>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zagadki Sportowe ;)

D 25,5K

dzidzok

Użytkownik
Proste zadam.Kogo Ronaldinho pokonał (jeszcze w barwach Barcy) i w jaki sposób w jednym z meczy LM z rzutu wolnego?(Bardzo chytrym strzałem)

bujal 0

bujal

Użytkownik
Tima Wiese z Werderu ? on po ziemi a mur podskoczył
Kolarstwo. Dlaczego Polacy przegrali złoto w Seulu w drużynowym wyścigu na 100 km ?
Bo nie mieli takiego wynalazku jak krótkofalówki, nie wiedzieli jaka przewaga jest nad bodajże drugimi Niemcami i niestety przegrali

erbik 3

erbik

Użytkownik
widzę, że Bujał nie zadaję to odświeżę, może trochę trudne.
Dlaczego Kolumbijczycy przed meczem z Polakami mało co się nie spóźnili i przez to mało co nie oddali meczu walkowerem? (to wszystko odbywało się podczas IO &#39;72)

bujal 0

bujal

Użytkownik
Troche to zajęło, ale ostatnio gadałem z Grześkiem L. i mi o tym turnieju poopowiadał - przesądnemu trenerowi kolumbii przyśniły się ponoć szyny kolejowe i zamiast pociągiem dojechali na mecz autobusem i ledwo zdążyli.
Jaką wysokość powinny mieć chorągiewki ustawione w rogach boiska do piłki nożnej ?

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
Troche to zajęło, ale ostatnio gadałem z Grześkiem L. i mi o tym turnieju poopowiadał - przesądnemu trenerowi kolumbii przyśniły się ponoć szyny kolejowe i zamiast pociągiem dojechali na mecz autobusem i ledwo zdążyli.
Jaką wysokość powinny mieć chorągiewki ustawione w rogach boiska do piłki nożnej ?
metr 20 cm ? czyli oczywiście 120cm.

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Tomasz Krzeszewski (wy-googlowane bo temat soi)

Tenisista, niegdyś był nawet w pierwszej &quot;10&quot; rankingu (mimo iż nigdy nie przeszedł dalej niż do 4r wielkiego szlema). Niedawno zakończył oficjalnie karierę, mimo iż nie grał na dobrą sprawę od 2007 roku. Teraz próbuje sił w innym &quot;sporcie&quot; i prowadzi własny biznes.

kosa248 456

kosa248

Użytkownik
Gdzieś czytałem, że James Blake rozważał możliwość zakończenia kariery, może to on?
Edit
No ja w tenisie nie siedzę i liczyłem tylko na łut szczęścia ????

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Tomasz Krzeszewski (wy-googlowane bo temat soi)

Tenisista, niegdyś był nawet w pierwszej &quot;10&quot; rankingu (mimo iż nigdy nie przeszedł dalej niż do 4r wielkiego szlema). Niedawno zakończył oficjalnie karierę, mimo iż nie grał na dobrą sprawę od 2007 roku. Teraz próbuje sił w innym &quot;sporcie&quot; i prowadzi własny biznes.
Paradorn Srichaphan? Teraz śmiga na motocyklach :&gt;

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Dobra foto kłiz odżył, to i tą zabawę zreatywujemy ;)

W zeszłym sezonie zimowym pewnien sportowiec (nienajmłodszy) po zakończeniu swojej konkurencji dostał od kolegi z kadry dośc nietypowy prezent na urodziny. Kto, od kogo i jaki to był prezent:?:

Do góry Bottom