 Unibet

26. Tromso - Bryne, Bryne 5,5 Betway

Dzis bez analizy, bo mam zaleglosci w ulotkach i we srode wycieczka do Londynu musze nadrobic na zapas

Ostatnia edycja:
ulotki223 78,2K

ulotki223

Użytkownik
Trza straty kasować

World Matchplay of Darts

27. Littler - Searle, Searle

Wyspalem sie i zrobilem 2000 ulotek wiec na noc cos wysmazymy fajnego

Dziwne bo Searle to straszny cienias ale zobaczymy, jak odpuszcze to wejdzie

Kurs pozniej bo mam przytkanego kompa

I tak nie wejdzie, ale jak mowie znakomite typy dopiero w nocy bo startuje w miedzynarodowym konkursie i jestem dopiero na 10 miejscu w tym miesiacu (wczesniejsze 1. i 2. wiec musze poprawic)

Ostatnia edycja:
ulotki223 78,2K

ulotki223

Użytkownik
28. Flamengo - Fluminense gramy Fluminense 5,75 BetVictor

Flamengo - Fluminense
Brazylia Serie A

Derby Flamengo - Fluminense. Jedne z największych w Brazylii. Obie drużyny grały w Klubowych Mistrzostwach Świata i obie zapłaciły za to cenę, przegrywając wyraźnie, ok. Flamengo mniej wyraźnie, ale z bardziej tandetną opozycją.

Czy Fluminense odpoczęło w meczu z Cruzeiro? Postawiliśmy przeciwko nim kilka dni temu i przegrali 0-2 z Cruzeiro, czy mieli na myśli ten mecz? Miejmy nadzieję, że coś tutaj osiągną.

Fluminense było o wiele bardziej imponujące w CWC.

Flamengo - Fluminense 1-2, 1-3

Co za pajac poniżej: Ten facet jest prawdopodobnie byłym graczem lub niespełnionym pisarzem, który spojrzał na statystyki.

Ma rację w jednym: nie ma tu przewagi gospodarzy, kluby dzielą stadion

James Milton wyjaśnia:

Półfinaliści Klubowych Mistrzostw Świata Fluminense powrócili do Serie A z porażką 2-0 z Cruzeiro i mogą mieć trudności z zadaniem ciosu obronie Flamengo w derbowym starciu na Maracanie.

Przetłumaczono z DeepL.com (wersja darmowa)

za chwile kolejne typy

Ostatnia edycja:
ulotki223 78,2K

ulotki223

Użytkownik
29. Belgrano - Racing, Belgrano 3,1 Betvictor

OK są tutaj argumenty za gośćmi i jeśli wygrają to nie będzie wielkiego szoku, bo ostatni mecz u siebie przegrali w 103 minucie z karnego - kurs na wygraną na wyjeździe to 7,5

Belgrano wygrało na wyjeździe 3:0 więc normalny wniosek to wyraźna porażka Belgrano, jakoś mam przeczucie, że dziś będzie inaczej i mam nadzieję, że Belgrano wygra. Racing nie ma kreatywności, miał długą przerwę i skupia się na Copa Liertadores, gdzie nie mają najtrudniejszego losowania przynajmniej do półfinału (Flamengo jest jedyną potęgą w ich połowie).

Racingowi brakuje kreatywności, iskry, pomysłów, w Argentynie nigdy nie możesz być pewny wygranej na wyjeździe, ponieważ są tam zaciekli kibice gospodarzy.

Belgrano - Racing 2-0

Ostatnia edycja:
ulotki223 78,2K

ulotki223

Użytkownik
Texas Rangers - Detroit Tigers Detroit -1,5

Detroit w fatalnej passie (przewidywałem, że nadejdzie) do pierwszego miejsca i śpią nomen omen tygrysy :)
W MLB wszystko zależy od wyczucia czasu, dziś mam przeczucie, że przerwą passę porażek, ok Texas to nie są popychadła, na pewno nie u siebie, ale dziś wszystko zależy od Detroit. Dla mnie wygląda na to, że dziś wygrają

Texas wysyła dziś leworęcznego miotacza Latza, Detroit ma 18-6 przeciwko leworęcznym miotaczom.

Detroit również wysyła leworęcznego miotacza, a Texas ma fatalne statystyki przeciwko leworęcznym miotaczom.

Texas - Detroit 1-4 2-5 2-4 itd.

ulotki223 78,2K

ulotki223

Użytkownik
Troszke negatywna seria, ale do srody przedrukowuje tylko bezmyslnie typy ze zrodla, nie kompiluję ich, jestem mega zalatany. Najblizsze 3 dni typy tylko okolo polnocy, moga byc bardzo udane juz dzis, bo wyjatkowo zle poszlo ostatnie 2 dni, wiec odbicie bedzie naturalne, trzeba byc konsekwentnym

Bo to tez konsekwencja jest wazna. Rublewa odpuscilem, sprzedal, moje wałki z LN w siatke nie wyszly, pojechalem w pole i od razu Chiny wygrywaja z Kuba po kursie 7....

