To są zaświadczenia żeby sobie w ramke oprawić i chwalić się ile to się kasy wygrało. ????Witam,
Czy ktoś wypłacał pieniądze z Milenium i powie mi czym się różni zwykła wypłata na konto od Wypłata na konto z zaświadczeniami ? co to są za zaświadczenia, czy są do czegoś potrzebne?
mbank mam na drugi dzien juz byla kasa w niedziele wyplacilem w pon byloWitam ????
Jak wygląda sprawa z wypłatą? Teoretycznie wypłacają w ciągu 7 dni, ale może zdażyło się komuś mieć kasę wcześniej? ????
Konkretnie chodzi mi o mbank ????
Tak tylko jaki w tym sens skoro oni pracują w śmiesznych godzinach w ogóle ten bukmacher to porażka niema sensu w nich się zakładać i tracić pieniążki bo wtedy czynne wtedy nie... Jeszcze niech wymyślą sobie porę śniadaniową a potem 15 minut na siku... bo też przerwa musi być.Nie wiem czy było to info, ale aktualniezlecenia zakładów przez net można wykonywać tylko w godz.:
8.00 - 23.59
Później sobie już nie pracują.
Wczoraj chyba ze 2h kombinowalem na playerow NBA: pkt, zb., as., H2H, kto kogo kryje,stats-ogolnie wszystko.
Skladam 1-szy bet,a tu surprise....
To po co było to w ofercie po 23.59 ? <retorycznie>
Mialem nie sprawdzac, czy by weszlo, ale sie skusilem i...teraz sie ciesze.
Kursy są tam tragiczne, ale można znaleźć ciekawe perełki np. na zawodników NBA, Euroligi.
brak doświadczenia, niedopracowane algorytmy + personel analizujący = ciekawe promocje
Do fortuny w takim razie też dawno nie wpłacałeś... Od marca mBank nie przeprowadza transakcji online za pomocą transferuj w weekendy. I to nie tylko w Milenium - obecnie nie wpłacisz do żadnego polskiego bukmachera kasy w weekend z mBanku i nie jest to wina bukmacherów. mBank przeprowadza transakcje online od poniedziałku do piątku w godzinach 2:00 - 19:00, więc Twoja wpłata pojawi się w Milenium dopiero w poniedziałek o 2:00 w nocy.Dzis wplacilem do millenium z mbanku przez transferuj pieniadze i po 3 godzinach dalej ich nie ma na koncie millenium. Oni w soboty nie pracuja czy jak? Do fortuny jak wplace przez transferuj to mam do 5 minut max a tutaj jakieś szopki robia. Zaklady internetowe, sobota najwiecej zdarzen do typowania a oni wplat nie potrafią realizować?
2 dni roboczeRobił ktoś wypłatę na konto w bzwbk? Jeśli tak to jak długo szedł przelew?
Jaki bank? Bo może obsługuje w weekendy, ale akurat Transferuj.pl nie obsługuje z tego banku weekendamiMi wpłata do buka idzie już 2h i jej nie mam na koncie , wpłatę robiłem przez transferuj.pl czy to normalne przy sobocie ? Od razu pisze ze bank obsługuje weekendy.