>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zagadki Sportowe ;)

alanex 432

alanex

Użytkownik
???? Nastąpiło małe nieporozumienie. Oczywiście masz racje Grzesiu, jednak ja pisząc &quot;najstarszy&quot; miałem namyśli drużynę z najwyższą średnią wieku, mój błąd ;)

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Pytanie dla tych, którzy interesują się kolarstwem.
W tym roku podczas Giro Contador popisał się ładnym gestem na jednym z etapów, mianowicie pociągnął na kole innego zawodnika i dał mu wygrać etap.Pytanie - komu pomógł i z jakiej ekipy był to kolarz ?

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Jose Rujano z tego co pamiętam wjazd na Grossglockner który etap nie pamiętam a nie chce mi się googlować :razz:, co tam jeszcze chcesz z jakiej ekipy, chyba z Androni Giocattoli.
izzi c&#39;nie :razz:
Biathlon:
Kto wygrał najwięcej razy World Team Challenge.

D 3,3K

davey_watt

Użytkownik
Ole Einar Bjoerndalen 4 razy
Zbliża się sylwester, jak wiadomo skoczkowie nie mogą go hucznie świętować. Adam Małysz, jeszcze gdy startował w kombinacji spędził Sylwestra 93/94 w hotelu w Oberwiesenthal. Jakie spotkały go tam atrakcje ;]
Chodzi o uroczystą kolację, na których Polacy spotkali się po raz pierwszy z czołówką światową.
Szukajcie we wspominkach pana eksperta z TVP(Marek Siderek), fajny cytacik ;]
A tak w ogóle, to Kozie chodziło raczej o Tiralongo z Astany, bo to był taki najbardziej znaczący gest z tego Giro.

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Ole Einar Bjoerndalen 4 razy
sufit ;)
Zbliża się sylwester, jak wiadomo skoczkowie nie mogą go hucznie świętować. Adam Małysz, jeszcze gdy startował w kombinacji spędził Sylwestra 93/94 w hotelu w Oberwiesenthal. Jakie spotkały go tam atrakcje ;]
Mógł zjeść dwie bułki z bananem :?:
A tak w ogóle, to Kozie chodziło raczej o Tiralongo z Astany, bo to był taki najbardziej znaczący gest z tego Giro.
wiem, wiem pisał mi na gg, ale Rujano też wciągnął także i to i to pasuje, chociaż Tiralongo to jego były ziomek z Astany więc to był bardziej koleżeński gest.

billi 207

billi

Użytkownik
Pytanie dla tych, którzy interesują się kolarstwem.
W tym roku podczas Giro Contador popisał się ładnym gestem na jednym z etapów, mianowicie pociągnął na kole innego zawodnika i dał mu wygrać etap.Pytanie - komu pomógł i z jakiej ekipy był to kolarz ?
a nie czasem Szmyt ?

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Davey napisał o kogo chodzi także sprawa załatwiona, jedziemy zagadkę DV ???? .

a nie czasem Szmyt ?
Szmyd jak już, a jemu kiedyś dał wygrać Valverde [ Hiszpan ] podczas Dauphine jak wjeżdżali na Mont Ventaux ;).

R 0

rafael86

Użytkownik
Później cała ekipa przeniosła się do niemieckiego Oberwiesenthal na drużynowe zawody Pucharu Świata w kombinacji. Polacy spędzili wtedy Sylwestra wraz z całą światową czołówką kombinacji norweskiej. - Mieszkaliśmy w hotelu w Oberwiesenthal i mieliśmy wspólną świąteczną kolację z wieloma atrakcjami. Impreza zrobiła na chłopakach duże wrażenie. Były piękne panie tańczące z wężami, pokazy żonglerki, fajerwerki, a nawet piłowanie drzewa - opowiada Marek Siderek.
------------------------------------------------------------------------------
Który znany bramkarz przez długi okres czasu bronił w rękawicy z 4 palcami ??

Do góry Bottom