Jestesmy blisko

Mam wazne spotkanie we srode, do ktorego musze zrobic 4000 ulotek i we srode wyjazd do Londynu na spotkanie, na ktore musze byc merytorycznie przygotowany

Do uslyszenia przed polnoca

PS Meksyk jeszcze gra, widocznie mafia sie wkurzyla i interweniowala, dwojka nie ma tam prawa pasc, Detroit wygralo tylko jednym punktem. No niestety

ulotki223 78,2K

ulotki223

Użytkownik
Vingegard wygrac dzisiejszy wrap Tour de France 7/2

Bukmacher pozniej

Pogacar pozwoli Vismie wygrac jeden wrap. Gora niczego sobie, wymarzona DLA Vingegard, a kosmosu nie nadrobi Bo jest tylko jednak gora na koniec, 80 % etapu plasko

ulotki223 78,2K

ulotki223

Użytkownik
Hello, dziś 3 mecze, wszystko powyzej 4,5 gola

Bede obserwowal moje lokalne druzyny przed sezonem, analizowal sklad i taktyke, pierwszy mecz za 5 minut wiec ekleje gole typy, potem analizy

33. Grimsby - Lincoln powyzej 4,5 gola 4,8 BetVictor
34. Burton - Sheffield United powyzej 4,5 gola 3.8 BetVictor
35. Walsall - Derby powyzej 4,5 gola 5,5 BetVictor

33.

Szczerze mówiąc, obie drużyny są pozytywnym zaskoczeniem w swoich ligach. Grimsby w L2, Lincoln w L1.

Grimsby przegrało kwalifikacje play off zaledwie o włos, Lincoln jest systematycznie pozbawiane menadżerów, a mimo to co roku są tak blisko strefy play off, nie tak dawno grali w play offach - ktoś pamięta ich mecze z Sunderlandem? Tak, wyeliminowali super mocny Sunderland w 2021 roku (który grał o wiele bardziej ofensywnie niż w poprzednim sezonie, w którym awansowali do Premeir League).

Lincoln z pewnością jest drużyną „dostarczającą”, nawet jeśli przegrywają, zapewniają rozrywkę, a rywale również mają wiele sytuacji.

Mają tego samego menadżera już 3 sezon i flirtując tak blisko play offów spróbują czegoś więcej w tym sezonie, zwłaszcza, że takie potęgi jak Birmingham, Wrexham czy Charlton awansowały, na pewno spróbują dostać się przynajmniej do play offów i nie są bez szans.

Zobaczymy co dzisiaj zagrają, jeśli chcą awansować (nikt głośno tego nie mówi) to muszą punktować, atakujący styl będzie ich kosztował, ale tak się gra w League One. Atak cię tam zaprowadzi. Oni nie mają problemu ze zdobywaniem bramek.

Grimsby - Lincoln 2-3

34.

Burton Albion był pewnym kandydatem do spadku, dopóki nie przyszedł Gary Bowyer i nie osiągnął cudownych rezultatów. Byli bezpieczni z jednym meczem do końca.

Ich sekret? Walka przez cały czas i różne podejście do różnych meczów. Potrafią zagrać superatak (z 20 strzałami), potrafią zaparkować autobus (Wrxham na wyjeździe, przegrywając tylko z powodu wątpliwego karnego).

Rok temu wymienili cały zespół (23 zawodników) i zaczęli fatalnie. Menadżer odszedł, są pieniądze i piłkarze, teraz mają solidnego menadżera, co najmniej środek tabeli i kto wie, może uda im się polizać strefę play off jak Lincoln, gdy awansują wielkie drużyny?

Sheffield się poddało. Zwolnili dobrego menadżera, sprowadzili hiszpańskiego klauna, stawiają na przeciętność. Nie ma mowy, żeby awansowali, czy nawet weszli do play offów, większość zawodników odeszła, wiedzą, że gdyby awansowali, byliby pośmiewiskiem. Nie ma tam inwestycji, to następny Watford lub Norwich, co najmniej średnia tabela.

Ale dzisiaj mogą wygrać

Burton - Sheffield United 2-3

35.
Po pierwsze piszę o Derby.

Absolutnie taka sama sytuacja jak w przypadku Burton, z tą różnicą, że w poprzednim sezonie byli świeżo po awansie i oczekiwania były mniejsze. Mieli fatalny początek, ale sprowadzili miejscowego Johna Eustace'a i co to była za nominacja. Byli bliscy spadku, ale poprawa była ogromna, rzadko przegrywali, potrafili zatrzymać Burnley u siebie, drużynę, która wygrała 35 meczów.

OK, ostatnie mecze były może mało bramkowe, ale bezpieczeństwo było najważniejsze, byli bardzo ostrożni w obronie, przegrali z Luton w ostatnich minutach, zremisowali ze Stoke, co sprawiło, że obie drużyny były bezpieczne (i tak by były)...

W tym sezonie powinni być w górnej połowie tabeli, skład jest dobry, nominacje sprytne i mogą zmienić styl na atakujący i mają atakujących graczy

Założę się, że dadzą sobie dzisiaj szansę

Walsall - podobnie jak Liverpool wiceliderzy, ale musieli oddać wypożyczonego superstrzelca Lowe'a do Stoke i odpadli z automatycznego awansu, a i tak przegrali awans tylko dlatego, że Bradford wygrało w 97. minucie, a potem w Wemley.

Nie ma mowy, żeby mieli tak udany start jak w zeszłym roku, zapłacą za groszową strategię.

Walsall - Derby 1-4

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom