>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zakład długoterminowy na zwycięzców lig

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Raczej, że nie wygra. To dopiero peffka. Lubię Liverpool, ale oni to chyba tylko w Champions League coś mogą zdziałać :jezora:.
Powiem Tobie tak...
Wiesz ile Liverpool odniósł porażek w Premiership w tym sezonie? DWIE. Wiesz ile mistrz Anglii doznał porażek? CZTERY. To pierwszy raz w historii Premier League gdzie klub który miał tak mało porażek nie zdobył mistrzostwa.
Ale w przyszłym sezonie zdobędą.
Liverpool w tym sezonie grał taki futbol jak żaden inny klub w Anglii.
Jak ktoś ma wątpliwości to wyjaśniam.
77 strzelonych goli. Najwięcej w lidze (dalej byli MU, CFC, AFC po 68 )
Mieli najlepszy bilans bramkowy +50. Dalej MU i CFC po +44, AFC +31.
Skład LFC ma silny. Może ławki nie ma tak mocnej jak MU. Ale ławka niby mocna w MU jest tylko na papierze.
Przyjdą transfery w LFC i zobaczymy.
Tak przy okazji... Barcelona miała 5 porażek w sezonie. A tyle samo kolejek co w Anglii.
Barca zdobyła mistrzostwo bo nie miała konkurencji w kraju. Taka jest prawda. W Anglii ManU musiał się napocić żeby to zdobyć. Chelsea też była blisko.
Tyle w temacie ;)

adiolsztyn 0

adiolsztyn

Użytkownik
ja takze mam ochote postawic grubą kasę na zakład terminowy z paru europejskich lig, ale to dopiero przed samym początkiem sezonu, kiedy zespoły będą już po transferach..
a co do ligi angielskiej według mnie faworytem będzie Chelsea i tak właśnie będę stawiał - no przynajmniej w pierwszej dwójce jak będzie taka możliwość obstawienia

olo 2,4K

olo

Użytkownik
co do Anglii to zobaczymy po transferach, bo jednak, np jak Krystyna odejdzie to ManU nie będzie już taki mocny. Zobaczymy jak The Reds bo jak Perez powie że chce Alonso to bym się nie zdziwił jakby on w następnym sezonie grał w Madrycie

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Rafa nie puści Alonso. Bo wtedy zmniejszy szanse na mistrza. Dobrze o tym wie. A tylko mistrza mu brakuje do zdobycia wszystkiego w Liverpoolu... Dlatego nie sądzę że Alonso odejdzie.
Szykują się małe zmiany. Wystarczy poczytać. Dossena chce wrócić do Włoch. Hypia odszedł. Plotki krążą różne o pozyskaniu kilku grajków.
Teraz stawiać taki kupon to za wcześnie. Trzeba jeszcze poczekać.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
No ja wiem, że Rafa wie. Ale sam wiesz Perez to Perez, nie wiadomo co odwali :p
No ale myślę, że niektóre można już spróbować obstawiać, np Hiszpanię, a jak nie ligi to grupy eliminacyjne do MŚ
J89// więc pozostaje pytanie &quot;czy Rafa wie, że Wy wiecie&quot; ????

olo 2,4K

olo

Użytkownik
no tu akurat myślałem o czym innym :p
zobaczymy jakich galaktikos sprowadzi Perez tym razem i przede wszystkim jak szybko nie będzie 11 galaktikos ale galaktiko ekipa bo to może mieć kluczowe znaczenie

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Powiem Tobie tak...
Skład LFC ma silny. Może ławki nie ma tak mocnej jak MU. Ale ławka niby mocna w MU jest tylko na papierze.

Tak przy okazji... Barcelona miała 5 porażek w sezonie. A tyle samo kolejek co w Anglii.
Barca zdobyła mistrzostwo bo nie miała konkurencji w kraju. Taka jest prawda. W Anglii ManU musiał się napocić żeby to zdobyć. Chelsea też była blisko.

Tyle w temacie ;)
Tylko że w L&#39;poolu ma nie być transferów, bo nie ma kasy, a ktoś raczej odejdzie.Wg. mnie liczyć się będzie MU i CFC, a LFC w środku sezonu odpadnie z rywalizacji.
W Hiszpanii na razie bym nic nie stawiał, bo wiadomo, Perez zaatakuje rynek transferowy, ale kogo uda mu sie ściągnąć ?(oprócz kaki, który według mnie będzie transferowym niewypałem roku), Jeśli dojdzie Ribery, to szanse Realu pójdą w górę, bo to zawodnik który może sam odmienić losy meczu.
Kurs na win Barcy w Unibecie @ 1.45 to samobójstwo.
Duże szanse upatruje w zakładzie Zagłębie - Widzew Kto wyżej ?
Widzew ma mocniejszą kadrę i lepiej się prezentował w 1 lidze, a kurs bardzo dobry.
We Francji skończyło się panowanie Lyonu, jednak w następnym roku, jeśli nie odejdzie Benzema, będą mieli najsilniejszą kadrę w stawce i powinni sobie poradzić z OM i Bordeaux.

