>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zagadki Sportowe ;)

homel 918

homel

Użytkownik
Blisko, ale to chyba nie to. Zadam coś ambitniejszego bo widzę, że ze skrajności w skrajność Homel przechodzi.
We wczorajszym meczu Villareal - FC Barcelona bohaterem jednej przedziwnej sytuacji był piłkarz, który parę dni temu w meczu pucharowym zachował się delikatnie mówiąc niezbyt fair. O jakiego piłkarza chodzi i co się zdarzyło na boisku ;)
Villarreal nie gra w pucharach wiec chodzi o gracza barcy czyli Sergio Cofnijmy się do 62. minuty. Sergio Busquets według tego, co pokazały kamery na powtórkach, dopuścił się celowego zagrania ręką, za co został ukarany przez Teixeirę Vitienesa żółtą kartką
była to jego druga zoltka kartka ale sedzia sobie o tym zapomnial i sergio gral dalej

homel 918

homel

Użytkownik
Najgorszy transfer w Bundeslidze 2009/2010 wg kickera? podpowiedz ; jest to Polak, napastnik i w 19 ligowych spotkaniach swojej druzyny nie strzelił ani jednego gola. mam nadzieje ze nie za trudne

robbn 23

robbn

Użytkownik
Homel zgadza się, żeby było jeszcze śmieszniej to niedługo potem Busquet został zmieniony przez Guardiolę ;)
Artur Wichniarek?

jancio09 35

jancio09

Użytkownik
Bujał zniszczył system....to ja bardzo łatwe na rozgrzewkę
Jaki pilkarz w finale mistrzostw europy wchodząc z ławki strzelił gola na miarę dogrywki a potem dał w dogrywce zwycięstwo??

R 0

rafael86

Użytkownik
Kiedyś czołowy napastnik naszej ekstraklasy, który swoje największe sukcesy odnosił z Legią Warszawa. W latach 94-99 rozegrał w polskiej kadrze kilkanaście meczy strzelając w niej 4 bramki.

R 0

rafael86

Użytkownik
tak, jedziesz dalej

a co do tego kolarstwa z Seulu, to strzelam że któryś z naszych się przewrócił przed finiszem, albo miał defekt roweru ???? ?

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Jaki szwedzki pilkarz zapisal sie w historii strzelajac bramke nr 1400 Mistrzostw Swiata w pilce noznej?

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Allbac w Niemczech 2006
Kto zostal najlepszym bramkarzem tego Mundialu i ile goli wbili mu jego rywale :razz:

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Allbac w Niemczech 2006
Kto zostal najlepszym bramkarzem tego Mundialu i ile goli wbili mu jego rywale :razz:
Zapewne Gigi Buffon ????
Rywale wbili mu jedna bramke, Zidane w finale z karnego, w fazie grupowej stracili bramkę ale po samobóju
/może ktoś dać dalej bo za łatwe pomysły mam ;p

hardsystem 23

hardsystem

Użytkownik
To może ja.
Po jakiej walce Lennox Lewis stracił swoje 3 mistrzowskie pasy (WBC, IBF, IBO). Przypomnę tylko, że Brytyjczyk nazwał swego rywala &#39;&#39;kawałkiem mięsa&#39;&#39;.

akarin 0

akarin

Forum VIP
Hasim RAHMAN (USA) - Lennox LEWIS (Wielka Brytania)
Johannesburg (RPA), 21.04.2001 r.
Jedyny piłkarz reprezentujący barwy TSV Monachium 1860, który grał dla reprezentacji Niemiec (wystąpił w meczu, nie był tylko powołany) podczas Mistrzostw Świata.

Do góry Bottom