Wpłata idzie max. 10 minutA ja mam inne pytanie: ile godzin idzie wplata do Milenium przez transferuj.pl?
Za prowadzenie konta nie jest pobierana żadna opłata. co do wygranej to nie ma żadnej prowizji z tego co się orientuje. Co do wypłaty to nie jestem pewien ale nie ma minimalnej kwoty jaką możną wypłacić ale niech wypowiedzą się inni którzy mają w Milenium konto.Witam, chciałbym grać przez internet i mam pytanie, czy za prowadzenie konta są pobierane jakieś opłaty i czy są jakieś prowizje odbierane od wygranej. Regulamin przejrzałem i za bardzo nie widziałem tam nic takiego ale wolę się spytać osób, które już mają takie konto. I jeszcze chciałem się dowiedzieć czy jest jakaś minimalna kwota od której można wypłacać pieniądze.
Jeśli grasz popularne ligi to kupony są rozliczane bardzo szybko, max kilka minut. Jednak przy niższych ligach w piłce nożnej, albo mniej popularnych dyscyplinach trwa to dłużej. Ja np. wczoraj grałem austriacką piłkę ręczną i czekałem na rozliczenie ok 3,5h. Co do nożnej to najdłużej czekałem na rozliczenie meczu II ligi tureckiej, ok 1,5h.Mam pytanie: Po jakim czasie (mniej więcej) od zakończenia spotkania są rozliczane kupony/zdarzenia (chodzi mi głównie o piłkę nożną)? Mam na myśli czy jest to kilka(naście) minut czy jest to dłuższa kwestia (ileś tam godzin).
nocne MLB idzie +- do 5 godzin, z własnego doświadczeniaMam pytanie: Po jakim czasie (mniej więcej) od zakończenia spotkania są rozliczane kupony/zdarzenia (chodzi mi głównie o piłkę nożną)? Mam na myśli czy jest to kilka(naście) minut czy jest to dłuższa kwestia (ileś tam godzin).
Czytalem wlasnie po fakcie zalozenia konta i chyba faktycznie bede sie trzymal z dala od nich, sam fakt weryfikacji zniecheca juz ponad 5h i dalej ciszaZanim zaczniesz tam ew. grać to przeczytaj o tych "cudach":
http://forum.bukmacherskie.com/f193/kupon-widmo-76616.html