>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zagadki Sportowe ;)

kamil1989 963

kamil1989

Użytkownik
No to może ja ????
Czym zasłynął niemiecki tyczkarz Tim Lobinger podczas finału Grand Prix w Monte Carlo w 2003 roku? I nie chodzi mi tu o wynik sportowy
niemiec najpierw przytrzymał poprzeczkę przy udanym skoku na wysokość 5,91 m. Jest to niedozwolone, dlatego musiał to powtórzyć. Po udanym skoku, Niemiec przebiegł po bieżni obnażając pośladki. :razz:

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
zapomniałem jak się zwał ten zawodnik.
dyscyplina ta, to oczywiście dart.
ale jak przypomniałem to było z górki.
The Machine

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Nikt nie zadaje to ja coś podam.

Jaki jest najwyższy brejk zdobyty w Mistrzostwach Polski w snookerze i kto jest jego autorem?

P.S Ostatnio było o tym głośno.. ;)

betheone 188

betheone

Użytkownik
Nikt nie zadaje to ja coś podam.
Jaki jest najwyższy brejk zdobyty w Mistrzostwach Polski w snookerze i kto jest jego autorem?
P.S Ostatnio było o tym głośno.. ;)
132pkt, Michał Zieliński.
Zagadka: Który piłkarz Legii w trakcie powrotu jednego ze zgrupowań rzucił telewizorem w kolegę z zespołu? /kolega nie złapał, telewizor się rozbił/ :p Jako że nie będzie mnie do 18 to gdyby ktoś był pewien to niech zadaje następną zagadkę.

bujal 0

bujal

Użytkownik
jesli dobrze pamietam z autobiografii Wojciecha Kowalczyka to chodzi o Marka Jóźwiaka, ktory rzucił chyba w Ratajczyka ... az mi wstyd ze takie rzeczy pamietam, a bardziej przydatne rzeczy w zyciu zdarza mi sie zapomniec...

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
bujał nie podaje, to pozwolę sobie coś podać :razz:
Zamuliłem trochę to nowa zagadka ;)
Piłkarz ten występował w pięciu Polskich klubach, z czego w czterech z nich grał w ekstraklasie. Pod koniec kariery wrócił do ojczyzny i grał w bardzo &quot;słynnym&quot; klubie zza naszej wschodniej granicy. W Polsce występował pod koniec lat 90 do 2004 roku, o kogo chodzi?
EDIT: Ten słynny klub zaa wschodniej granicy jest powiązany z kibicami Legii 8)

Do góry Bottom