metr 20 cm ? czyli oczywiście 120cm.Troche to zajęło, ale ostatnio gadałem z Grześkiem L. i mi o tym turnieju poopowiadał - przesądnemu trenerowi kolumbii przyśniły się ponoć szyny kolejowe i zamiast pociągiem dojechali na mecz autobusem i ledwo zdążyli.
Jaką wysokość powinny mieć chorągiewki ustawione w rogach boiska do piłki nożnej ?
na 100% nie on ????Gdzieś czytałem, że James Blake rozważał możliwość zakończenia kariery, może to on?
Paradorn Srichaphan? Teraz śmiga na motocyklach :>Tomasz Krzeszewski (wy-googlowane bo temat soi)
Tenisista, niegdyś był nawet w pierwszej "10" rankingu (mimo iż nigdy nie przeszedł dalej niż do 4r wielkiego szlema). Niedawno zakończył oficjalnie karierę, mimo iż nie grał na dobrą sprawę od 2007 roku. Teraz próbuje sił w innym "sporcie" i prowadzi własny biznes.
oczywiscie... zagadka banalna a tyle błędnych odpowiedzi ???? kiedys moj numero due tuż po Agassim ???? zadajeszParadorn Srichaphan? Teraz śmiga na motocyklach :>
Hannevold na swoje 40 urodziny dostał tortem w twarz po przebiegnięciu linii mety od SvendsenaDobra foto kłiz odżył, to i tą zabawę zreatywujemy
W zeszłym sezonie zimowym pewnien sportowiec (nienajmłodszy) po zakończeniu swojej konkurencji dostał od kolegi z kadry dośc nietypowy prezent na urodziny. Kto, od kogo i jaki to był prezent:?:
Hannevold na swoje 40 urodziny dostał tortem w twarz po przebiegnięciu linii mety od Svendsena
filmik http://w253.wrzuta.pl/film/7aok6A8LmrO/hanevold_cake