>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zagadki Sportowe ;)

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Dobra napiszę co mi wujostwo podpowiedziało (akurat na ten kongres nie patrzyłem). Czy chodzi o sportowe ratownictwo wodne?
Trudno żebym uchodził za speca jak nie znam odpowiedzi ale ratownictwo wodne na 100% było na Igrzyskach... chyba 1900 Francja?
Pamiętam, że zaowdy gołębi też były ;)
tak, brawo! na 99% będzie ten &quot;sport&quot; pokazową dyscypliną, wszystko okaże się na jesień! ;)
Eee... 99% ????
To jednak nie 100%.

A że bardzo mnie zaskoczyłeś to coś o Netballu:
Netball is being drafted as a possible demonstration sport at the 2012 games. This idea was backed by then British prime minister Gordon Brown, suggesting that it would encourage more girls and young women to play sports.[98]
Zobaczymy ;)
Obys miał rację bo inaczej ban ????

m0nki 187

m0nki

Użytkownik
Trudno żebym uchodził za speca jak nie znam odpowiedzi ale ratownictwo wodne na 100% było na Igrzyskach... chyba 1900 Francja?
Pamiętam, że zaowdy gołębi też były ;)

Eee... 99% ????
To jednak nie 100%.

A że bardzo mnie zaskoczyłeś to coś o Netballu:
Zobaczymy ;)
Obys miał rację bo inaczej ban ????
&quot;Rozszerzony może zostać również program letnich igrzysk w 2020 roku. Komitet Wykonawczy MKOl przyjął w Durbanie listę ośmiu kandydujących dyscyplin. Są to: baseball i softball (starają się o powrót do programu olimpijskiego), karate, jazda na rolkach, wspinaczka, squash, wakeboarding i wushu. Po raz kolejny nie znalazły akceptacji: taniec sportowy, surfing, bowling i netball.&quot;

damianho91 82

damianho91

Użytkownik
Ostatni przypadek w tenisie wygrania meczu w formule BEST OF 5 SETS w stosunku 6:0 6:0 6:0. Kto, z kim i w jakich rozgrywkach?
haha wczoraj, Murray - Bram, Puchar Davisa, 52minuty, oddal 15pkt

jak sie nazywa jedyny zawodnik ktory ze stanu 0*-40 zaserwowal 5 asow?

F 0

frees

Użytkownik
To jak dobrze to ja mam zagadkę.
Jako piłkarz i trener drużyny w których grał/trenował stawały na podium czy to mistrzostw świata czy to innych rozgrywek, tylko raz zajął IV miejsce. O kim mowa?

F 0

frees

Użytkownik
Nikt z powyższych, nie wiedziałem, że aż takie trudne ????
To podpowiedź - jest starszy od Panów których wymieniliście no i wciąż żyje ;)

F 0

frees

Użytkownik
alanex trafił, także może jeszcze ja zadam, skoro on nie chce ;)
Jak się nazywa piłkarz, który przełamał genialną passę bez puszczonego gola pewnego genialnego bramkarza ?

F 0

frees

Użytkownik
nie chodzi o nią, bramkarz już były, raczej nikt się nie spodziewał że jego passa zostanie wtedy przerwana, chodzi o passę w reprezentacji z tego co wiem, strzelec bramki już nie żyje.

Do góry Bottom