telprzem
Użytkownik
Też o tym pomyślałem. Tylko trzeba zagrac za tyle zeby starczyło na zapłacenie kary.Kibic na murawie stadionu
TAK
6.00
mozna obstawić za 10 tys. zł i samemu wbiec podczas meczu ????
Też o tym pomyślałem. Tylko trzeba zagrac za tyle zeby starczyło na zapłacenie kary.Kibic na murawie stadionu
TAK
6.00
Raczej chodzi o losowanie połow i kto pierwszy zacznie :]Zakład z dzieckiem jakiej płci wyjdzie Krzynówek na mecz z Niemcami ????
26608.06.2008 17:30Krzynowek J. z dziewczynka
1.85 27808.06.2008 17:30Krzynowek J. z chlopcem
1.85 Zaklad KONJU1 : zw
Sprawdzałem listę dzieci w konkursie MCDonald's i tam zwycięzcy wyjdą w tym meczu. Na razie są 44 osoby i chyba 4 dziewczynki ???? Jeszcze muszę sprawdzić, czy na serio z tych, które widziałem na liście wyjdzie 11 na mecz z Niemcami ????
i drugi zakład, z kim się jako pierwszy przywita kapitan reprezentacji Polski na meczu z Niemcami
28008.06.2008 17:30kapitan wita sedziego gl.
1.65 28108.06.2008 17:30kapitan wita sedziego liniowego
3.20 28208.06.2008 17:30kapitan wita kapitana rywali
2.10
Jako, że jesteśmy w tym meczu goścmi, nasi pójdą się witać, a pierwszy do przywitania na drodze będzie boczny, jeśli dobrze rozumuję ???? No chyba, że chodzi im o przywitanie podczas losowania połów![]()
a kary sa bardzoooo duze....Też o tym pomyślałem. Tylko trzeba zagrac za tyle zeby starczyło na zapłacenie kary.
To nie jest H2H kto zajmie lepsze miejsce tylko zakład w którym państwie padnie więcej bramek podczas EUROIn welchem Land werden bei den Spielen der EURO mehr Tore erzielt (Penaltyschießen nach Verlängerung und Eigentore zählen nicht)?
Długoterminowy - Typ: Szwajcaria 2,10
Jak dla mnie Szwajcaria jest zespolem lepszym od Austri i jak dla mnie w naszej grupie austria duzo nie zdziala, natomiast w przypadku grupy A w ktorej gra Szwajcaria sprawia zostaje otwarta ????
Moj niemiecki nie jest dobry na tyle zeby byc pewnym, ale chyba to jest H2Hzwykle kto lepsze miejsce zajmie?
faktycznie dobre to , ale potem kara może być wyższa:jezora:Kibic na murawie stadionu
TAK
6.00
wolalbym ufundowac bilet jakiemus pijaczkowi i za skrzynke gorzalki spokojnie koles bedzie smigal po boisku... a kara to juz jego sprawaKibic na murawie stadionu
TAK
6.00
Jednak parzysty bylCzy numer koszulki strzelca pierwszej bramki na Euro będzie przysty czy nieparzysty (regularny czas gry)?
Długoterminowy - Typ: nieparzysty 1.80
Pierwszy mecz Szwajcaria - Czechy. Z tego co patrzylem potencjalni zawodnicy co moga strzelic maja wlasnie nieparzyste, ale jak wiadomo moze byc roznie. Jezeli gol by tam nie padl, drugi mecz to Portugalia - Turcja i tutaj podobnie jak w pierwszy meczu, potencjalni strzelcy numery nieparzyste. A watpie zeby w pierwszym dniu nie padla zadna bramka wiec nie patrze nawet na dalsze mecze. Co myslicie?
Boruc: 3Goalkeeper Match Bet - Blocked Shots
Jens Lehmann___2.75
Artur Boruc_____1.40
Both Players Must Started. Official Result from UEFA Website. Void if Drawn
Metzelder: 1Defender Match Bet - Fouls Committed
Christoph Metzelder__2.30
Dariusz Dudka_______1.55
Klose: 0Forward Match Bet - Shots on Target
Mirsolav Klose_____1.40
Maciej Żurawski____2.75