>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Zaklady za 1000 funtow - DODATNI BILANS GWARANTOWANY

ulotki223 59,2K

ulotki223

Użytkownik
Islanders przegra
Islanders przegra minimum dwoma
Islanders przegra minimum rzema

Rano wkleje kursy, jestem napity i zimo jest ogolnie, nie mam glowuy do zakladow dzis

Odwiedzili ich smutni panowie

-300

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +512
ulotki223 59,2K

ulotki223

Użytkownik
Wczorj minusowo, ale Burton wstydu nie przyniosło. Luton niewiele brakowalo, zeby dowiezli, mialem gruby dzien na ulotkach.
Uprzedzalem, ze atakujemy wysokie kursy i moze pojawic sie 10 przegranych z rzedu, normalka u mnie

Dzis bedzie pozytywny bilans dnia. Juz to wiem

Napewno zagramy UNAM Pumas z Meksyku po tym jak zostali okradzeni. Przespalem ustawke z NHL Carolina z Los Angeles miala przegrac, odbilbym sbie wyspiarzy z nawiazka ale trudno

Wystarczy robic swoje, zobaczycie za 2-3 miesiace w jakim miejscu jestesmy, nie orzejmujcie sie. Jak cos ciekawego zobacze, to wkleje

PS Wlasnie przejrzalem stare podsluchy i okazalo sie, ze Nicea zostala zmuszona do przegrywania w fazie ligowej Ligi Europy.

Dlaczego?

Klub jest wlasnooscia tego dziadoszczura z Manchesteru United Jima Ratcliffa a niby dwie druzyny bedace wlasnoscia tej samej osoby nie moga grac w rozgrywkach europejskich.

I co?

Manchester byl przeznaczony do awansu, Nicea byla zmuszona sie wypisac

Kolonializm w czystej postaci

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +679
ulotki223 59,2K

ulotki223

Użytkownik
Atletico San Luis - UNAM Pumas dwojka 2,6 Betway 100j

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +513
ulotki223 59,2K

ulotki223

Użytkownik
Ustawka meksykanska oczywiscie weszla.

Nawiazalem wspolprace z kartelem z Sinaloa tak wiec mozna spodziewac sie wiecej typow z Meksyku. Oplacala sie sobotnia popijawa.

Czasem dobrze jest miec na oku tylko jeden mecz, dobrze przeanalizowac, dla upewnienia sie oplacic sedziow i jazda.

Dzis beda 2 typy z Anglii i oba powinny wejsc.

Ja juz nic nie musze robic przez najblizsze kilka tygodni za te wygrana, ale nir popsdajmy w samouwielbienie

New York Islander tez przegrali i to trzema golami. W koncu dotarlo ze im wczesniej przegraja tym lepiej dla ich piszczeli

Otrzymane punkty reputacji: +514
ulotki223 59,2K

ulotki223

Użytkownik
SA dwa zamowienia na gole w Anglii
Chelsea - West ham powyzej 3,5
Middlesbrough - Sunderland powyzej 2,5

Oba single po 100j Betfred

Otrzymane punkty reputacji: +514
ulotki223 59,2K

ulotki223

Użytkownik