>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zagadki Sportowe ;)

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Gajs, z Wami to na prawdę ;/.
Polski bramkarz, zagrał kilkanaście meczów w polskiej kadrze, po jednym z tych spotkań gdzie zagrał fenomenalne zawody dostał dość zabawną ksywkę.Związany ze środowiskiem łódzkim.O kim mowa i jaka to ksywka.

chajtgr 54

chajtgr

Użytkownik
jak już szaleję w HP to i tu zajrzę:razz: czyżby Andrzej Woźniak Książę Paryża ?
dobra nie mam weny jak coś to za mnie

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Parę lat temu na MŚ w biatlonie pewno małżeństwo zgarnęło cały wór medali i zdominowało te oto Mistrzostwa Świata
O kogo chodzi ?

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
No dobra, bo coś temat zastygnął.
Miałem na myśli Stal Ostrów i puchar CEBL (Centralna Europejska Liga Koszykówki).

Niech ktoś teraz zada

chajtgr 54

chajtgr

Użytkownik
Poulsen zaliczył te 5 lig. i to mocne kluby. Schalke , Sevilla , Juventus , Liverpool i Evian TG
Zawsze mnie ciekawiło ilu takich jest
Pierwszym był Florin Radiciou - grał m.in. w AC Milan,Espanyol,WHU,Stuttgart,Monaco
oddaje Konradowi bo pomogła mi notka o Poulsenie w wikipedii :razz:

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
brak weny.
Imię , nazwisko Polaka co miał zaszczyt walczyć z bokserem , który uznawany jest przez wielu za najlepszego boksera jaki kiedykolwiek chodził po tej ziemi ;)
o to o to ;) zadawaj ????

L 209

lukbor10

Użytkownik
Piłkarz, którego imieniem jest nazwany stadion, na którym Polak zdobył medal Mistrzostw Europy w Lekkiej Atletyce. Piłkarz ten w swojej karierze seniorskiej grał mecze dla dwóch reprezentacji.

R 0

rafael86

Użytkownik
Piłkarz, którego imieniem jest nazwany stadion, na którym Polak zdobył medal Mistrzostw Europy w Lekkiej Atletyce. Piłkarz ten w swojej karierze seniorskiej grał mecze dla dwóch reprezentacji.
pierwsza myśl to Puskas, aczkolwiek wydaje mi się, że on grał tylko dla Węgier, więc pewnie chodzi o kogoś innego...

Do góry Bottom