>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zagadki Sportowe ;)

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Robbn zgadza się, po prostu poddał mecz.

Vader, nie no wysikać chyba nie, po prostu olał rywala, sędziego i setki kibiców i zwiał.

Tu można to obejrzeć, polecam:

http://www.youtube.com/watch?v=Bfnn6DVMPuw

A tu wyjaśnienie po meczu:

&quot;Chciałem zagrać dzisiaj lepszą partię, ale miałem kiepski dzień. Powiedział również, że nie mógł się skupić na grze, ciągle uciekał myślami od stołu – co nie pozwalało mu kontynuować pojedynku.&quot; ????

Robbn zadajesz ;)

vader 2,8K

vader

Forum VIP
No ale takie pytanie to trochę słabe... łatwo poszukać... Nawet ja to wiedziałem bez szukania...

olo 2,4K

olo

Użytkownik
No ale takie pytanie to trochę słabe... łatwo poszukać... Nawet ja to wiedziałem bez szukania...
Dobra dość biadolenia, dawać coś, bo mam coś czym Was zagnę wszystkich.

BTW, w fotokłizie mordę kojarzę, ale chyba bez podpowiedzi się nie obejdzie.

snajper 322

snajper

Forum VIP
Schumacher jest znany nie tylko z mistrzowskiej jazdy ale takze nieczystej gry.
Podac nazwe zakrętu oraz GP gdzie &quot;niby awarii&quot; uległ jego bolid podczas końcowki kwalifikacji. Bardzo slawne zdarzenie ????
Tak na szybko bo trzeba isc spac juz

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
I Ty sie w dziale F1 nie udzielasz? Dziekuje, dobranoc
????

Jak zwykle, pytanie snookerowe.. ;)
Kolejny raz łatwizna.

Z kim grał Ken Doherty w słynnym już pojedynku, w którym to nie zrobił brejka maksymalnego myląc się na ostatniej czarnej bili i kończąc podejście 140 punktami.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
????
Jak zwykle, pytanie snookerowe.. ;)
Kolejny raz łatwizna.
Z kim grał Ken Doherty w słynnym już pojedynku, w którym to nie zrobił brejka maksymalnego myląc się na ostatniej czarnej bili i kończąc podejście 140 punktami.
W roku 2000, podczas finału turnieju Masters przeciw Matthew Stevensowi, atakując w 15 frejmie maksymalny break fatalnie spudłował ostatnią bilę - czarną stojącą na swym nominalnym punkcie i musiał zadowolić się jedynie 140 punktami.

To ode mnie taka fest zagadka, kto zgadnie to szacun.
Który koszykarz w noc przed meczem śpi w spodenkach drużyny rywali:?:

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
W roku 2000, podczas finału turnieju Masters przeciw Matthew Stevensowi, atakując w 15 frejmie maksymalny break fatalnie spudłował ostatnią bilę - czarną stojącą na swym nominalnym punkcie i musiał zadowolić się jedynie 140 punktami.
Brawo wujku google ;)
Mówiłem, że banalne.

Zadajesz.

snajper 322

snajper

Forum VIP
To ode mnie taka fest zagadka, kto zgadnie to szacun.
Który koszykarz w noc przed meczem śpi w spodenkach drużyny rywali:?:
banał jakich mało Jason Terry ;)
który na każdy mecz ubiera pięć par skarpetek. Dodatkowo przed meczem je zawsze kurczaki, a w nocy przed spotkaniem śpi w spodenkach drużyny rywali.
Vader zadawaj ja ide spac

olo 2,4K

olo

Użytkownik
banał jakich mało Jason Terry ;)

który na każdy mecz ubiera pięć par skarpetek. Dodatkowo przed meczem je zawsze kurczaki, a w nocy przed spotkaniem śpi w spodenkach drużyny rywali.
Kurde następnym razem muszę zdanie napisać inaczej, bo tylko Wam gogle i gogle w głowie, tak by nikt na to nie wpadł.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
To teraz ja :]
Też coś do poduszki :razz:
Dwóch biegaczy, lekkoatleci, obaj mistrzowie w owym czasie na swoich dystanasach. Dla celów marketingowych spotkali się &quot;po środku&quot; dystansu w biegu o wielką sławę, kasę itd.. Robili to wyłącznie dla komercji.
Obaj przepłacili to kontuzjami. Jeden wyszedł jakoś z tego, drugi zakończył karierę...
Kim byli Ci panowie? :razz:

olo 2,4K

olo

Użytkownik
To teraz ja :]
Też coś do poduszki :razz:
Dwóch biegaczy, lekkoatleci, obaj mistrzowie w owym czasie na swoich dystanasach. Dla celów marketingowych spotkali się &quot;po środku&quot; dystansu w biegu o wielką sławę, kasę itd.. Robili to wyłącznie dla komercji.
Obaj przepłacili to kontuzjami. Jeden wyszedł jakoś z tego, drugi zakończył karierę...
Kim byli Ci panowie? :razz:
Donovan Bailey i Michael Jonhson, biegli na 150 m, żeby sprawdzić kto jest fastest man on earth

To ode mnie.
Swego czasu jeden zespół, a właściwie jeden piłkarz w naszej lidze piłkarskiej był &quot;królem cieszynek&quot;. Co to za piłkarz, w jakim grał klubie i do czego nawiązywały jego/ich cieszynki.

Do góry Bottom