WTA BNP PARIBAS OPEN [INDIAN WELLS, USA]
IV RUNDA
Kupon #21
????
Kirilenko Maria vs Radwańska Agnieszka
Typ: 1 +4.5 G
Kurs: 1.95 [Tobet]
Stawka: 50.00 PLN
Notatka:
Wydaje mi się, że dobrym pomysłem jest poszukanie czegoś w stronę Rosjanki. Mnie wpadł w oko handi +4.5 G, który jest bardzo realny w moim odczuciu. Agnieszka może mieć tutaj kłopoty z utrzymaniem serwisu, na tą chwilę żeby przełamać Polkę wcale nie trzeba być Sereną czy Azarenką. Kirilenko ma wszelkie atuty w garści, aby połamać Agnieszkę przynajmniej raz na seta. Duża szansa, że już pierwszy gem serwisowy Polki przyniesie breaka... Sęk w tym, czy Maria będzie równie rozrzutna w dawaniu szans, czytaj: czy będzie nałogowo szukać autów. Zaryzykuję tezę, że nie. Z Burdette poszła na wymianę ciosów i wygrała. Tutaj będzie inaczej. Aga odda inicjatywę Rosjance i będzie wyczekiwać na błędy, ale może się przeliczyć. Myślę, że bardziej zdeterminowana na kort wyjdzie Maria. A to choćby dlatego, że na pewno jest świadoma, że Iśkę może odprawić. W pamięci ma też na pewno mecz z Agą na Wimbledonie o którym wspomina
toolmajster. Tam już Polka była jedną nogą za burtą, uratował ją deszcz i przerwa, podczas której adrenalina z Rosjanki zeszła, a Polka uspokoiła się i poukładała sobie wszystko w głowie i ostatecznie potrafiła zwyciężyć. Rosjanka będzie chciała rewanżu, być może nawet będzie miał on miejsce...
47.50 PLN
Wynik: 6/1 4/6 7/5
Kupon #22
????
Azarenka Victoria vs Radwańska Urszula
Typ: Under 17.5 G
Kurs: 1.72 [Bet365]
Notatka:
Heh, dzisiaj najwyraźniej jestem przeciwko Polkom
Ula gra dobrze i bardzo fajny wynik już teraz zanotowała na turnieju w Indian Wells. Stawiam jednak na to, że z mistrzynią
Australian Open nie ugra więcej niż pięć gemów. Mam na to jeden argument i to nawet nie merytoryczny. Mianowicie zazwyczaj jak Vice przydarzy się gorszy mecz w którym zamula, to w następnym wychodzi na kort skoncentrowana od początku do końca i wygrywa pewnie (np w tym sezonie na AO trzy sety z Hampton a potem 6/1 6/1 z Vesniną, która grała dobry turniej). Zjebka od Samuela Sumyka działa cuda najwyraźniej... Może się na tym przejadę, ale zakład już puszczony więc odwrotu nie ma.
36.00 PLN
Wynik: 6/3 6/1
Kupon #23
????
Arruabarrena-Vecino Lara vs Sharapova Maria
Typ: Over 16.5 G
Kurs: 1.90 [Tobet]
45.00 PLN
Wynik: 7/5 6/0
Kupon #24
????