>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zakłady systemowe

iwan711 4

iwan711

Użytkownik
Mam pytanie odnośnie zakładów systemowych. Do kuponu wrzuciłem 9 wydarzeń, stworzyłem 3 grupy (2z3), stawka: 2zł, wartość kuponu: 54zł.
I teraz moje pytanie czy przy posyłaniu tego kuponu mam płacić 2zł czy 54? Bo nie rozumiem tego kompletnie ????

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
System 2 z 3 ma 3 kombinacje. Ty masz 2 z 3 i 2 z 3 i 2 z 3, czyli 3*3*3=27 kombinacji.

Stawka to 2 złote, bo jest to stawka na pojedynczą kombinację.

Zatem wartość kupomu (wszystkich kombinacji) to 27*2zł=54zł.

Oznaczając Twoje typy jako ABC-DEF-GHI, kombinacje są następujące:

AB-DE-GH
AB-DE-GI
AB-DE-HI
AB-DF-GH
AB-DF-GI
AB-DF-HI
AB-EF-GH
AB-EF-GI
AB-EF-HI
AC-DE-GH
AC-DE-GI
AC-DE-HI
AC-DF-GH
AC-DF-GI
AC-DF-HI
AC-EF-GH
AC-EF-GI
AC-EF-HI
BC-DE-GH
BC-DE-GI
BC-DE-HI
BC-DF-GH
BC-DF-GI
BC-DF-HI
BC-EF-GH
BC-EF-GI
BC-EF-HI

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Mam pytanie odnośnie zakładów systemowych. Do kuponu wrzuciłem 9 wydarzeń, stworzyłem 3 grupy (2z3), stawka: 2zł, wartość kuponu: 54zł.

I teraz moje pytanie czy przy posyłaniu tego kuponu mam płacić 2zł czy 54? Bo nie rozumiem tego kompletnie ????
@Iwan711 , Ty wcale nie stworzyłeś jak piszesz &quot;3 grup&quot; a 3 oddzielne systemy - a to co chcesz tak zagrać to nazywa się gra wielosystemowa , bo grasz:
system A(2z3)*system B(2z3)*system C(2z3)=3*3*3=27

......................

Ale w Totomixie możesz zagrać także zakład wielosystemowy blokowy i w ramach każdego systemu A,B,C (2z3) ulokować nie pojedyńcze zdarzenia a bloki kilkuelementowe.

Czyli np. tak:

A (2z3) blok A1,A2,A3 - a w każdym bloku po parę zdarzeń
B (2z3) blok B1,B2,B3 - a w każdym bloku po parę zdarzeń
C (2z3) blok C1,C2,C3 - a w każdym bloku po parę zdarzeń

Dla uzyskania wygranej , minimum to wejście 2 bloków w 2 grupach A,B,C - ale wygrana nie musi przekładać się jeszcze na sukces finansowy, bo to ile wygrasz zależy już od kursów granych zdarzeń i ich AKO.

Pamiętaj też , że łącznie we wszystkich blokach nie może być więcej niż 32 zdarzenia.

Najniższa opłata za każdy system nie może być niższa niż cena nadania zakładu prostego czyli 2zł a zatem grając 2z3 , najniższą stawką będzie 0.67zł , czyli minimalna opłata za taki wielosystem to
27*0.67=18.09zł bo mamy tu ilość kombinacji 27 i stawka każdej z nich to 0.67zł.

.

Do góry Bottom