>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Zaklady Poboczne na Euro

sibrejk 3

sibrejk

Użytkownik
Zakład z dzieckiem jakiej płci wyjdzie Krzynówek na mecz z Niemcami ????
26608.06.2008 17:30Krzynowek J. z dziewczynka
1.85 27808.06.2008 17:30Krzynowek J. z chlopcem
1.85 Zaklad KONJU1 : zw

Sprawdzałem listę dzieci w konkursie MCDonald&#39;s i tam zwycięzcy wyjdą w tym meczu. Na razie są 44 osoby i chyba 4 dziewczynki ???? Jeszcze muszę sprawdzić, czy na serio z tych, które widziałem na liście wyjdzie 11 na mecz z Niemcami ????

i drugi zakład, z kim się jako pierwszy przywita kapitan reprezentacji Polski na meczu z Niemcami
28008.06.2008 17:30kapitan wita sedziego gl.
1.65 28108.06.2008 17:30kapitan wita sedziego liniowego
3.20 28208.06.2008 17:30kapitan wita kapitana rywali
2.10
Jako, że jesteśmy w tym meczu goścmi, nasi pójdą się witać, a pierwszy do przywitania na drodze będzie boczny, jeśli dobrze rozumuję ???? No chyba, że chodzi im o przywitanie podczas losowania połów ;)

sosa 0

sosa

Użytkownik
Zakład z dzieckiem jakiej płci wyjdzie Krzynówek na mecz z Niemcami ????
26608.06.2008 17:30Krzynowek J. z dziewczynka
1.85 27808.06.2008 17:30Krzynowek J. z chlopcem
1.85 Zaklad KONJU1 : zw

Sprawdzałem listę dzieci w konkursie MCDonald&#39;s i tam zwycięzcy wyjdą w tym meczu. Na razie są 44 osoby i chyba 4 dziewczynki ???? Jeszcze muszę sprawdzić, czy na serio z tych, które widziałem na liście wyjdzie 11 na mecz z Niemcami ????

i drugi zakład, z kim się jako pierwszy przywita kapitan reprezentacji Polski na meczu z Niemcami

28008.06.2008 17:30kapitan wita sedziego gl.
1.65 28108.06.2008 17:30kapitan wita sedziego liniowego
3.20 28208.06.2008 17:30kapitan wita kapitana rywali
2.10
Jako, że jesteśmy w tym meczu goścmi, nasi pójdą się witać, a pierwszy do przywitania na drodze będzie boczny, jeśli dobrze rozumuję ???? No chyba, że chodzi im o przywitanie podczas losowania połów ;)
Raczej chodzi o losowanie połow i kto pierwszy zacznie :]

sieku 31

sieku

Użytkownik
Z takich zakładów to polecam typy na kolejność w grupach. Wysokie kursy!
A poza tym to bardzo ciekawy jest kurs na najlepszych strzelców reprezentacji. Ja poloecam Zlatan Ibrahimovic [Szwecja] po 2,75; Adrian Mutu [Rumunia] po 3,0 i Alexander Feri [Szwajcaria] po 2,5!!!

malutki_194 0

malutki_194

Użytkownik
In welchem Land werden bei den Spielen der EURO mehr Tore erzielt (Penaltyschießen nach Verlängerung und Eigentore zählen nicht)?
Długoterminowy - Typ: Szwajcaria 2,10

Jak dla mnie Szwajcaria jest zespolem lepszym od Austri i jak dla mnie w naszej grupie austria duzo nie zdziala, natomiast w przypadku grupy A w ktorej gra Szwajcaria sprawia zostaje otwarta ????
Moj niemiecki nie jest dobry na tyle zeby byc pewnym, ale chyba to jest H2Hzwykle kto lepsze miejsce zajmie?
To nie jest H2H kto zajmie lepsze miejsce tylko zakład w którym państwie padnie więcej bramek podczas EURO