Jednak radziłbym poczekać do dokonania transferów przez poszczególne zespoły czy nawet na zmiany trenerów.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Co do kasy w Liverpoolu już się wyjaśniło. Sytuacja zadłużenia została uregulowana. Więc nie ma co panikować.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
eee tam i tak nie wygrają ligi, Fabian zagra w podstawowym Arsenalu nie wpuści przez cały sezon żadnego gola i koniec, Arsenal na majstra :pP

rybex 3

rybex

Użytkownik
hmmm te wszystkie argumenty Vadera jak to Liverpool był lepszy a nie zdobył mistrza są o kant dupy, licza sie punkty a nie to czy ktos strzeli kilka goli wiecej i dozna kilka porazek mniej, sezon jest bardzo długi i wyczerpujacy, w pewnym momencie(przypuszczam ze w najwazniejszym) Liverpool dozna kryzysu i straci szanse na mistrza(jak zawsze) jest t spowodowane tym ze Rafa nie potrafi zmobilizowac zawodniow do meczow ze słabiakami i tam wlasnie traca najwazniejsze punkty, do najwazniejszych spotkan LM i oweszem ale Liverpool nie potrafi ciułać punktow w lidze. KONIEC KROPKA. Tytuł znowu dla MU, sorry guys.
Co do kuponu długoterminowego to zapewne po transferach takowy pocisne ale do tego jeszcze sporo czasu.
Z pocałowaniem reki przyjałbym zaklad ze Real zagra w 1/2 LM widzieliscie takowy? Moznaby nawet pocisnac ze wygraja za drobniaki ale nie zrobie tego bo byłbym bardzo smutny z tego powodu. Kurs na wygrrana przez nich LM to okolo 10.5 na betfair a były juz po 16.00 widac kurs bedzie spadał wraz z kolejnymi mega transferami Królewskich

lionel21 191

lionel21

Użytkownik
Powiem Tobie tak...
Wiesz ile Liverpool odniósł porażek w Premiership w tym sezonie? DWIE. Wiesz ile mistrz Anglii doznał porażek? CZTERY. To pierwszy raz w historii Premier League gdzie klub który miał tak mało porażek nie zdobył mistrzostwa.
Ale w przyszłym sezonie zdobędą.
Liverpool w tym sezonie grał taki futbol jak żaden inny klub w Anglii.
Jak ktoś ma wątpliwości to wyjaśniam.
77 strzelonych goli. Najwięcej w lidze (dalej byli MU, CFC, AFC po 68 )
Mieli najlepszy bilans bramkowy +50. Dalej MU i CFC po +44, AFC +31.
Tyle w temacie ;)
Vader - jeżeli już piszemy o zasługach i klubie - ja tego nie kwestionuję - popieram też, z tym, że grali chyba najlepiej w Premier League. Xabi Alonso nie odejdzie, ten zawodnik to fundament drużyny jak Gerrard. Ciężko jest wygrać ligę, gdy na karku się ma drużyny jak Chelsea Londyn, Manchester United czy Arsenal Londyn. A że Liverpool co roku trafia w Champions League i to jest chyba cel nr 1, to nie udaje im się często zsynchronizować tego wszystkiego. Odnośnie Barcy - czy nie miała konkurencji? Real Madryt słabo gra, ale faktem jest, że w pewnym momencie wygrali 16/17 ostatnich spotkań pod rząd, więc Barcelona też musiała się sprężyć. Po Derbach Europy wszystko było już jasne. Dlaczego sukces odniósł Manchester? Chyba dlatego, że Ferguson świetnie rotuje składem, potrafi wystawić dwie równorzędne jedenastki. Chyba tego brakuje Liverpoolowi, żeby odniósł wreszcie sukces w ciężkiej lidze jaką jest Premier League.
PS Odnośnie takich kuponów: zagrałem przed sezonem i trafiłem - wytypowałem poprawnie 3 zwycięzców lig, unikając np. Lique 1 czy Bundesligi, w których były największe niespodzianki. Tak, więc myślę, że typ razem również się nie pomylę ;).

vader 2,8K

vader

Forum VIP
No dlatego pisałem, że ławkę MU ma lepszą. Chyba ławę MU ma najlepszą w PL.

rybex a to co piszesz o L&#39;poolu że w pewnym momencie złapią zadyszkę i odpadną z walki... w tym roku byli strasznie blisko. Byli bardziej cwani niż w poprzednich latach. Chodzi mi o lekceważenie marnego rywala i łapanie głupich remisów...
Jak ktoś chce bezpiecznie zagrać to może dać Liverpool top 2 ;)

Do góry Bottom