>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Zagadki Sportowe ;)

F 0

frees

Użytkownik
3. Breaveheart ?
4. Arsen Wenger ?
3. zgadza się, 4. niestety nie.
również się zgadza
a 5. to zapewne Lokeren i atak: Lubański Lato Laroy ?
po części się zgadza, ale nie Laroy.
podsumowując dopisz jeszcze atak Lokeren i zostają pytania:
2. Bramkarz, nie lubiany przez polskich kibiców za jego m.in. gesty pokazane przez kamery po meczu reprezentacji, Tatar z pochodzenia, jeden z najlepszych bramkarzy II połowy XX wieku
4. Pierwszy europejski klubowy trener który w meczu ligowym nie wystawił w podstawowej &#39;11&#39; żadnego &#39;krajowca&#39;.

F 0

frees

Użytkownik
niestety nie, więc będzie mini podpowiedź - miał oryginalną fryzurę ;)
Zdecydowanie większą karierę zrobił jako piłkarz, nie trener, jest na liście 125 najlepszych piłkarzy wg Pele.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
zgadza się, chodziło o Larsena.

także się zgadza

a to już niestety nie, podpowiadając jeszcze, ten piłkarz a obecnie trener reprezentował Holandię z którą zdobył mistrzostwo Europy.
już wcześniej przyszedł mi do głowy Frank Rijkaard ale nie chciało mi się sprawdzać tej odpowiedzi :p
Naet jak dobrze to rafael86 powinien zadawać ????

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
To ja zadam.
Pierwszy mecz w historii Premierleague gdzie na boisku nie zagrał żaden Anglik [ 22. zawodników spoza Anglii ].Jakie drużyny grały ?
Doprecyzuję, że meczu nie zaczął żaden Anglik bo później weszło na boisko dwóch.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Proszę podać nazwisko radzieckiego siatkarza, który zaatakował w aut ostatnią piłkę finału olimpijskiego Polska-ZSRR w Montrealu w 1976 roku.
Czernyszow
Podaj nazwisko dwoch polskich olimpijczykow (z Pekinu), ktorzy zmagaja sie z bardzo powaznymi chorobami/kontuzjami.

K 691

kalsat

Użytkownik
Jak dobrze pamietam okrzyk redaktora Zielińskiego to był Czernyszew
Jak dobrze to prosze podac najstarszy rekord świata w lekkoatletyce

Do góry Bottom