T 9

tosterkm

Użytkownik
Kibic na murawie stadionu
TAK
6.00
mozna obstawić za 10 tys. zł i samemu wbiec podczas meczu ????
wolalbym ufundowac bilet jakiemus pijaczkowi i za skrzynke gorzalki spokojnie koles bedzie smigal po boisku... a kara to juz jego sprawa ;)

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Czy numer koszulki strzelca pierwszej bramki na Euro będzie przysty czy nieparzysty (regularny czas gry)?
Długoterminowy - Typ: nieparzysty 1.80

Pierwszy mecz Szwajcaria - Czechy. Z tego co patrzylem potencjalni zawodnicy co moga strzelic maja wlasnie nieparzyste, ale jak wiadomo moze byc roznie. Jezeli gol by tam nie padl, drugi mecz to Portugalia - Turcja i tutaj podobnie jak w pierwszy meczu, potencjalni strzelcy numery nieparzyste. A watpie zeby w pierwszym dniu nie padla zadna bramka wiec nie patrze nawet na dalsze mecze. Co myslicie?
Jednak parzysty byl :p
Václav Svěrkoš (10)

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
mecz Niemcy - Polska
Więcej goli w meczu
Zawodnicy z nazwiskami zakończonymi -ski 1,40

Zawodnicy z nazwiskami zakończonymi -er 7,75

Tyle samo goli 3,50
ciekawy zaklad i kurs 1.40 musi wejsc Zurawki, Podolski,

T 9

tosterkm

Użytkownik
Goalkeeper Match Bet - Blocked Shots
Jens Lehmann___2.75
Artur Boruc_____1.40

Both Players Must Started. Official Result from UEFA Website. Void if Drawn

o ile dobrze zrozumialem, chodzi o ilosc obronionych strzalow, to typ na Artura jak w maslo, i kursiwo nienajgorsze
Defender Match Bet - Fouls Committed
Christoph Metzelder__2.30
Dariusz Dudka_______1.55
tu tez mozna dac na Darka, mysle ze bedzie kopal szkopow
Forward Match Bet - Shots on Target
Mirsolav Klose_____1.40
Maciej Żurawski____2.75
na Klose mozna dac, raczej nasi nie beda za duzo strzalow mieli, a zwlaszcza Zuraw, ktory lubi odegrac pilke i nie jest sepem pola karnego, ktory wali na brame wszystko jak leci

ted 12,8K

ted

Forum VIP
ryzykowny typ, Niemcy pewnie oddadza wiecej strzałow na bramke, ale moim zdaniem wiecej niecelnych wiec Boruc pilke co najwyzej odprowadzi wzrokiem.

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
W fortunie widziałem zakład na liczbę goli w dzisiejszym dniu. Linia ustawiona była na 4,5.
Kurs na under 1,80. Wydaje mi się, że dzisiaj nie padnie więcej niż 5 bramek ;)

T 9

tosterkm

Użytkownik
Goalkeeper Match Bet - Blocked Shots
Jens Lehmann___2.75
Artur Boruc_____1.40

Boruc: 3
Lehman: 5
⛔
Defender Match Bet - Fouls Committed
Christoph Metzelder__2.30
Dariusz Dudka_______1.55
Metzelder: 1
Dudka: 5
✅

Forward Match Bet - Shots on Target
Mirsolav Klose_____1.40
Maciej Żurawski____2.75
Klose: 0
Żurawski: 1
⛔
czyli ogolnie lipa, Lehman mial kilka pilek do zlapania, bo nasi strzelali z dystansu, ale ciezko to wszystko nazwac strzalami, Niemcy jak strzelali to niecelnie albo padaly gole, Artek malo pobronil
Dudka jak w maslo, bylo do przewidzenia ze bedzie wiecej kopal niz Metzelder naszych
Klose nie oddal strzalu? a ten kiks przy bramce na 2:0? nop strzelal, ale mu nie wyszlo troche... ;)

Do góry Bottom